Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול היה לי משפט בבית דין צבאי, נשפטתי על עבירת מהירות ברכב צבאי שבו נתפסתי במהירות של כ117 קמ"ש בכביש של 90

צילמו אותי בירידה איפה שהרכב גם יכל לתפוס הרבה יותר תאוצה.

בכל אופן קיבלתי 30 יום שלילה שתחול מיום ראשון ה29/11 ולפי דעתי העונש קצת מוגזם.

פניתי לעורך דין והסכום שהוא רוצה ממני הוא כ3000K ועוד בגלל שאני חיל הוא אומר לי שזה מחיר טוב.

בכל אופן אני לא אשלם כזה סכום בשביל חודש שלילה אני מעדיף לנסוע כבר במוניות והשאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להגיש ערעור ללא עו"ד ואם כן איך לעשות זאת?

פורסם

תתמודד עם השלילה בשקט. אם תלך לערער, אתה עוד עלול לצאת עם עונש כבד יותר.

הטענה שזאת ירידה והרכב צבר תאוצה לבד, היא מגוחכת, הרכב הוא לא ישות חיה ונושמת אלא חתיכת ברזל, שאתה שולט עליה ויכלת לבלום אותו. העונש הוא לא מוגזם, בהתחשב בעובדה שלא קיבלת שום קנס כספי.

פורסם

את האמת קיבלתי קנס מגוכך של 75 ש"ח וזאת מכיוון שאני חייל.

פשוט יש לי חברים בבסיס שהיו להם משפטים דומים והם נתפסו במהירות גבוהה יותר ממני וקיבלו כולה שלילה לאיזה 10 יום לרשיון הצבאי ותנאי של חודשיים למשך שנה/שנתיים וכל האנשים בצבא שדיברתי איתם כולל המפקד שלי אמר לי שהעונש הוא מוגזם.

פורסם

אתה אומר אבל שלא שווה מהסיבה שאני יכול לקבל עונש חמור יותר או שעדיף לא להתעסק בזה בכלל מהסיבה שזה סתם כאבי ראש ועד שאני אסיים עם כל העניין תסתיים לי השלילה?

פורסם
הסכום שהוא רוצה ממני הוא כ3000K ועוד בגלל שאני חיל הוא אומר לי שזה מחיר טוב

אני מניח שאתה מתכוון ל-3K ש"ח שזה שווה 3,000 ש"ח ולא 3000K שזה 3000000 ש"ח.

3,000 ש"ח זה מחיר סביר ביותר לערעור.

לגשת לערעור בלי עו"ד על סמך עצות בפורום, זה יהיה בדיוק כמו לעשות שיפוץ מנוע על סמך ייעוץ בפורום בלי ידע מוקדם.

עדיף לקבל את העונש ולא להחמיר את המצב.

פורסם

פשוט יש לי חברים בבסיס שהיו להם משפטים דומים והם נתפסו במהירות גבוהה יותר ממני וקיבלו כולה שלילה לאיזה 10 יום לרשיון הצבאי ותנאי של חודשיים למשך שנה/שנתיים וכל האנשים בצבא שדיברתי איתם כולל המפקד שלי אמר לי שהעונש הוא מוגזם.

העונש הוא לשיקול דעתו של השופט.

קיבלת 30 יום שלילה, במצב כזה בולעים את הצפרדע ונוסעים בתחבורה ציבורית, לדעתי האישית אין לך על מה לערער.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קיבלת 30 יום שלילה צבאית בלבד או שלילה אזרחית גם?

השאלה היא מהו העבר התעבורתי והנגררת שלך..

אני קיבלתי על 27קמ"ש מעל המותר בכביש עירוני עם משאית אינטר 100ש"ח קנס במשפט (וזה חוץ משלילה צבאית מנהלית של 21 יום) - בכניסה לב"ש יש תמרור "כניסה לדרך עירונית" + הגבלת מהירות של 70קמ"ש - תפסו אותי על 77 אחרי הפחתה, עם אינטר מותר לנסוע רק 50 ב"דרך עירונית", העונש הקל במשפט בגלל עבר נקי.

• תוכן חדש...