Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנאשמת הורשעה עפ"י הודאתה בעבירות של אי ציות לאור אדום ברמזור, אי מתן אפשרות להולך רגל להשלים חציה בבטחה, עקיפת רכב שנעצר לפני מעבר החצייה והתנהגות שגרמה נזק.

כתוצאה מהתאונה נגרמה חבלה קלה להולכת הרגל אשר טופלה בבית החולים.

עיון בעברה התעבורתי של הנאשמת מגלה, כי לנ"ל ותק של 33 שנות נהיגה וכי לחובתה נרשמו 7 הרשעות קודמות בלבד.

אני דן את הנאשמת לתשלום קנס בסך 2,000 ש"ח או 20 ימי מאסר.

אני פוסל את הנאשמת מקבל או מהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 1 חודש בפועל.

אני פוסל את הנאשמת מקבל או מהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שהנאשמת לא תעבור אותה/ן עבירה/ות שעליה/ן הורשעה או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או בתוספת השנייה לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א - 1961 ותורשע בגינה, תוך התקופה האמורה או לאחריה.

גזר הדין:

http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/D80E516165FE2B6A42256E5900032FE1/$FILE/D3AF062F50F172F342256E57003697A8.html?OpenElement

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נו, מה הפלא...

בית המשפט הרי חייב להתחשב בעובדה שמדובר בגברת מכובדת, נהגת מנוסה, שנוסעת לאט ובזהירות ביפאנומטית ולא איזה ילד משוגע על רכב "משופר"...

אך יש לי דוגמה קצונית יותר:

ביולי האחרון קרתה תאונה ממש מתחת למרפסת שלי:

נהגת מכובדת בת 55-60 הגיע לצומת T סמוכה לביתי, עצרה בעצור, פנתה ימינה והתחילה להאיץ. מכוון שהיא שכחה להחזיר את ההגה למצב היישר, היא עלתה על המדרכה ופגעה בבת של השכנים - ילדה בת 14.

כדי לקצר את הסיפור הארוך: דריסת הולך רגל על המדרכה, הפקרת פצוע, עזיבת מקום תאונה עם נפגעים, התפרעות, תקיפה מילולית, זיוף ראיות, התחזות לנפגע בתאונה ועוד כמה וכמה עבירות. לפני כמה ימים דיברתי עם אבא של הילדה - בית המשפט דן את הגברת הנחמדה ל:

3 חודשי פסילה (אשר כוללים את הפסילה האוטו' של 60 יום עקב תאונה עם נפגעים)

שנתיים על תנאי לשלוש שנים

500 ש"ח קנס, אשר הומרו ב שבועיים עש"צ במקום עבודתה - במתנ"ס. כן, גברת מורה ומחנכת בפנסיה.

P.

פורסם

כל כך מרגיז וכל כך מעצבן!!! :mad::mad:

אנשים חסרי אחריות אשר עושים עבירות כאלו צריכים לקבל שלילות קנסות

גבוהים יותר!!!!

ואף לשבת בכלא על עבירות כאלה....

במקום זה מה שקורה בפועל שהעבירות החמורות ביותר עם העונשים הכי

כבדים הם נסיעה במהירות מופרזת בשעות הלילה המאוחרות!!!

בושה למדינה!!!

פורסם
נו, מה הפלא...

בית המשפט הרי חייב להתחשב בעובדה שמדובר בגברת מכובדת, נהגת מנוסה, שנוסעת לאט ובזהירות ביפאנומטית ולא איזה ילד משוגע על רכב "משופר"...

נהגת מכובדת בת 55-60 הגיע לצומת T סמוכה לביתי, עצרה בעצור, פנתה ימינה והתחילה להאיץ. מכוון שהיא שכחה להחזיר את ההגה למצב היישר, היא עלתה על המדרכה ופגעה בבת של השכנים - ילדה בת 14.

כדי לקצר את הסיפור הארוך: דריסת הולך רגל על המדרכה, הפקרת פצוע, עזיבת מקום תאונה עם נפגעים, התפרעות, תקיפה מילולית, זיוף ראיות, התחזות לנפגע בתאונה ועוד כמה וכמה עבירות. לפני כמה ימים דיברתי עם אבא של הילדה - בית המשפט דן את הגברת הנחמדה ל:

500 ש"ח קנס, אשר הומרו ב שבועיים עש"צ במקום עבודתה - במתנ"ס. כן, גברת מורה ומחנכת בפנסיה.

P.

העונש אכן נשמע מקל מידי.

פורסם
נו, מה הפלא...

P.

העונש אכן נשמע מקל מידי.

ולמה שלא יהיה? הרי היא מורה. הרי היא פגעה (וברחה והתפרעה ותקפה וזייפה והתחזתה) בטעות. הרי הנוער עושה זאת בכוונה, לא?

כמובן שלמורים מותר...הם מחנכים...הם זהירים יותר

:mad::mad::mad:

פורסם

פשוט מרתיח. את אותו עונש בדיוק חטפתי על עבירת מהירות מגוחכת.

והרקורד העברייני שלי בעשר שנות נהיגה הוא סה"כ עבירת מהירות (עבירה של קנס, לא של משפט ולא של שלילה) אחת. אחת בעשר שנים.

ומה נתן לי (כבוד?) השופט? חודש שלילה, 2000 ש"ח קנס, ו- 4 חודשים על תנאי לשלוש שנים.

כנראה שהיה עדיף אם הייתי עוקף בפראות במעבר חציה ודורס מישהו :evil:

איך אמרו הגששים? שופטים של'תחת.

• תוכן חדש...