Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי הביתה, ולמרות הגשם והחושך, כל מה שרציתי זה לנסוע, להרגיש את הרוח בפנים, וללחוץ כמה שיותר חזק על הדוושות.

החלטתי להשאיר את האלפא בבית, ולקחתי את הפיג'ו של חבר שלי, שנכנה אותו: "ה'". בכל מקרה אני צריך להחזיר לו אותה.

יוצאים לדרך.

עירי רחובות ידועה כעיר שרובצת על מאגרי מים רבים, ובורות המים מלאים בה מדי חורף. מדי קיץ הם מתייבשים, ונקראים סתם: "בורות בכביש". :?

עמדתי ראשון ברמזור שנמצא באגם הידוע כ"רחוב הרצל" לכיוון צפון.

ירוק.

סחיטה פראית של הדוושה מקפיצה את הפג'ו הקלילה קדימה בפרפור אימתני ולחימת הגה מורגשת. מבט לאחור מגלה ששאר הנהגים טרם זינקו. לפני עצר אוטו על מעבר חציה. עקפתי אותו מימין בזהירות, כמובן, והמשכתי לשעוט צפונה ליד תחנת המשטרה. :evil:

סל"ד גבוה, העברת הילוך, ואני מצליח להגיע לרמזור של מכון ויצמן בירוק ופונה לדרך יבנה.

אני עם כל המשקל על הדוושות, והפז'ו מאיצה בקלילות כמו שרק רכב עם מרכב אלומיניום קליל יכול לעשות. אין עליה.

הכביש מוצף, מעט מכוניות בכביש, ואני עם כל המשקל על הדוושות.

פתאום הגלגל נכנס לבור אימים שנפער באמצע הכביש, והמים מסתירים את עומקו (עיריה מחו%$^&) ואני מחליק לרוחב הכביש. במזל לא פגעתי בשום מכונית :mad: (זה רחוב רחב יחסית). בטח תודות ליכולותי המדהימות כחורך אספלט רטוב! :D

ממשיך.

נוסע לדרך יבנה, שמאלה בז'בוטינסקי. שם יש האטה בתנועה. אף אחד כאן לא עומד בקצב שלי, ואני נאלץ לזגזג בפראות בין המכוניות. ההיגוי קל (למרות שאין הגה כח). לפעמים אני מתקרב למגבלות האחיזה. כל סחיטה של הדוושה גוררת פרפור שקט (הצמיגים שקטים). :evil:

מתקרב לסיבוב לרח' רמז. רמזור קצר, ואני מנסה לתפוס אותו בירוק. מאיץ בכל הכח לכיוון הרמזור, ואז איזה @#$%* מהנתיב האמצעי מחליט פתאום שגם הוא רוצה לפנות שמאלה, וחותך לנתיב שלי בין הגלגלים. :bad-word:

בקושי הספקתי ללחוץ על הברקס לפני ההתנגשות הבלתי נמנעת. הפז'ו נמעכה, ואני עפתי ממנה כמו טיל אשכנזי בכיוון של השמיים (לא הייתי חגור).

קמתי מהכביש ובחנתי את הנזקים.

אני בסדר יחסית - שפשוף פה, מכה שם... ברוך השם -

המכונית שחתכה אותי קיבלה יופי של עיצוב חדשני לבגאז'.

הפז'ו טוטאל לוס - כבר מרחוק ראיתי שכל השלדה התעוותה, והגלגלים עקומים לגמרי.

עכשיו לך תסביר לחבר, שהרסת לו אופניים שעולים כמה אלפים טובים... :shock:

איתן

הסיפור מבוסס על אירועים שקרו באמת :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

1 אתה מטורף!!

2 אתה מסוכן!!

