Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטודטה שאני מסתכל על מידות גלגלים לרכב שלי (מצורפת תמונה) מופיע לי של כמה דגמים והאחרון למטה מופיעה מידה שלא משוייכת לאף דגם,בכל מקרה מה אומרת המידה הזו? אני יכול להגדיל את הגלגלים למידה הזו או משהו בסגנון לפחות ?

לפי מה שאתם רואים בטבלת מידות על הרכב שלי שהוא 1.6I יש את המידות המקוריות שהם 185.60.14 ובאחרון למטה יש 215.40.16,לפי מה שבדקתי המידות של הגאנט של האיביזה טורבו2001-2002 20VT הוא טיפה פחות מהמידה הזו והוא נאבה 4 ברגים מרווח 100 ,זה אומר שהוא נכלל שאפשרויות שלי לרכב? זה אומר שיאשרו לי גאנט כזה במשרד הרישוי ? צריך להביא אישור מיוחד מהמחלקה הטכנית בצ'מפיון גם ?

תודה.

33316207.png

פורסם

אפשר להתעלק ולבקש ממך לפרסם תמונה של המידות לפולו 16V דגם 6N שנת 2000?

עבור כל מידה שלא מופיעה בתוכנה אתה צריך אישור מיוחד מהמחלקה הטכנית.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מה אותיות מנוע ?

ואיך זה הולך עם המחלקה הטכנית אני מגיע לצ'מפיון ושואל שם וכבר יפנו אותי?מה אני צריך להביא ?והאם אישור כזה עולה כסף ?

פורסם

מתעלק בקטנה - יש לי גם אוטודטה והשאלה שלי היא אם זה צריך להיות על UK בשביל לקבל את המידות שמתאימות לארץ?

פורסם

אני פניתי ליועץ שירות במוסך מורשה, משם זה התקדם יפה (ת'אכלס הוא עשה את רוב העבודה)

והאותיות לשאלתך AFH

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

התקשרתי לשאול אותם אתמול (מחלקה טכנית צ'מפיון ב.ב)

אמרו לי שיבדקו מול היצרן ויחזרו אליי מחר (היום)

חזרו אליי היום בבוקר,ואמרו לי שאת המידה שאני רוצה שזה 16" לא ניתן בכלל להתקין ברכב שלי אלא את המידה הכי גדולה לרכב הזה שהיצרן מאפשר והיא 15" 195 וחתך 50,בשביל להנפיק לי אישור מהמחלקה הטכנית אניצ ריך להגיע אליהם ולקבל אותו תמורת 75 שקלים,האם זה הגיוני?

לא יותר פשוט וחסכוני לשים את המידה הזו שאמרו לי בטלפון (ה15") וללכת לאשר במשרד הרישוי או מכון טסטים בחינם ?

כי לפי מה שאני הבנתי לאשר ג'נטים במרש הרישוי לא עולה כסף.

ועוד שאלה אחרונה למה באוטו דטה רשום למטה את המידה 16" אם אי אפשר בכלל להרכבי את זה על הרכב הנ"ל? לאיזה רכבים זה נועד ?הרי מכוני טסטים וכו' הולכים לפי אוטודתה לא ?

אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על השאלות הללו אני אודה לו מראש.

• תוכן חדש...