Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,רכשתי לפני שבועיים וחצי סט קומפוננט של טמפו ומגבר של הפולס אדיו שניהם חדשים

ולאחר ההתקנה יש לציין שיש שינוי גדול אבל זה עדיין לא מה שאני אוהב.

אז ככה הרכיבים שלי הם:hu קלריון 945 מכשיר סוף לדעתי,קומפוננט 6.5 טמפו,סאב קיקר c12

אחוריים 9\6 של jbl מגברים של v12 ופולס אדיו.

הv12 מחובר לסאב ולאחוריים,הפולס אדיו מחובר לטמפו אחרי הכל עדיין אין סאונד טוב ואני מאוכזב.

מה לדעתכם חסר לי?

כולם המליצו לי על הטמפו אולי עשיתי טעות שרכשתי אותם :-(

תודה לכולם וסליחה שזה ארוך אולי מישהו יעזור לי לעשות סדר ברכיבים שיש לי כרגע כדי להגיע לסאונד טוב.

שבת שלום לכולם.

imprza new age

פורסם

המגברים שלך עושים לך את כל הסיבוך.

תמכור את שניהם ותביא מגבר 4 ערוצים סביר, חבר את הסאב ואת הקומפוננט, אם עדיין חסר לך סאונד מאחורה חבר את הJBL להגברה של הרדיודיסק.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

חושב שהבחור מעליי צודק.

אלו מגברים שעושים עבודת הגברה בילבד ולא נותנים איכות לצלילים,אל תצפה מהם ליותר מדי.

כמו כן צריך לבדוק שכל הכיוונים אצלך טובים,ברגע שיש קומפוננטים+סאב יש הרבה עבודה בדר"כ עם הכיוונים לפי מה שאני יודע.

פורסם

הטמפו ממש לא טעות..אל תחשוב ככה.

תהיה בטוח שלא המליצו לך עליהם סתם!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מדובר ב-2 מגברים סינים זולים שלא יודעים לעשות את העבודה.

תגיד מה התקציב שלך,אם הוא עד 700 ש"ח הייתי משאיר את הפולס אודיו[למה אתה מחבר את הטמפו והסאב לV12,תקבל תוצאה טובה יותר מהפולס אודיו],ומביא CS 60 של JBL,את הJBL לטמפו ולC12,או יד 2 את הJBL 1004.

אם התקציב עד 900 לך על Z4200,בסביבות ה-1100 זה 1004 וכן הלאה.

תהיה בטוח שהבעיה פחות ברמקולים והסאב,הבעיה היא במגברים.

פורסם

עשיתי חקירה לא קטנה על המגברים שיש לך גם ה V12 וגם הפולס אודיו, ובאמת שכל הציוד שלך חוץ מהמגברים הכל מעולה קנה לך JBL GTO1004 לקומפוננט ולאחוריים ואחד מהמגברים תשאיר לסאב .. אלה מגברים בעייתם באיכות כשמתחילים להגביר .

אני קניתי JBL GTO1004 מנינגה פולו באלנבי בת"א המגבר הזה יעיף לך ת 4 (רוצה לומר את ה) רמקולים בלי בעיה .. אצלי מחובר לאחוריים JBL ולקומפוננט קידמי רוקפורד ושומעים מצוין ! -- וכתבתי תתגובה(רוצה לומר את התגובה) לפני שראיתי תהודעה (רוצה לומר את ההודעה. קשה להשתמש בעברית תקנית?) של YOSSI מעלי אז בכלל לך על זה (=

פורסם

תודה לכולם אתם באמת מיקצועיים התקציב שלי נע עד 700 שח מה עליי לעשות?

מה לגבי שני המגברים לזרוק אותם?!

הם נותנים הרבה כוח אבל לדעתי איכות לוקה בחסר

זה ממש מתסכל שאתה מוסיף משהו נוסף למערכת שלך ולא מגיע לתוצאה שחשבתה.

imprza new age

פורסם

יש כאן סטיגמה שהרמקולים הם אלה שקובעים אם תהנה או לא .

הרמקול עצמו הוא החוליה האחרונה בשרשרת האיכות סאונד .

אני לא מבין מי המליץ לך על המערכת הזאת יש כאן בלאגן שלם אין שום הרמוניה בין הרכיבים.

מגבר V12 ? אחוריים של קנווד ? נו באמת.

תנסה לספק למורל טמפו 150 RMS של איזה מגבר SUNDOWN ותאטום את הדלת ותשמע למה הוא מסוגל.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אל תזרוק אף מגבר ,תשאיר את הפולס אודיו שהוא יותר טוב מהV12,את הV12 תשים במחסן,או שתמכור למישהו שלא מעוניין במערכת נורמלית.

קומפוננט+סאב תחבר למגבר שתקנה.

אחוריים- תחבר לפולס אודיו.

איזה מגבר תקנה?

מגבר לרכב JBL CS-60.4 650 ש"ח-חדש.

במחיר שלך עדיף יד2-ואלה המגברים שאם תציע עליהם 700 ש"ח זה יהיה מחיר הוגן :

מגבר לרכב Infinity REF475A

מגבר לרכב JBL GTO75.4

מגבר לרכב Rockford P4004

מגבר לרכב Rockford P450

מגבר לרכב Lanzar VIBE416

או מגברי מאק אודיו שאתה יכול להציע עליהם פחות מ-700:

מגבר לרכב Mac Audio Z4100

מגבר לרכב Mac Audio ZX4000

מגבר לרכב Mac Audio Z4200

מקווה שהבנת את הכיוון,לגבי המגברים של לאנזר-הסדרה המומלצת היא VIBE ולא HGT שהם יחסית די כישלון.

פורסם

תבדוק כיוונים והתקנה של הקומפוננט, כי רמקול שמותקן בצורה גרועה, יישמע רע (גם אם תחבר לו ג'נסיס או פאס).

הטמפו הוא רמקול מעולה למחיר שלו (בהנחה שאתה מתחבר לצליל של מורל).

אתה יכול להתחיל בניתוק של הסאב ואחוריים (דרך הרדיו-דיסק) ושמיעה של טרקים (כל מה שאתה אוהב) בקומפוננט הקדמי.

-

פורסם

אני דווקא מאוד ריאלי,חוץ מזה שאני לא רואה תקציב מוגדר,הייתי מוכר את שני המגברים שיש כרגע כל אחד ב 350 סה"כ יהיה 700 עוד 300 בשביל סאנדאון ולאט לאט לקנות איטום לדלתות,איך זה בתור ריאלי?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מי ייקנה מגברים כאלה כל 1 ב350 שח. בחנות הם עולים פחות:).

1004 יד שניה יעשה את העבודה.

פותח השרשור, בצע חיפוש בפורום מכירה על mac audio עד שתגיע לאחד שפרסם שם z4200 ב55 שח .

הוא הרבה זמן לא הקפיץ את המודעה אך אני מקווה שתמצא

פורסם

מוטי דיברו על זה כבר שהפולס אודיו זה מק אודיו בחליפה אחרת,סבבה אין כסף למגברים עדיף לא לשדרג למשהו פשוט אלה שים איטום שבטוח ישפר את הסאונד.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...