Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown vs zapco

eladgol1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סאנדאון 100.4

THD@RMS Watts

זאפקו איי פורס 4100:

T.H.D. + Noise:

אני מקווה שאנחנו מדברים על זה.

זה אתה כתבת? אתה אומר ש2 המגברים אותו דבר בנתונים שלהם?

פורסם

כן,זה הנתון שהוצאתי מאתר של כל חברה והנתון הספציפי הזה זהה בשניהם .

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
כן,זה הנתון שהוצאתי מאתר של כל חברה והנתון הספציפי הזה זהה בשניהם .

אתה הסתכלת באתר וראית שהנתון זהה בשניהם ,אז אם יש 2 מגברים עם אותו נתון ושניהם עם אותו כוח אז למה כתוב שמגבר אחד שהוא ג'נק ושגם אין להשוות לסנדאון כי הוא נחות מסנדאון בכל הפרמטרים?

ומהנסיון שלי,עם סדרת הIFORCE מדובר על ג'אנק שנושא את המדבקה של זאפקו, וכל קשר בינו לבין זאפקו מבחינת איכות הוא מקרי בהחלט.

ואין שום מקום להשוות בינו לבין הסאן-דאון כי הIFORCE פשוט נחות ממנו בכל פרמטר.

.

פורסם

יש קצת מעבר לנתונים היבשים של המגבר,כמו איכות הרכיבים,תיכנון המגבר....אני לא באמת מתכוון להסביר את זה ,אבל לא קובעים ע"פ נתונים יבשים,מה שעשית זה להתווכח במקום לשאול את השאלות הנכונות וכמו שאתה משמיץ מגברים ע"פ שמועה וללא שום ניסיון בהחלט מראה את הרמה שלך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
**אין לצטט הודעה מעל**

אתה בוחר להתעלם מנתונים מאוד חשובים ,שניהם עם אותו כוח וגם אותו נתון (שאתה גם מצאת אותו) באתר של 2 המגברים

אז למה מפרסמים נתונים יבשים אם צריך להתעלם מהם?

פורסם

זה כאילו אתה מרים לי להנחתה,תענוג תאמין לי.

סלסטרה RA-

THD: less than 0.1%

TRU בילט-

T.H.D. + NOISE

קאדנס Q300 (המגבר הישן שלי)-

THD: >0.05%

אז לפי מה שאתה אומר הקאדנס זה המגבר הטוב מבין השלושה? אני בטוח שעכשיו כל הפורום רץ להחליף את מגברי ההי אנד שלהם בקאדנס.

בקיצור מספיק לבלבל ולהתבלבל לך תעשה שיעורי בית תחזור נדבר.

אההה ונ.ב.

:brickwall:

פורסם

הוא רשם לך כבר "יש עוד דברים מעבר לנתונים יבשים כמו איכות רכבים, איכות הרכבה ועוד". מה לא ברור?! :evil:

ובדיוק כמו שרוני רשם לך - לך תמצא מגבר שכולם יודעים שהוא זבל (לא אומר שהקדנס זבל רוני :wink:), עם אחוז עיוות (לפי נתונים יבשים) נמוך שהוא זהה בנתון הזה למגבר מעולה. זה אומר שהם שווי ערך? מגברים באותה רמה? אז לפי מה שאתה כותב יש בעולם כ-10000 מגברים שהם אותו הדבר כי יש להם אחוז עיוות X (שזהה לכולם) ועוצמה X (שזהה לכולם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוני,

אתה מוכן להסביר איפה הבעיה?

סלסטרה RA-

THD: less than 0.1%

כלומר פחות מ-0.1%.

TRU בילט-

T.H.D. + NOISE

כלומר קטן מ-0.1%.

קאדנס Q300 (המגבר הישן שלי)-

THD: >0.05%

כלומר גדול מ-0.05%.

לפי הנתונים הקאדנס יכול להיות כל מספר בעולם מעל 0.05 ז"א בעל % עיוות הגדול ביותר מבין ה-3.

