Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אולדסמוביל דלתא רויאל קופה שנת 78 מנוע קטן רק 5730 סמ"ק 8 צילנדר.האוטו לא נסע משנת 2004 . כרגע האוטו אצל חשמלאי שעושה לי סדר בחוטים. האוטו מניע ונוסע אפילו טוב. אני גר בקריות ואני מחפש מוסך המתמחה בשיפורי מכוניות ובעל נסיון באמרקאיות .אני לא מחפש מוסך שיעשה לי טיפולים כי את זה יש לי .

אשמח לקבל המלצות על שיפורים .ואם בכלל לעשות משהו עם תקציב מצומצם של כ10000 שח

עדיפות למוסך בקריות או באיזור

060.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

פורסם

עידו 4X4 מתמחה באמריקאיות (לא רק ברכבי שטח) הסדנא שלו נמצאת באיזור בנימינה פרדס חנה,

ואם תסתכל באתר שלו, תראה באיזה תחומים הוא מתעסק ותשקול.

שבת שלום

חולה רוח - תמיד עם חלון פתוח...

פורסם

מרכז אמריקה בשד' ההסתדרות 12 צ'ק פוסט

טל' 04-8491000, לעמית 052-2456887 או ליוסי 052-6600370

תתקשר לפי דעתי הם מתעסקים באמריקאיות, בין היתר יש שם סדנת שיפורים

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

למה לא? אני מחפש מוסך שיש לו גישה לחלפים לאוטו הזה .כל מוסך יכול לעשות לי טיפול שמנים ופילטרים.

מה גם שמוסכים מורשים לא אוהבים את המכוניות האלה כי עדיף להם רכב ליסינג שם הם מרויחים הרבה ומהר .אין לי בעיה עם מכונאי שעובד גם בבית אבל מבין ומוכן להיכנס לפרויקט כזה

פורסם

לירוי השאלה מה אתה רוצה מהרכב מבחינת כח ו 10000 ש"ח זה לא הרבה תתחיל עם קרבורטור אדלברוק או הולי תמשיך לסעפת יניקה משם להדרסים כולל עבודה אני חושב שאתה כבר עובר את התקציב. הרכב ירגיש יותר טוב אבל זה רק ההתחלה לקבל יותר כח צריך להתעסק כבר עם המנוע בפנים + MSD להצתה + התעסקות בגיר ובבקקס. אם תרצה חוות דעת אני אפנה אותך למכונאי שמתעסק כמעט אך ורק בדברים כאלו ויש לו כבר דוקטורט בשיפורים אבל תצטרך להכניס את היד לכיס על כל כח נוסף.

פורסם

כדי לבנות את האוטו הזה לקטע של שיפורים אתה תצטרך להחליף כמעט כל חלק ששייך למתלים ומכוללים,דבר שעולה לא מעט כסף.

הצעה הכי טובה היא,תחליף ותרעננן את כל הבושינגים\בולמים\מערכת היגוי באוטו.

תחליף קרבורטור לאדלברוק 600 CFM תרענן את המנוע בחוטי הצתה\פלאגים\רוטור מכסה ודיסט חדשים\שמנים בגיר ובמנוע אייכותיים ואני מאמין שתהנה מאד מהאוטו.

את כל העבודה הזאת תוכל לעשות גם אצל המכונאי הרגיל שלך בעלות רגילה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לירוי השאלה מה אתה רוצה מהרכב מבחינת כח ו 10000 ש"ח זה לא הרבה תתחיל עם קרבורטור אדלברוק או הולי תמשיך לסעפת יניקה משם להדרסים כולל עבודה אני חושב שאתה כבר עובר את התקציב. הרכב ירגיש יותר טוב אבל זה רק ההתחלה לקבל יותר כח צריך להתעסק כבר עם המנוע בפנים + MSD להצתה + התעסקות בגיר ובבקקס. אם תרצה חוות דעת אני אפנה אותך למכונאי שמתעסק כמעט אך ורק בדברים כאלו ויש לו כבר דוקטורט בשיפורים אבל תצטרך להכניס את היד לכיס על כל כח נוסף.

אלקמינו שלום,

אשמח אם תוכל להפנות אותי למכונאי שמתעסק בהתקנות של שיפורים (אני רוצה להתקין מערכת הצתה של MSD) ואשמח שכבר עשה את זה בעבר מספר פעמים

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...