Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A4 2.5 TDI

Matvey23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב ?

מה מצבו הכללי ?

יש ספר טיפולים מסודר לרכב ?

קח בחשבון שמי שקונה רכב כזה , הרכב נקנה על מנת לגמוא ק"מ רבים, והרכב אכן עובד קשה.

אם הרכב מצויד בתיבה אוטומטית או אז גם אותה נדרש לבדוק בשבע עינים.

רכב כזה שתחזוקתו לא זולה, אם אין ספר רכב מפורט הייתי חושש מאוד להתקרב אליו ללא בדיקה מעמיקה במוסך המתמחה באודי, מצב משאבת הזרקה, מצב מזרקים , תיבה אוטומטית, מערכת העברה, בקיצור בדיקה מקיפה, כל קילקול עולה הרבה מאוד כסף באודי.., קח זאת בחשבון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרכב עבר 200000 את מצבו אני לא יודע כל כך אבל לפי מה שחברים שלי אומרים לי זה אוטו מצוין (גרמני) ולא אמורות להיות בעיות.

רק רציתי לדעת על הדגם ספיציפי איך הוא?

פורסם

בלי לחץ אחינו, תהיה רפוי...

אני לא יודע לגבי עלות טיפולים אבל לחבר שלי באוקראינה הרחוקה והקרה יש אחת כזאת כבר 7 שנים.

הרכב לא עשה לו בעיות מיוחדות, טיפולים בזמן ואין שום בעיה.

מה שכן הרכב שלו ידני, משופר לאיזור ה-250 כ"ס עם מומנט בשמיים (משהו מדהים), כמעט ואין רכב שיכול עליו במלחמות רמזורים.

צריכת הדלק אצלו עומדת על 1 ל-14 בממוצע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הרכב עבר 200000 את מצבו אני לא יודע כל כך אבל לפי מה שחברים שלי (מכונאים? נהגי מוניות?) אומרים לי זה אוטו מצוין (גרמני) ולא אמורות להיות בעיות.

רק רציתי לדעת על הדגם ספיציפי איך הוא?

כבר כתבו לך. האם יש ספר טיפולים מסודר לרכב? אם לא, אתה לוקח הימור לא קטן. אם אתה חושב שאני טועה אז הסתכל בפורום על עלות הטיפולים: טיפול ברכבי דיזל וטיפול ברכבים גרמנים. (שקלל את השניים כדי כדי להגיע לעלות הטיפולים הכוללת...)

דרך אגב, האמירה "שחברים שלי אומרים לי זה אוטו מצוין (גרמני) ולא אמורות להיות בעיות." לא ממש נכונה, גם ברכבים גרמנים ישנן בעיות. וכשברכב גרמני יש בעייה אז מחיר הטיפול אינו נמוך.

אני מחזיק בשני רכבים גרמנים מיושנים (ראה סימלון) ומאוד נהנה מהם, אבל כשאני גיליתי כי עלות החלפת מפסק בפנל הפנימי לפתיחת דלת תא מטען היא יותר מ 1000 ש"ח... כמעט התחלתי לצרוח. ולהזכירך, אנחנו מדברים על רכב גרמני שנפוץ יותר מ Audi.

שלא תבין אותי לא נכון, אני אוהב את האיכות, הפאר והביצועים של הרכבים הגרמנים מהסגמנט הזה ומעדיף לרכוש רכב משומש כזה מאשר יפנוטומטית 1600 חדשה. אבל תעשה שיקול אם תוכל להרשות לעצמך רכב כזה מבחינת תחזוקה.

• תוכן חדש...