Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום קניתי רדיו ידסק של LG ב950 ש"ח הלכתי לאיזה חאפר שיתקין לי את המערכת .

אך לאחר התקנה הרדיו דיסק החדש לא עבד ובאתי אליו בטענה שאני רוצה שיפרק ויחזיר את הישן הוא פרק והחזיר את הרדיו דיסק הישן,ואז לאחר ההתנעה הרדיו דיסק לא עבד לי בכלל למרות שלפני שהלכתי אל המתקין החפאר הזה הרדיו עבד טוב מאוד (אין מתח לא נדלק), עכשיו לאחר זאת אני מעוניין להתייעץ אתכם לגבי מה לעשות מה יכול להיות התקלה ואיך אני פותר אותה.

ואני מבקש תגובות לא מלחיצות ולא מפחידות אלה לענות לי על השאלה מי שלא מבין שיחסוך מעצמו.:-)

פורסם

כמו שזה נראה עכשיו כנראה שהוא התקין את הרדיו דיסק היה לו קצר ונשרף פיוז,זה למה לא עבדו שני הרדיו דיסקים.

תבדוק את הפיוזים,אם אחד שרוף תחליף ותעדכן...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מוזר לי שלא בדקתם ישר על המקום.

כנראה שבאמת רק נשרף לך הפיוס, אם רק הרדיו דיסק לא עובד אז הפיוס הוא ברדיו דיסק עצמו או על החוטים שאיתם מחברים.

אם עוד משהו לא עובד כגון אור פנימי של הרכב אז פיוז השרוף הוא בתיבת הפיוזים. אל תלך לאף אחד שיתקינו לך, את הפעולות האלה יכול לעשות ילד בדואי בן 12 (בדוק).

• תוכן חדש...