Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קיים ברשותי מגבר של אודיו בנק שמוציא 80 RMS לערוץ,כרגע הוא מגביר רק 6X9 של מורל טמפו שאם אני לא טועה זה או 110RMS או 140RMS.

יש לי רדיו דיסק 1150MP של פיוניר,העוצמה המירבית ברדיו דיסק הוא 62.

העברתי את כל העוצמה של הרמקולים רק ל6X9 שמחוברים למגבר,כל ההגדרות ברדיו דיסק על 0,עוצמה ברדיו דיסק 47.

הורדתי גיין עד הסוף והתחלתי לעלות לאט לאט,שהגעתי לחצי גיין עדיין לא היה עיוותים,זה היה נראה לי גיין גבוהה והשארתי את זה על חצי.

עכשיו אני מגביר ברדיו דיסק על 45 ואני שומע מדוייק ואין טיפה עיוות,שאני מגביהה את הרדיו דיסק עד 53-52 עדיין שומע חלק ומ-55 ככה מתחילים העיוותים.

השאלה היא האם זה הגיוני שהגיין יהיה מעל החצי?

כי אני באמת מרגיש שאפשר לתת עוד הגברה לרמקולים מהמגבר,אבל אני פוחד להרוס את המגבר והרמקולים.

בנוסף,ה-X OVER שלי על הכי נמוך במגבר,לטמפו של מורל קיים קרוס אובר,מה זה אומר לגבי נקודות החיתוך שלי?

פורסם

תריץ חיפוש בנושא איך מכוונים.

יש לך את הכל התשובות שם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האם זה היגיוני שהגיין במגבר יהיה סגור ? :-)

כל עוד אתה שומע נקי וללא עיוות אז בגדול הכל טוב .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בעיקרון העיוות הזה שאתה שומע הוא מהרדיו דיסק ולא מהמגבר,תנסה לחבר רדיו דיסק אחר למשל אלפיין או אקליפס ותראה שגם בווליום גבוה אין עיוותים....

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מדובר במגבר של Bank Audio,מלפני 4 שנים,מוציא 80RMS לערוץ.

בגלל קוריאני,עושה את העבודה חבל על הזה-בנאמנות,לא מתחמם-אני מרוצה.

כרגע אין לי כסף לרדיו דיסקים של "אלפיין" מסתפקים בפיוניר נחמד,איך פיוניר 4050 לעומת 1150? יש הבדל באיכות ובעוצמה?

פורסם

עכשיו בודקים איכות מגברים לפי סיבוב הג'יין?:shock::roll:

ציינת שכל הכיוונים בהד יוניט הם על 0.אם תפעיל את הלאודנס ואת שאר הפרמטרים שלך-אתה תרגיש עיוות הרבה לפני הווליום ה55 שלך.

יתרה מזאת,אם אין לך עיוותים בווליום גבוה-מצויין !

תיהנה מהמערכת

פורסם

מי זו ג'יין? ואיפה טרזן?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...