Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

My point exactly.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני היחיד שלא מבין את ההיגיון בלשים חצי אלפיה, פחות או יותר, על בדיקת רכב בן 15?

לא ! אתה לא יחידי !

אבל ישנם לקוחות אלו המזינים את המכונה הנקראת מוסכים שפשוט אין להם כל מושג בתחום.

יש עוד לא מעט תחומים אחרים ששם מתנהל טרוף הרבה יותר חזק,רפואה וסקנד אופיניון למשל...

פורסם

לסיום, הנה עוד משהו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=279954

אני חושב עכשיו לשלוח קישור מהדיון הזה למושאי הדיון. (מקווה שיש להם איזשהו אתר.)

עדכון: אין להם כנראה אתר, אני בכ"א לא מצאתי.

כשהייתי שם חיפשתי מנהל לדבר איתו והופניתי למישהו שנראה, תסלחו לי, כמו ירקן משוק הכרמל, אזוויתרתי על הרעיון.

פורסם
א. כאמור, לא אני שילמתי על הבדיקה. רק אני כבעל הרכב יכול לאשר לעשות בו משהו, וייתכן שחתמתיעל מסמך המאשר אותה, אינני בטוח.

ב. אתה לא חושב שמישהו אמור להודיע לי כשהוא יוצא עם הרכב לסיבוב? אני חושב שכן. כשהרכב בשטח המכון הוא תחת השגחתי, והשגחתי טוב כיוון שהיו דברים יקרים ברכב.

קוריוז מהבוקר

לקחתי וקטרה של חבר לטסט,הרכב מאוד שמור,הבוחן הכשיל אותי ובצדק על 4.18 אחוז CO ,שאלתי לאן לגשת,הוא ענה לי הנה כאן מוסך סובארו,ליד הטסטים בבני ברק,קיר צמוד,שאלתי את מנהל המוסך מה עושים,ענה לי חיבור למחשב ודיאגנוסטיקה 150 שקל,והתיקון עד 250 שקל,שפת הגוף שלו על הבוקר לא מצאה חן בעיני,בעיקר שבזמן שהסביר לי על החיבור למחשב הדיאגנוסטיקה..נידנד בחוסר סובלנות את מראה הצד של הנהג הלוך ושוב,חשבתי לעצמי רכב עם קרבורטור לחבר לדיאגנוסטיקה ?...לא התפתתי,נסעתי לחבר קרבורטוריסט,3 דקות על השעון כיוון בורג אויר והוריד ה CO לפחות הרבה מ3 אחוז.

שאלתי מה מגיע ? לא מגיע ענה לי.

• תוכן חדש...