3 אופניים זה חרא! לא שווה לרכב. זה סתם ביזבוז של זמן. אל תיקח בשום מקרה אופניים עם ROCK SHOCK מקדימה כי הם נוזלים!! תיבות העברה של שימאנו זה זבל!! קנונדייל זה סתם חרא!! קח רק GT!! מי משלם בכלל על אופניים של פיז'ו?? למה הם כ"כ יקרים???

הערה:

זו היתה תגובה בסגנון "ראלימן". אני לא מבין כלום באופניים . רכבתי אולי בגיל 10 וכל ה"ידע" נרכש בשלוש הדקות האחרונות ממגאזין של הבוס שלי. אני מלך התאוריה!! אני ראלימן!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אתמול חזרתי הביתה, ולמרות הגשם והחושך, כל מה שרציתי זה לנסוע, להרגיש את הרוח בפנים, וללחוץ כמה שיותר חזק על הדוושות.

החלטתי להשאיר את האלפא בבית, ולקחתי את הפיג'ו של חבר שלי, שנכנה אותו: "ה'". בכל מקרה אני צריך להחזיר לו אותה.

יוצאים לדרך.

עירי רחובות ידועה כעיר שרובצת על מאגרי מים רבים, ובורות המים מלאים בה מדי חורף. מדי קיץ הם מתייבשים, ונקראים סתם: "בורות בכביש". :?

עמדתי ראשון ברמזור שנמצא באגם הידוע כ"רחוב הרצל" לכיוון צפון.

ירוק.

סחיטה פראית של הדוושה מקפיצה את הפג'ו הקלילה קדימה בפרפור אימתני ולחימת הגה מורגשת. מבט לאחור מגלה ששאר הנהגים טרם זינקו. לפני עצר אוטו על מעבר חציה. עקפתי אותו מימין בזהירות, כמובן, והמשכתי לשעוט צפונה ליד תחנת המשטרה. :evil:

סל"ד גבוה, העברת הילוך, ואני מצליח להגיע לרמזור של מכון ויצמן בירוק ופונה לדרך יבנה.

אני עם כל המשקל על הדוושות, והפז'ו מאיצה בקלילות כמו שרק רכב עם מרכב אלומיניום קליל יכול לעשות. אין עליה.

הכביש מוצף, מעט מכוניות בכביש, ואני עם כל המשקל על הדוושות.

פתאום הגלגל נכנס לבור אימים שנפער באמצע הכביש, והמים מסתירים את עומקו (עיריה מחו%$^&) ואני מחליק לרוחב הכביש. במזל לא פגעתי בשום מכונית :mad: (זה רחוב רחב יחסית). בטח תודות ליכולותי המדהימות כחורך אספלט רטוב! :D

ממשיך.

נוסע לדרך יבנה, שמאלה בז'בוטינסקי. שם יש האטה בתנועה. אף אחד כאן לא עומד בקצב שלי, ואני נאלץ לזגזג בפראות בין המכוניות. ההיגוי קל (למרות שאין הגה כח). לפעמים אני מתקרב למגבלות האחיזה. כל סחיטה של הדוושה גוררת פרפור שקט (הצמיגים שקטים). :evil:

מתקרב לסיבוב לרח' רמז. רמזור קצר, ואני מנסה לתפוס אותו בירוק. מאיץ בכל הכח לכיוון הרמזור, ואז איזה @#$%* מהנתיב האמצעי מחליט פתאום שגם הוא רוצה לפנות שמאלה, וחותך לנתיב שלי בין הגלגלים. :bad-word:

בקושי הספקתי ללחוץ על הברקס לפני ההתנגשות הבלתי נמנעת. הפז'ו נמעכה, ואני עפתי ממנה כמו טיל אשכנזי בכיוון של השמיים (לא הייתי חגור).

קמתי מהכביש ובחנתי את הנזקים.

אני בסדר יחסית - שפשוף פה, מכה שם... ברוך השם -

המכונית שחתכה אותי קיבלה יופי של עיצוב חדשני לבגאז'.

