Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

קניתי פיאסטה דינמיק 97' 16V, יש לי בעיה בפתיחת דלק הנהג מבחוץ, ולמי שמכיר מכיון שהנעילה המרכזית היא חשמלית

זה משגע את כל הדלתות שא"א לפתוח אותם מבחוץ!

אשמח לייעוץ לאן לגשת ואולי בכלל אפשר לסדר את זה לבד (דהיינו לפרק את הריפוד של הדלת ולנסות לפתור את זה לבד)

בעיה שניה, הווסת במזגן של עוצמת המאוורר פועל רק על העוצמה הגבוהה, בשלבים הנמוכים יותר הוא לא מפעיל את המאוורר בכלל! מישהו אמר לי שהמתג פספס כמה "שיניים" ולכן הוא מדלג על העוצמה הנמוכה (?)

אלפי תודות!

ואגב, זה רכב ראשון, אז אשמח לכל עזרה :)

פורסם

היי בקשר למזגן היה לי את זה בפיאסטה שלי גם כשקניתי את האוטו. יש שקע של המזגן מאחורי התא כפפות (לכיוון הקונסולה המרכזית) שמורכב מארבעה פינים אצלי הפינים נשרפו חוץ מהאחד של המצב הכי גבוה. צריך להחליף את השקע.

אגב בעניין הבורר לא ניתן לתקן את הבורר בנפרד הוא בא בחתיכה אחת עם כל הכפתורים של המזגן יחד.

פורסם

קודם כל תודה!

ראשית לא כ"כ הבנתי מחורי תא הכפפות מתוך פנים הרכב או מכיוון של מכסה המנוע?

שנית אשמח אם תפרט לי מעט יותר לגבי עלויות והיכן יש מוסך שמתמצא בזה..

חוץ מזה היית מרוצה מהפיאסטה? :)

ושוב, תודה...

פורסם

בעיה שניה, הווסת במזגן של עוצמת המאוורר פועל רק על העוצמה הגבוהה, בשלבים הנמוכים יותר הוא לא מפעיל את המאוורר בכלל! מישהו אמר לי שהמתג פספס כמה "שיניים" ולכן הוא מדלג על העוצמה הנמוכה (?)

:)

יכול להיות שזאת בעיה של נגד מהירויות.

הנגד לא תקין, ולכן רק דרגה 4 עובדת.

פורסם
קודם כל תודה!

ראשית לא כ"כ הבנתי מחורי תא הכפפות מתוך פנים הרכב או מכיוון של מכסה המנוע?

שנית אשמח אם תפרט לי מעט יותר לגבי עלויות והיכן יש מוסך שמתמצא בזה..

חוץ מזה היית מרוצה מהפיאסטה? :)

ושוב, תודה...

החלק בתוך האוטו ויכול להיות שזה נקרא נגד מהירויות כמו שאמר הבחור מעלי.

האמת אני תיקנתי את זה אצל אחד שמוכר חלקים מפרוק הגעתי במקרה אליו לחפש פאנל למזגן כי חשבתי שהבעייה בפאנל והוא הפנה אותי לזה. ולקח לי 50 שקל על החלק

חוץ מזה אני עדיין מרוצה מהפיאסטה שלי (98 דינמיק 1300 אנדורה) באמת אחלה אוטו זריז מאוד בעיר והכי כיף לדחוף אותו לכל חנייה שתרצה (תתפלא לאיזה חורים הצלחתי להכניס אותו). מחוץ לעיר קצת רועש אבל נוסע מעולה.

פורסם

שוב בעיה עם המזגן :-( בעל הרכב הקודם סידר ברז ידני בעקבות תקלה בווסת של המזגן, כלומר שיש לי אפשרות לקבוע ידנית דרך ברז הנמצא מתחת למכסה מנוע, האם המזגן יהיה על חימום או קירור, ללא יכולת לווסת טמפרטורה.

הבעיה היא שלא רק שהקירור פשוט לא עובד, אלא המנוע מתחמם בטירוף תוך חצי דקה -כאילו אין מים ורק אחרי שמשנים את הברז לחימום הכל נרגע...

מישהו מכיר את התופעה או יודע על זה קצת יותר פרטים טכניים? כי כפי שהבנתי זה דרך זולה ומקובלת כתחליף לווסת האלקטרוני...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה לסדר את הנעילה נקנסתי ב 300 ש"ח

לגבי המזגן עשו שם עבודה חאפרית פשוט אטמו עם הברז את הסירקולציה מהרדיאטור

גם זה סודר, אבל בחינם אצל חבר מוסכניק :)

• תוכן חדש...