Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown vs zapco

eladgol1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה איתכם , שאני קונה מגבר ממש אבל ממש לא מעניין מה רשום בנתונים הטכנים שלו. מעניין אותי מה הביצועים שלו בפועל. יש כל כך הרבה פער ושיטות שונות ומשמעויות שונות לסוג בדיקות ואופן רישום הנתונים שזה דיי מביך להסתכל על זה ולקנות לפי זה . אתם באמת חושבים שאת המגברים שלי קניתי לפי מה כתוב על ה THD שלהם או DF וכו ? ממש לא . אני אפילו לא יודע מה הנתון שם . אני קונה ו\או ממליץ מתוך התנסות אישית והתרשמות מניסיונם של אחרים.

לא מבין בכלל מה הויכוח שנוצר פה.

1+

הכי טוב משמיעה אישית ולכל אחד "שמיעה" משלו לכן מה שנשמע לאחד צורם לשני נשמע מעולה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני, אין כיום ייצור של שום מוצר מסדרת VRx. אודיסון גם הורידה מהאתר שלה בכלל את הVRx ולא מאזכרת זאת יותר.

הTHESIS כן בא להחליף את הVRx, לפחות עד שהסדרה החדשה תבוא, אם תבוא. ברמות המגברים האלו תג מחיר זה פיקציה. בוודאי שזה לא אינדיקציה לשום דבר, בניגוד לכאלו שמנסים להפוך זאת כקרדום לחפור בו.

אגב, במקומך, הייתי נמנע מהטחת האשמות כאלו ואחרות, בייחוד בסגנון הנ"ל אותו בחרת.

"והמשכיל בעת ההיא יידום"

:idea:

פורסם

צביקה,

אני ממש לא בא להטיח, לאחר שיחה עם דרור הובהר לי שסדרת Thesis לא בא להחליף את סדרת VRx, הסדרה בתהליכי החלפה ואין קשר בין הירידה שלה לבין Thesis, זה הכל, ממש לא ברוח רעה.

דני.

פורסם

איתי אין לי בעיה איתך, אחרת לא היית מקבל את מה שהזמנת..

ליאונדרור יכול להגיד מה שהוא רוצה. כיבואן וכמפיץ של היצרן הוא חלק אינטגרלי ממערך המיתוג של סדרת הTHESIS. זה בסדר.

דיברתי על היציאות לרוני, כן יודע, לא יודע, כן הבין/מבין, לא הבין/מבין. עזוב אותך. לא מקובל באופן כללי ובייחוד לא ממך.

פורסם

צביקה,

תרשום אותי +2, אם פגעתי או העלבתי אני מתנצל, אבל כבר תקופה די ארוכה שיש פה משתמשים שפשוט מעליבים\מתנשאים\מזלזלים\פוגעים וכו' וכו' בחברי פורום אחרים, סה"כ ניסיתי להגיד שיש צורך לשמור על תרבות דיון עניינית ונורמלית.

מילים כמו "מקשקש\קשקשן\לך תעשה שיעורי בית\לך תעשה קורס בחשבון\לא מבין אנגלית" וכו' וכו' לא תורמים כלום לדיון\פורום.

דני.

פורסם
צביקה,

תרשום אותי +2, אם פגעתי או העלבתי אני מתנצל, אבל כבר תקופה די ארוכה שיש פה משתמשים שפשוט מעליבים\מתנשאים\מזלזלים\פוגעים וכו' וכו' בחברי פורום אחרים, סה"כ ניסיתי להגיד שיש צורך לשמור על תרבות דיון עניינית ונורמלית.

מילים כמו "מקשקש\קשקשן\לך תעשה שיעורי בית\לך תעשה קורס בחשבון\לא מבין אנגלית" וכו' וכו' לא תורמים כלום לדיון\פורום.

דני.

דני,הפעם אני מסכים עם כל מילה שלך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אז אני שואל: יש אתרים של 2 חברות טובות למגברים ,גם זאפקו וסנדאון, ו2 החברות מפרסמות נתונים יבשים , אז למה מתעלמים מהם? ואם הנתונים הטכניים אותו דבר אז איך יכול להיות שמגבר אחד זה ג'נק ומגבר שני טוב ממנו בכל הפרמטרים?

(עשיתי 10 ימי מילואים בסוסיא והיה לי פחות קשה מאשר לקבל פה תשובה)

פורסם

אייל ,אני אסביר את זה פשוט ותשתדל להבין.

ישנם הרבה מאוד פרמטרים במגבר שהופכים אותו איכותי יותר או פחות

אם נתייחס לנתון אחד מסויים וננסה להשוות אותו לאותו נתון של מגבר אחר

על מנת שנקבל מידע השוואתי נכון צריך לבצע את מדידת הנתון תחת אותו סטנדרט

כיוון שכול חברה מודדת את הנתונים שהיא מציגה לקהל הרחב תחת סטנדרט אחר

ברוב המקרים לא ניתן להשוות נתונים יבשים של מגבר של חברה אחת למגבר של חברה אחרת

ישנו אירגון שניקרא CEA-2006 שמפרסם נתונים של מגברים שנימדדו על ידו תחת אותו סטנדרט

כך שהם יהיו ברי השוואה ,ישנם גם יצרנים שמפרסמים את הנתונים שלהם וכותבים גם או רק את

הנתונים שנימדדו על ידיי CEA-2006

http://www.ce.org/Standards/3108.asp

מוצרים שנימדדו תחת הסטנדרט

מסומנים בלוגו של הארגון:

CEA-2006.jpg

פורסם

חבר'ה הנושא הזה כבר ירד מהפרק!

הבנו שאין השווה בין שתי החברות! ואני לא מדבר על הסידרה הסינית של זאפקו!!!

כרגע הנושא קצת שונה לעיניין הסאב...

שתי המגברים נותנים תמורה למחיר... ולגבי ההשוואה בניהם רק האוזן והנתונים בפועל יאמתו את הנתונים הייבשים!

תודה על העזרה..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...