Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול מביניי העיניין שבפורום.

זאת שאלה ראשונה שאני מעלה כי הפורום באמת נוח וקל לשימוש ועל כל השאלות כבר מצאתי תשובה.

אני מחפש רכב קטן חסכוני ואמין עד 12Kש"ח שיוכל לקרטע את דרכו בישובי הדרום החם וכשיבוא לי יעלה גם לת"א

(שעה וחצי נסיעה בערך). אה כן, מזגן חובה (דרומי).

מבדיקות (שוב, בעיקר בפורום) התמקדתי לכיוון הפורד פיאסטה 98-00 ואני כבר יוצא למסע הסתכלויות.

הבעיה שצצה לי כרגע זה שבעצם לפיאסטות במד קילומטר יש רק 5 ספרות.

כך שכל מי שמוכר רכב בן 11 שנה ורושם 132K יכול להיות בקלות גם 332K.

איך אפשר לדעת?

ואם אני כבר שואל אז איזה רכבים אלטרנטיביים יתאימו לצרכי?

צריכת דלק נמוכה, אמינות (לעלות על האוטו ולא רק לקוות שהוא יגיע), נוחות פחות חשובה לי.

ומחיר (12K).

תודה מראש,

בן.

פורסם

אי אפשר לדעת בוודאות. אבל גם ברכבים בהם יש יותר ספרות בשעון תמיד אפשר לזייף ולשנות, אז אל תיתן לזה להטריד אותך יותר מידי.

בכל זאת, לרכב שעבר 325K קילומטרים יהיה בלאי שאין לרכב שעבר 125K קילומטרים. מושבים בלויים, ידיות שבורות ובלויות, בולמי זעזועים מקוריים שכבר מזמן הוחלפו וכו'. צריך לקרוא בין השורות ולחפש סימנים שמעידים על שימוש רב ברכב.

חוץ מזה, בחלק מהמקרים אפשר למצוא קבלות או כרטיסי עבודה של תיקונים שעבר הרכב בעבר, שם יופיע גם הקילומטראז' ואפשר לוודא שדברי המוכר נכונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שום מכון ושום מוסך, מקצועי ככל שיהיה, לא יקח סיכון, ולא יהיה מוכן להמר, מה הקילומטרז' של הרכב.

פורסם

שטיות, יש רכבים שנסעו המון ושמורים מאוד ולהפך, אם אין תיעוד מסודר תתעלם מהנתון הנ"ל, ותבדוק את תקינות המנוע והגיר.

• תוכן חדש...