Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים למאזדה 626 (195X65R15)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף צמיגים ואני מתכוון להחליף את כל הרבעייה.

המידה היא 195X65R15. יש המלצות מסויימות? רעש הצמיגים מאוד מפריע לי בשיוט האם יש צמיגים שקטים יותר?

אשמח גם לקבל המלצה לגבי פנצ'רייה באיזור בית שאן - עפולה שמחזיקה מותגים ידועים ולא מפציצה במחירים.

כמו כן איך יודעים האם לבצע כיוון פרונט ואיזון גלגלים? מה בעצם עושים בפעולות האלה ואיך יודעים מתי צריך לבצע אותן?

תודה מראש ושבת שלום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי הפעם מישהו יענה?

היום הלכתי לפנצ'רייה כדי לתקן פנצ'ר ומחר אני אמור להעביר את הרכב טסט והצמיגים לא במצב מזהיר...

הוצעו לי צמיגי מקסיס תוצרת תאילנד ב-300 שקלים אבל זה נשמע לי מאוד מפוקפק...

מצד שני צמיגי גודייר ב-430 שקלים.

מה אתם אומרים??

פורסם

חפש continental premium contact 2, או yokohama CDRIVE, שניהם במחיר של כ-350 עד 400 ש"ח ושווים כל שקל. מנסיון.. תבדוק בצמיגי בזק בצ'ק פוסט, או בפנצ'ריית אחים דעים (חנא) בצומת אעבלין אם זה לא רחוק לך :

http://www.mapa.co.il/ng/buildrecord_LP3.asp?id=22630

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בשום פנים אל תקח מקסיס!

כל אלה צמיגים ראויים מחברות רציניות.

רק תבדוק איזה קוד מהירות הצמיגים שלך (T או H).

אם הקוד שלך הוא H - תיקח רק H.

ותבדוק שהצמיגים טריים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכשתי 2 צמיגים של GOOD YEAR מדגם Eagle Nct C 88H מהשבוע ה-25 של 2009 (טרי יחסית, לא?) ומתוצרת גרמנייהבאוטו דיפו במחיר של 895 לזוג במצבע של 55 אחוז הנחה על הצמיג השני ו-5 אחוז הנחה נוספים על כל העיסקה. זה יצא קצת יותר מההצעה המקורית בפנצ'רייה אבל החלטתי להחליף שם בגלל השירות האדיב.

לפני כן בפנצ'רייה אחרת הוצעו לי צמיגי קונטיננטל ב-300 שקלים (הגיוני??) אבל המלאי אזל אז הציעו לי קלבר באותו המחיר וסירבתי.

הצמיגים שהיו על האוטו במקור הכשילו אותי בטסט ונכשלתי גם בבדיקת זיהום אויר. הבוחן הבהיל אותי ואמר שיש חריגה גדולה ויכול להיות שזה הממיר הקטליטי אך כולם המליצו להוסיף גולד לייבל, לנסוע קצת ולנסות שוב. וזה מה שעשיתי, מילאתי תוסף והלכתי להחליף את הצמיגים אבל נכשלתי שוב. הם הציעו לנסוע עוד פעם ומשום שהיו לי סידורים בנצרת (הטסט היה בעפולה) החלטתי לנסוע ולחזור.

הניסיון השלישי אחרי הנסיעה צלח והרכב עבר טסט בשעה טובה.

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור ושיהיה לכם חג שמח ונסיעה בטוחה על הכבישים הרטובים.

• תוכן חדש...