Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברצוני להחליף את הרכב הגוסס שלי(פיזו 309 ידני 1.6 92) לרכב חדיש יותר.

הלכתי למוסכניק הוא אמר שעדיף לקנות רכב עם מנוע ברזל(כלומר בלוק מנוע וראש מנוע עשוים ברזל ולא אלומיניום) כי יש להם אורך חיים יותר ארוך.

הוא נתן לי דוגמא למנוע כזה: מנוע מסוג TU הנמצא בפיזו (דגמים 306 206) בנפח של 1.6

רציתי לשאול באיזה עוד רכבים ישנם מנועי ברזל?(כמובן חוץ מסיטרואן שהיא האחות של פיזו)

ואם ניתן להתייחס לרכבים בשנתון של 96 עד 00 (עקב התקציב שעומד על 15 K)

לא חשבתי על משהו מקורי

פורסם

אני חושב שמעל ה"בלוק ברזל" או "אלומיניום" צריך להתייחס למצב הרכב הספציפי שאתה בודק, אל תפסול רכב עם נתונים טובים רק בגלל שהוא לא "ברזל".

תסתכל על החתימה שלך, ואז תגיד לי אם זה משנה שברכב הצרפתי שלך יש בלוק ברזל, זה עדיין ברזל צרפתי:-D

פורסם

וולוו 940 (לא 960 ולא S90 ולא S80 ולא 850 ולא S60 ולא S40....).

ראש מברזל לא נראה לי שיש כיום.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...