Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין תקציב אז מה אפשר לקנות במחיר הזה? ואולי לא כדי קומפוננט אלה סתם רמקולים קדמיים

אודי A4

דימה.

פורסם

במחיר כזה לא תמצא קומפוננט ששווה לשים באוטו, עדיף להישאר עם הרמקולים הקדמיים הסטנדרטיים המאפנים שבאים עם האוטו.

או שתקנה משומש או שתחסוך קצת כסף עוד כמה מאות שקלים ותוכל לקנות כבר משהוא לא רע

פורסם

אני מקווה שאתה יכול לחסוך עוד מאתים שקל

ולקנות את המורל מילניום.

תמורה מצויינת למחיר.

אם לא... לא כדאי לקנות קומפוננט במחיר הזה, אלא אם כן אתה ממש מוכן להתפשר (AKA זבל סיני זול)

פורסם

זה לא חייב להיות קומפוננט אפשר גם רגילים(השמיא שלי דיי הרוסה לפחות מש שלי נישמה טוב לאחרים גרוע)

ואי אפשר להישער אים הרמקולים המקוריים כי אחד שברו לי במוסך שתיקנו את החלון ואשני אחרי 7 שנים כאשר אף אחד לא סם לב לפוליש שתמיד השפריצו לשם

אודי A4

דימה.

פורסם

כעיקרון אני לא חושב שאני צריך קומפוננט רגילים היו מספיקים בהחלת.

אז אני חושב ללכת אל רגילים יש הצעות?

אודי A4

דימה.

פורסם

אין ברירת מחדל ואין מפלט אחרון.

תהיה סבלני, התקציב יכול לגדול ואם תשקיע אותו עכשיו בקומפוננט בינוני ומטה (רוב הסיכויים למטה) לא תוכל לקנות בזמן אחר רמקול טוב בהרבה ... הרי יש לך רמקולים עכשיו לא ? תתאפק 8)

לא יכול להתאפק ? קח מורל מילניום יד שנייה.

*עריכה בתגובה לתגובה שלך שלא אכפת לך מרגילים*

לך לחנות תבקש לשמוע כמה קופננטים וכמה רגילים ... אם לדעתך אין הבדל משמעותי - קח רגילים, יש לך תקציב מספק בהחלט.

פורסם
ניראה לי שאני יכול למתוך את התקציב עד ל 400

הנה מה תגידו אל הרמקולים האלה

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

רמקולים מצויינים,

היה לי אותם ברכב למשך שבועיים, עכשיו הם יושבים ברכב של הגנב שלקח לי אותם. :mad:

החשבונית ד"א עדיין מגיע אליי הביתה :evil:

פורסם
ניראה לי שאני יכול למתוך את התקציב עד ל 400

הנה מה תגידו אל הרמקולים האלה

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

אחלה סט למיעוטי יכולת תקציבית, יש לי אוטו באוטו כבר אולי חצי שנה ואני מרוצה. אם נכנס לך ה 6.5 מה טוב, ה 5.25 לא מוצלחים בבאס אבל אצלי זה מצב של חוסר ברירה כי זה מה שנכנס - מגבלות הרכב.

קניתי אותם ב SG אלקטרוניקה http://www.sge.co.il ב 320 ש"ח בזמנו. אולי עכשיו אחרי שעברו כמה חודשים והורידו את המע"מ, אולי זה אפילו יותר זול.

חוץ מזה ששם גם יש לך קומפוננטים של קלריון וג'נסן בפחות כסף, שאני אישית לא אהבתי את הצליל שלהם ולכן לקחתי את מגנט.

לדעתי קנייה מצויינת אם אין תכנון קרוב למגבר ואם אין יכולת כלכלית למעבר.

פורסם

אצלי הקומפוננט של מגנט מחובר כרגע בלי מגבר על פיוניר DEH3450 שמספק 22RMS ביום טוב.

הוא מוציא ווליום יפה, הדגם של ה 5.25 בנצילות של 90DB והדגם של ה 6.5 בנצילות יותר גבוהה של 91DB.

שניהם מגיעים עד 50RMS, כך שניתן גם לחבר להם מגבר אח"כ ולסחוט אותם עוד.

באמת אחת הקניות הטובות במחיר הזה.

• תוכן חדש...