Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown vs zapco

eladgol1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

פאנץ' ובאס שיש בFOCAL, שום CLARUS לא ינגן, שמעתי התקנות אצל חברה מהפורום, גם ב3 WAY, גם ב2 WAY, מוזיקה אלקטרונית לא בשבילם.

תשמע, אני לא יודע מה אתה שמעת.

אבל עם כל הכבוד, זה קשקוש.

מכל הדברים שאפשר להגיד על הקלארוס, מוזיקה אלקטרונית זה דווקא תחום שהסט הזה מצטיין בו.

ובנוסף, הוופר של הקלארוס הוא אחד האלמנטים היותר אגרסיביים מבחינת באס שקיימים כרגע בשוק, בטווח מחיר הזה.

ואת זה אני יכול להגיד בלב שקט, עם נסיון רב מאוד במשך שנים -עם הוופרים של פוקאל.

ולא חסר מערכות כאלו עם קלארוס בפורום ,כדי להפריח את הטענה הזאת בשניה.

under construction..

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שחושב שלקלארוס אין מספיק פאנץ' שישמע אצל גורל.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אצלי שני חלקים עם אופציה להאבוקים 7.:lol:

יש לי איזה בעיה בדלתות נראה לי אני צריך לאטום את הדיפון למה הוא מחרחר LIKE A MOTHER FU... ולהכין טבעות חדשות פרט לזה זה המידבאס הכי חזק שישב אצלי ברכב,חותך אותו ב 50 לפעמים גם 40 בלי בעיה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מהירות של האלמנט בבאס ויכולת שלו לרדת נמוך זה שני דברים שונים לגמרי!

לפי דעתי קלארוס הוא הסט למוסיקה שחורה,אלקטרונית גם,אבל מבחינת פאנץ'-הייתי מעדיף את פוקל

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

באיזה שלב עשיתי השוואה בין מהירות האלמנט לבין כמה נמוך הוא יורד?:drinking:

מותר לך לאהוב פוקל,אבל לפי איזה פרמטרים אתה מחליט מה עדיף למוזיקה שחורה ומה לאלקטרונית?

פורסם
ומהנסיון שלי,עם סדרת הIFORCE מדובר על ג'אנק שנושא את המדבקה של זאפקו, וכל קשר בינו לבין זאפקו מבחינת איכות הוא מקרי בהחלט.

ואין שום מקום להשוות בינו לבין הסאן-דאון כי הIFORCE פשוט נחות ממנו בכל פרמטר.

.

כתוב ש2 המגברים הם 100 ואט כפול 4 יציאות , ובקטלוג של המגבר של סנדאון כתבו שיש יותר עיוות , אז

איזה עוד דברים עושים אותו נחות בשבילך?

פורסם

משמיעה של אותו IFORCE, אייל אתה תמשיך לקרוא קטלוגים אולי תיתקל במגבר של "סופרדופר" ששם יהיו נתונים שיינעימו לך לעין ותוכל לרכוש אותו.

פורסם
**אין לצטט הודעה מעל**

כתוב בקטלוג שיש פי 2 יותר עיוות בסנדאון וזה לא אני כתבתי . זה כתוב בקטלוג PDF של החברה שהורדתי באתר של החברה. אז למה זה רע לקרוא את הקטלוגים של החברה? greenmonstar כתב שזה ג'נק סיני אז הוא צודק , והקטלוגים משקרים?

פורסם

לפעמים לא מגיעים לנק' העיוות כדי לחרוץ פסק דין על מגבר.

יש מגברים שנשמעים פשוט פחות טוב, לאו דוקא באיזו נקודה וכמה הם מעוותים.

אין להבין מהאמור שיש לי דעה לגבי שני המגברים הללו, אבל כמו שלא קונים רמקול מקטלוג, בד"כ גם לא קונים מגבר מקטלוג.

מתחדשת*

פורסם
כתוב בקטלוג שיש פי 2 יותר עיוות בסנדאון וזה לא אני כתבתי . זה כתוב בקטלוג PDF של החברה שהורדתי באתר של החברה. אז למה זה רע לקרוא את הקטלוגים של החברה? greenmonstar כתב שזה ג'נק סיני אז הוא צודק , והקטלוגים משקרים?

תגיד אתה מדבר על ה I-FORCE בכלל? כי ניר(גרין מונסטר) מדבר על ה I-FORCE ואתה מתבלבל עם הנתונים של הרפרנס.:brickwall:

פורסם
**אין לצטט הודעה מעל**

בטח שאני מדבר על הI-FORCE , אני הסתכלתי רק על IFORCE באתר של החברה של זאפקו ועל הסנדאון באתר של סנדאון וראיתי שסנדאון מעוות פי 2 ממנו ,וזה לא אני כתבתי . זה כתוב בקטלוגים PDF באתר של 2 החברות , סנדאון מעוות 10 והזפקו מעוות 5 (וזה בודקים במאיות)

(אם אתה לא טוב בלקרוא אנגלית אז אתה יכול לעשות תרגום של גוגל , ובבקשה אל תשים לי סמיילים של אנשים שדופקים את הראש )

פורסם

סאנדאון 100.4

THD@RMS Watts

זאפקו איי פורס 4100:

T.H.D. + Noise:

אני מקווה שאנחנו מדברים על זה.

פורסם

בקיצר אתה מדבר על אחוז עיוות ולא מסתכל בכלל על THD ועוד לא משווה בכלל את אותם הנתונים,טוב שלא עשית השוואה בין RMS לDB ,אני מוסיף לך עוד אחד כזה...:brickwall:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...