Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום, שלום.

האם אפשרי הדבר שבכותרת?

הרכב מיועד לשמש זוג אנשים, עם נסועה משוערת של כ15-20 אלף ק"ם לשנה, בינעירונית ועירונית-יחסית מרובת עליות.

כמובן רצוי שמלבד המרכיב של בטיחות שאני מחפשת, תהיה גם מכונית אמינה ולא יקרה לתחזוקה..

יש אפשרויות לדעתכם?

תודה.

נ.ב. שכחתי, גיר לא ידני

פורסם

אני חושב שמלבד מגאן וסיטרואן C4 בגרסאות המאובזרות שום רכב אחר לא יענה לך על הדרישה הזאת.

כמובן יש את הפיג'ו 407 אך הצריכות דלק שלו תהיה מעט גבוהה יותר משל מגאן וסיטרואן.

נ.ב

תבדוק אם לפוקוס בגרסאות הבכירות יש מערכת שכזאת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני לא רוצה רכב ענק, אבל באמת נראה לי שרוב האופציות הן כאלה..

אני מפחדת מרכבים כמו רנו, פיג'ו וסיטרואן בגלל האמינות שלהם (קראתי וחקרתי ואני יודעת כי יש כאן בעיה של סטיגמה, אבל עדיין). עכשיו שאלה לגבי מזדה 3 שנת 2005 מנוע 2.0. לפי המחירון היא נכנסת לתקציב שלי פחות או יותר. חוץ מזה שהיא גם גדולה מדי, מה האמינות שלה, תחזוקה, טיפולים, אילו חסרונות יש שצריך לקחת בחשבון?

פורסם

אני לא חושב שיש מה לפחד מרכבים צרפתיים.

בתקציב שלכם נכנסת רנו קליאו משנת 2007, כוללת בקרת יציבות בכל הדגמים בשנתון הזה (לפי מחירון יד 2 הבנתי שב-2008 יש גרסה בסיסית ביותר שהגיעה בלי ESP). מכונית סופר מיני שנחשבת מהגדולות והמרווחות יותר בקבוצה, נראית טוב מבחוץ. החסרונות שלה הם תא נוסעים משעמם ומעט קודר, אבזור נוחות בסיסי למדי ותיבת ה-AL4 הלא אהודה במיוחד.

המנוע ה-1.6 שמספק ביצועים טובים ויעזור לביצועים נאותים בעליות.

פורסם
אני לא חושב שיש מה לפחד מרכבים צרפתיים.

בתקציב שלכם נכנסת רנו קליאו משנת 2007, כוללת בקרת יציבות בכל הדגמים בשנתון הזה (לפי מחירון יד 2 הבנתי שב-2008 יש גרסה בסיסית ביותר שהגיעה בלי ESP). מכונית סופר מיני שנחשבת מהגדולות והמרווחות יותר בקבוצה, נראית טוב מבחוץ. החסרונות שלה הם תא נוסעים משעמם ומעט קודר, אבזור נוחות בסיסי למדי ותיבת ה-AL4 הלא אהודה במיוחד.

המנוע ה-1.6 שמספק ביצועים טובים ויעזור לביצועים נאותים בעליות.

תודה, על רכב זה לא ידעתי ולכן לא חשבתי.

זנחתי את הרעיון של מאזדה 3 2 ליטר כי היא גדולה מדי וגם צריכת דלק גבוהה מאוד.

בדקתי רנו קליאו 2007, היו שני דגמים לפי מחירון לוי ולפי קטלוג מוטוקאר, רק אחד מהם EX הוא עם ESP, באמת בתקציב שלי פחות או יותר, אך לפי מה שיש ביד 2 ההיצע דל מאוד.

עוד רכב שחשבתי עליו והייתי שמחה להשוואה/בקורת/חוות דעת: פיג'ו 307 מנוע 1.6 שנת 2006. למשל לעומת רנו קליאו.

פורסם
ה307 רכב נהדר אבל אם רוצים esp אז רק עם מנוע2000

כן, למרות שלגבי 1.6 2006 במחירון יד 2 מופיע שבקרת יציבות קיימת וגם כאן רשום שכן, התקשרתי עכשיו לפיג'ו לשאול והם אמרו שלא לדגמי 2006. באסה..

• תוכן חדש...