הפז'ו טוטאל לוס - כבר מרחוק ראיתי שכל השלדה התעוותה, והגלגלים עקומים לגמרי.

עכשיו לך תסביר לחבר, שהרסת לו אופניים שעולים כמה אלפים טובים... :shock:

איתן

הסיפור מבוסס על אירועים שקרו באמת :D

זה אתה שאני גוזר כל הזמן בפתיחות עם האיטלקיה שלי? :D

אמרתי לך אלף פעם ,צרפתי זה לא אמין. לאיטלקיה יש ביצועים. קודם כל מדובר פה על העברת הילוכים שנעשית מאיזור ההיגוי ,לא צריך לעזוב שתי ידיים. מלבד זאת אלו צמיגים עם חתך סופר נמוך 13/55 , ג'נט 21 אינץ' , ומתלים מתוחכמים (שני פלחי העכוז שלי ,משמשים גם כבולמים :wink: ).

יש גם דוושות אלומיניום תעשייתי , וחיזוקי פלדה בשלדה (או שמא זו השלדה עצמה? מה זה הספגטי הזה?)

כמובן שכיאה למנוע ספורט יש צורך באוקטן גבוה ,עדיף "רד-בול" , קמשפט חם אמנם אין ,אבל אני מפצה עליו בחום אחר (ולא נפרט בפורום הזה :wink: ).

בעליות של גבעת האהבה אין על האיטלקיה , ובכבישים מפותלים (וברחובות הפיתול הם במישור האופקי ,כלומר למעלה ולמטה בין המהמורות :? ) ההנאה מושלמת - ישר ברקטום...

גם אני בתחילה הייתי נהג חדש ,וכל BUMP גרם לי לתת ברקס קליל ,מה שבהכרח הוביל לזריקת זנב פראית , ולפגישות אינטימיות עם מגוון גלגלי השיניים בגלגל האחורי.זכורה לי במיוחד הפעם בה עשיתי את תרגיל ה"חד אופן" המפורסם ,עת כל עובדי מכון וייצמן יצאו ומחאו כפיים בעודי קורע את הכביש העוקף.

אבל היום , חמוש בקסדה אוירודינמית ,אני מסוגל לרדת לכיוון הקניון תוך השכבה פראית ועקיפת כל המוניות החונות תוך בעיטת נינג'ה איומה לכנף שלהן.

גם אני נהג תותח , מחר אקנה לי טנק מג"ח

cl_bottechia_2x.jpg

פורסם

זה אתה שאני גוזר כל הזמן בפתיחות עם האיטלקיה שלי? :D

אמרתי לך אלף פעם ,צרפתי זה לא אמין. לאיטלקיה יש ביצועים. קודם כל מדובר פה על העברת הילוכים שנעשית מאיזור ההיגוי ,לא צריך לעזוב שתי ידיים. מלבד זאת אלו צמיגים עם חתך סופר נמוך 13/55 , ג'נט 21 אינץ' , ומתלים מתוחכמים (שני פלחי העכוז שלי ,משמשים גם כבולמים :wink: ).

יש גם דוושות אלומיניום תעשייתי , וחיזוקי פלדה בשלדה (או שמא זו השלדה עצמה? מה זה הספגטי הזה?)

כמובן שכיאה למנוע ספורט יש צורך באוקטן גבוה ,עדיף "רד-בול" , קמשפט חם אמנם אין ,אבל אני מפצה עליו בחום אחר (ולא נפרט בפורום הזה :wink: ).

בעליות של גבעת האהבה אין על האיטלקיה , ובכבישים מפותלים (וברחובות הפיתול הם במישור האופקי ,כלומר למעלה ולמטה בין המהמורות :? ) ההנאה מושלמת - ישר ברקטום...

