Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2007 C3 עם 6.5 אינטש דלתות קדמיות עם הכנה של טוויטרים בדאשבורד, ו5.25 באחוריות.

יש HU של פיוניר DEH2050M, יש לי קומפוננט של מאגנט 5.25 שכנראה אני אשים אותם בדלתות האחוריות.

רציתי להוסיף רק מורל טמפו לקדמיות אבל אמרו לי שזה בזבוז כסף בלי מגבר, אני סטודנט ככה שכל מה שאני יקנה אני אגרד כסף בשבילו.. אבל הרמקולים הקיימים בלתי נסבלים..

אני מעדיף שכל העסק ישאף לכיוון ה 1000 שקל.

קיבלתי הצעה של מגבר היפוניקס 4*175 שאמור לעלות 2500 בערך (ככה אמרו לי) משומש במחיר מציאה של 800 שקל, וקומפוננט של רוקפורד פאנצ' 6.5 ב550. ושני ערוצים נשארים פנויים אם אני ארצה להוסיף בעתיד איזה סאב.

חשבתי גם על לחבר את הקומפוננט של מאגנט 5.25בדלתות מאחורה יש לHU ככה שישאר לי 2 ערוצים לסאב.. זה אפשרי ? זה יוסיף או יגרע מהאיכות של המערכת ?

תודה רבה לכולם !

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב.

1) אם אני אחבר מורל טמפו ישירות לל HU שלי האם זה יהיה כזה גרוע ? (עם או בלי המאגנט 5.25 שלי), ראיתי מגברים של 4*50 וגם ה HU הוא 4*50.

2) התכוונתי להביא מגבר לחבר טת המורל טמפו (או כל קומפוננט אחר לקדימה), להשאיר 2 ערוצים פנויים בשביל צירוף סאב בעתיד, ואת בקומפוננט האחורי לחבר ישירות ל HU. האם זה אפשרי ? ואם כן האם זה מומלץ ?

פורסם

בקשר ל-1,העוצמה של הרדיו דיסק הוא 4X50,הספק האקטיבי של הרדיו דיסק בסביבות ה-17RMS,שאומרים שמגבר מוציא 4X50 לערוץ זה אומר 50RMS,אל תבלבל,אם זה היה נכון מה שאמרת בקושי היה צורך במגברים.

הרדיו דיסק ינצל לך כ-20RMS מהרמקולים,החלטה שלך אם אתה רוצה לנצל את הרמקולים טוב יותר.

פורסם

המגברים 50/4 הכוונה היא ל50 RMS לערוץ

המגבר הפנימי שברדיו דיסק מסוגל לספק בערך 17 RMS (ברדיו דיסק איכותי)

ניתן לחבר מורל טמפו על הרדיו דיסק, התוצאה תהיה רחוקה ממושלמת ואיכותית והסט יהיה רחוק מניצול מירבי, אבל עדיין ישמעו יותר טוב מסתם רמקול 6.5 קואקסלי

לגבי הנקודה השניה שהעלת: הכיוון הוא נכון, אני חושב שהייתי עושה את אותו הדבר.

נקודה נוספת שיש לחשוב עליה, היא איזה מגבר אתה מתכנן לקנות ובאיזה הספק כמחשבה לעתיד לאיזה סאב תרצה לחבר אותו...

עריכה: יוסי הקדים אותי בכמה שניות, קבל ח"ח

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אהה תמים שכמוני חשבתי שב-HU מתייחסים ל RMS

מה אתם אומרים על ההצעה שקיבלתי ?

ומה אתם אומרים על JBL CS-60.4 ? יש אותו ב665 שקל בזאפ..

אני אצליח למצוא משהו יותר זול מזה ?

עוד שאלה של מתחילים.. מה פחות כדאי לקנות ביד שנייה ? מגברים סאב רמקולים.. למשל רמקולים אני לא אקנה כי יכול להיות שהתעללו בהם.

ושוב תודה רבה!!

פורסם

גם במגבר וסאב אפשר להתעלל.

קשה לקבוע מה עדיף לקנות מיד2,תשמע את המערכת,תראה איך הרמקולים נראים[שריטות,דפיקות-כנל למגבר וסאב],עדיף שתקנה מחברי הפורום.

ה-CS60.4 הוא מגבר מצוין ביחס למחיר,עדיף מכל מגבר סיני.

• תוכן חדש...