דני.

פורסם

שומאכר אני לא רוצה לחפש דברים אחרים אני רק רוצה תשובה למה ששאלתי ,ואף אחד לא עונה על מה שאני שואל,

יש נתונים שכתובים באתר של החברות זאפקו וסנדאון, ואם מפרסמים נתונים יבשים למה צריך להתעלם מהם? ואיך יכול להיות שמגבר אחד זה ג'נק ומגבר שני טוב ממנו בכל הפרמטרים? יש אפשרות לענות על ה2 שאלות? (ובלי להעליב עם סמיילים ,תודה)

פורסם

דני במיוחד בשבילך ,קח את האיי פורס לדוגמא ואת ה סאנדאון ששניהם מתחת ל 1%.

סבבה המינימום זה 0.5 ,אם סלסטרה או טרו או כל חברה אחרת היו יורדים מתחת ל0.5 אני בטוח שהם היו מציינים את זה ולא רושמים >0.1 ,אבל עזוב לפי מה אתה מחליט ש"קטן מ 0.1" זה בהכרח קטן מ "גדול מ 0.05" הלאה קורס חוזר בחשבון אינפיניצימלי.

לפי ה FA וה RA שלך דני הנתונים היבשים די דומים אולי הם שווי ערך למה אתה מתמחר אחד יותר גבוה,בעצם למה קיימת הסידרה RA אם בFA יש נתונים זהים?

פורסם

המידן מל התורן. [או בכלל אותו אחד. לפי ההדגשות והתבנית הכללית, זה אחד לאחד]

תעזבו, לא מרגש.

eladgol1, אנשים לא מדברים על Sundown כעל "מגבר ברמה גבוהה מאוד". מי שאומר את זה לא מבין ולא יודע מה זה מגבר ברמה גבוהה מאד.

רמה גבוהה זה למשל הAudison VRx, או בשמו החדש THESIS. [ענין של מיתוג - אין קשר בין הTHESIS הנוכחי, שהוא הVRx החדש, לThesis HV Venti]

כן אומרים, וזו האמת, שמדובר במגבר מצוין ואיכותי במחיר מצוין. יש לחברים רבים כאן נסיון מעולה עם המגבר הזה ולכן הוא כ"כ מומלץ וכדאי לרכישה.

פורסם

מה הקשר מומלץ לרכישה? בגלל שמגבר אחד מומלץ לרכישה אז המגבר השני הוא ג'נק סיני ונחות (כאילו בכל הפרמטרים)?

פורסם

לא יודע מה איתכם , שאני קונה מגבר ממש אבל ממש לא מעניין מה רשום בנתונים הטכנים שלו. מעניין אותי מה הביצועים שלו בפועל. יש כל כך הרבה פער ושיטות שונות ומשמעויות שונות לסוג בדיקות ואופן רישום הנתונים שזה דיי מביך להסתכל על זה ולקנות לפי זה . אתם באמת חושבים שאת המגברים שלי קניתי לפי מה כתוב על ה THD שלהם או DF וכו ? ממש לא . אני אפילו לא יודע מה הנתון שם . אני קונה ו\או ממליץ מתוך התנסות אישית והתרשמות מניסיונם של אחרים.

לא מבין בכלל מה הויכוח שנוצר פה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לסידרת אמפליטוד וגם לדסידריו של סינפוני יש אותו THD אז למה המציאו את הדסידריו.?

יש כול כך הרבה פרמטרים במגבר שקובעים את איכותו מלבד THD שלהגיד טוב \לא טוב

על סמך התבססות על הנתון הזה בלבד היא לא רלוונטית בכלל.

מלבד זה לא כול חברה מודדת את הנתונים הנ"ל באותו סטנדרט

סלסטרה למשל מצהירה בתחתית דף הנתונים של כול מגבר

שהנתונים שהיא מצהירה עליהם נמדדו תחת סטנדרט מחמיר ואין

להשוותם לנתונים של מגברים של חברות אחרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...