גם אני בתחילה הייתי נהג חדש ,וכל BUMP גרם לי לתת ברקס קליל ,מה שבהכרח הוביל לזריקת זנב פראית , ולפגישות אינטימיות עם מגוון גלגלי השיניים בגלגל האחורי.זכורה לי במיוחד הפעם בה עשיתי את תרגיל ה"חד אופן" המפורסם ,עת כל עובדי מכון וייצמן יצאו ומחאו כפיים בעודי קורע את הכביש העוקף.

אבל היום , חמוש בקסדה אוירודינמית ,אני מסוגל לרדת לכיוון הקניון תוך השכבה פראית ועקיפת כל המוניות החונות תוך בעיטת נינג'ה איומה לכנף שלהן.

גם אני נהג תותח , מחר אקנה לי טנק מג"ח

cl_bottechia_2x.jpg

מה????

ג'נט 21 אינץ'?

לפז'ו זצ"ל היו ג'נטים 27 אינץ' עם סוליה של 1/4 אינץ' בלבד!

וחוץ מזה, "מג"ח" זה לא ראשי תבות (אלא אם כן אתה מאלה שגורסים ששמם של פחי הצ'יפס האלה נגזר מהביטוי "מרכבות גיבורי חיל" :D )

פורסם

ג'נט 21 אינץ'?

לפז'ו זצ"ל היו ג'נטים 27 אינץ' עם סוליה של 1/4 אינץ' בלבד!

וחוץ מזה, "מג"ח" זה לא ראשי תבות (אלא אם כן אתה מאלה שגורסים ששמם של פחי הצ'יפס האלה נגזר מהביטוי "מרכבות גיבורי חיל" :D )

וואלה, מגח , בלי ר"ת. איזה 1/4 אינץ' ? אצלי זה 1 ורבע ,והפכתי חצי עולם כדי למצוא זוג חדש.

אופניים זה אחלה דבר ,אבל המנוע דפוק... :cry:

פורסם

ואני לתומי חשבתי שמג"ח זה ראשי תיבות של "מוביל גופות חרוכות"... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

השתמשת בנושא שלי, לכן אתבע אותך על זכויות יוצרים

:D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
השתמשת בנושא שלי, לכן אתבע אותך על זכויות יוצרים

:D

:D:D:D:D:D

פורסם

3 אופניים זה חרא!

אופניים שולטות!!! היום בגלל שהייה רטוב ובגלל שעריית חיפה לא משהו נסעתי לי ברוגע ואז ראיתי מקום מעולה עם סיבוב + רטוב + בוץ זינקתי נכנסתי לסיבוב במהירות וזרקתי זנב בלי ברקס אחורי!!! הוא פשוט נזרק!!! אוייי זה הייה כייף! ואפילו לא עפתי!!!

אז מי צריך אוטו ב 200 אלף כשאפשר לקנות אופניים ב 2000 ולהנות אפילו יותר?

לעולם אל תגידו מילה אחת רעה על אופניים י'חבורת עצלנים! תעשו קצת כושר!!!

הכל ב :) כמובן....

אני שונא את הקיץ!

פורסם

"בוקסר", הנך מוזמן אחר כבוד לשכ' "יובל"(שרונה), לאסוף את "שמר", ולהתחיל לחגוג ברחובות.

בצ'כונה תמצא כי לאחרונה הוקמו שלושה ככרות, בסוף רח' בר-לב(כמדומני) בואכה קרית-ההגנה סיבוב ימינה של 90 מעלות(ממש מושלם), הפינאלה סיבוב פרסה בסוף שד' י-ם.

בימי גשם נהרות לרוב, מכשולים לא חסרים(ביובים בולטים, עדיים לא סללו שכבה שניה), החלקות מובטחות.

כמו-כן הבטחה שלי לצאת ולעודד(אולי גם אצטרף למרות שאינני מקצוען וככל הנראה אוכל את נתזי אופניכם).

תיקון קל לידיעתך-אגם המים הגדול הוא בהצטלבות הנשיא הראשון-הרצל, ולא ברמזור שלפני המשטרע.

נהנתי מאוד :lol:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...