Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאח שלי ביטוח ממרץ. עכשיו לא רציתי שהוא יצטרף אותי לביטוח כי רשיון היה לי פחות משנה והייתי בן 20, ולכן הביטוח הרקיע שחקים. עכשיו עוד כמה שבועות יהיה לי שנה לרשיון ויש לי כבר 21 ועכשיו הביטוח נמוך יותר בכמה אלפים ואני רוצה שהוא יצטרף אותי לביטוח. השאלה היא האם הוא יכול לצרף אותי עכשיו בינואר והוא ישלם עלי רק על שלושה חודשים, כלומר עד מרץ ואז ישלם רגיל, או שאצטרך לחכות עד למרץ ורק אז הוא יוכל לצרף אותי לביטוח ?

נ.ב. אח שלי מבוטח אצל סוכן ביטוח.

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אפשר לדעתי לעשות הכל רק שזה לא ממש ישתלם.

כאשר אדם אחד מבטל פוליסה הוא לא מקבל את כל ההחזר כי יש מה שנקרא "דמים " של הפוליסה וכיוון שזה כבר קרה לי בעבר והפסדתי לא מעט כסף חבל לבטל ביטוח שתקפו יפוג בעוד 3 חודשים.

אפשר להוסיף לכל ביטוח נהג נוסף בחלק יחסי עד תום תקופת הביטוח.

נניח,שביטוח עבור הנהג שיתווסף עולה לשנה 2000 חובה ו 3400 מקיף.

חבר את שני הסכומים ותכפול ברבע (3 חודשים הם רבע מהשנה בדיוק) ותקבל 1350 תשלום עד מרץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשרי לצרף, הוא ישלם תוספת על כל החודשים עד חודש מרץ.

אני למשל עשיתי ביטוח כשהיתי בן 23, באמצע תקופת הביטוח הגיל שלי השתנה ל-24 מה שאומר הנחה. ידעתי מראש את הסוכן ומראש סכום הפוליסה הכולל היה מעט נמוך יותר בגלל ההנחה על אותם חודשים שהיתי בן 24.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני חשבתי ככה, אבל אח שלי פוחד שהסוכן יעשה מה שבא לו ואז יורידו לו סכום כסף מהחשבון שלא מתאים לביטוח ולא יהיה מ לעשות. מה שאני אומר זה האם הסוכן יכול להביא איזה טופס שבו רשום כל תנאי של הצטרפותי לביטוח ומה סכום שכרוך בכך ?

שיהיו הוכחות אם הסוכן יתחיל אם שיטת מצליח. כי נתקלתי לא במעט מקרים שאומרים דבר אחד ואחרכך בתדפיס ויזה אתה רואה משהו אחר ואז אתה צריך להוכיח להם שהם טעו, אבל אם יהיה משו ביד אז הם לא יעשו את זה או שיהיה יותר כל להוכיח להם שהם טעו.

פורסם

אח שלך גם יכול לחשוש שהסוכן רק ייקח כסף ולא יעשה ביטוח...

אם הוא לא סומך על הסוכן, שייבדוק הצעה מסוכן אחר. לחייב בכרטיס יותר ממה שנחתם - אי אפשר. אם זה קורה, דורשים ומקבלים החזר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפניקס יש מסלול יותר מעניין בעיקר אם לא תנהג הרבה על האוטו..זה גם מתאים לחיילים.

קונים פול של שעות וכל נסיעה שולחים SMS ואפשר לצבור גם מעבר לשנה.אולי טיפה מסורבל..אבל אם מתרגלים זנו חסכוני.

תבדוק באתר של הפניקס

ברוך

פורסם

ועוד שאלה קטנה:

כמה אמור לעלות בערך הביטוח אחרי הצטרפותי אם עכשיו הוא עולה 4700 ? רכב טויוטה 2005 קורולה.

אני בן 21 אם שנה אם רשיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...