Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו היו אותם, איך נראה החתך שלהם? האם הם ממש יותר ירודים מהT1R והאם הם נחשבים צמיגים שנשחכים מהר.

תודה.

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

אם אתה מתכוון ל TPT, אז הם לא צמיגים ספורטיביים , אבל הם כן נותנים תמורה מצויינת לכסף ומחזיקים לאורך זמן.

כבר הרכבתי 2 רביעיות כאלה על רכבי המשפחה. אחת בשימוש כבר שנתיים פלוס והשניה חצי שנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה התקציב? אני רכשתי לא מזמן רביעיית יוקוהמה S DRIVE במידה שלך ובמחיר אטרקטיבי. האחיזה השתנתה אבסולוטית לטובה, והאוטו מרגיש הרבה יותר טוב מכלל הבחינות (האצה, אחיזה,פחות רועשים). הקודמים שלי היו מקוריים של הרכב - דגם טויו R27 (מגיע עם מאזדה 2).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
או המצלה על צמיג אחר ספורטיבי במחיר אטרקטיבי למידה 185\55\15

Yokohama S.Drive.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טויו פרוקסס TPT ? ח-ר-א מבחינת נוחות, סבבה בכל היתר. אל תתפלא אם תשים רביעיה (או זוג) ותתחיל להרגיש כל נמלה על הכביש ושהאוטו עומד להתפרק על כל פס האטה. למכוניות משפחתיות שצריכות נוחות ואפילו ספורטיביות שדורשות פשרה סבירה בין נוחות לאחיזה, הצמיג הזה פשוט עונש !

ראה הוזהרת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אייל, גיא ("שומאכר") הרכיב רביעייה במידה המדוברת - לא זכור לי שצמיג עלה 500 ש"ח לצמיג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז במחיר אטראקטיבי נורמלי (סביבות ה1500 ש"ח +- כולל הרכבה לא כולל מע"מ) מדובר רק רק בtoyo t1r? אם הTPT לא ספורטיבי בכלל (כי הוא ההצעה שקיבלתי מאיזה מקום בטלפון כשהוא אמר שנגמר להם הT1R.)

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

• תוכן חדש...