Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שההגדרה שלך לשינאה שונה מההגדרה שלי אם אני שונא את מכבי ת"א ולעומת זאת אין לי כלום נגד צסקא\ז'ילגיריס או כל קבוצה אחרת טיבעי שאני ירצה שהקבוצה היריבה תנצח אני לא רואה את הקבוצות מייצגות את המדינה אלא רק את המועדון לטוב ולרע אני להיפך מ90% מעם ישראל לא מרגיש שייכות למשהו רק בגלל שהם מנצחים. בקשר לנתניה כמו שכתבתי יש לי לא מעט סימפטיה לקבוצה והלוואי ואם הם ירדו אתה צודק רק תיקח בחשבון שהליגה הלאומית היא ליגה מטורפת ומשוגעת עם רמה מאוד נמוכה אבל מתח ותוצאות לא צפויות ככה ששום דבר לא בא שם בקלות. בקשר להפועל רמת גן הלוואי ואני יראה קבוצה עם 7-8 שחקני נוער בהרכב שנלחמת כל משחק ולא משנה איך תהיה הרמה ואני מודע לעובדה שיש סיכוי סביר שאם הקבוצה תרד היא מהר מאוד תגיע לפירוק אבל לא כל כך מהר יורדים ליגה ולא כל כך מהר מתפרקים אני מאמין שיהיה בסדר .

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
כנראה שההגדרה שלך לשינאה שונה מההגדרה שלי אם אני שונא את מכבי ת"א ולעומת זאת אין לי כלום נגד צסקא\ז'ילגיריס או כל קבוצה אחרת טיבעי שאני ירצה שהקבוצה היריבה תנצח אני לא רואה את הקבוצות מייצגות את המדינה אלא רק את המועדון לטוב ולרע אני להיפך מ90% מעם ישראל לא מרגיש שייכות למשהו רק בגלל שהם מנצחים.

מסכים עם הקביעה הזו ב-100%.

רק שאני לא מגדיר זאת כשנאה(שאין לה מקום בספורט) אלא כחוסר פרגון.

אין כל ערך לאהדה לקבוצה שלי אם אני מפרגן ליריבותיה נגד קבוצות חו"ל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ברור שהכוונה היא לא שנאה במלוא מובן המילה אלא שנאה בקנה מידה ספורטיבי. ולא זה בכלל לא חוסר פירגון ואין שום קשר בין האהדה לקבוצה שלי לבין הרצון שלי שמכבי ת"א יכשלו בחו"ל. אני לא מסוגל לרצות שקבוצה מסוימת תיכשל בארץ ותצליח בחו"ל או המחשבה שלי היא קיצונית ואולי זה בגלל שיש עוד סיבות שאני רוצה שמכבי תיכשל בארץ מעבר למעט תחרותיות אבל ככה אני (ועוד כמה כמובן)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
ברור שהכוונה היא לא שנאה במלוא מובן המילה אלא שנאה בקנה מידה ספורטיבי. ולא זה בכלל לא חוסר פירגון ואין שום קשר בין האהדה לקבוצה שלי לבין הרצון שלי שמכבי ת"א יכשלו בחו"ל. אני לא מסוגל לרצות שקבוצה מסוימת תיכשל בארץ ותצליח בחו"ל או המחשבה שלי היא קיצונית ואולי זה בגלל שיש עוד סיבות שאני רוצה שמכבי תיכשל בארץ מעבר למעט תחרותיות אבל ככה אני (ועוד כמה כמובן)

עפתם מהגביע.

http://www.one.co.il/next.asp?id=47245&Bz=5

שמחה לאיד היא השמחה הטובה מכל.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אם זה משמח אותך אני שמח בשבילך. אני גם יודע שאלפי אוהדי מכבי ואוהדי ב"ש שמחים היום. ודרך אגב גם אני חשבתי פעם שאין שמחה כמו שמחה לאיד אבל זה לא נכון שמחה של הצלחה היא הרבה יותר גדולה. דרך אגב אומנם באתי היום עם 39 מעלות לוינטר אבל לא היה לי צל של ספק שרמת גן תעוף בסיבוב הראשון וזה היה קורה גם אם היינו משחקים נגד קבוצה מליגה ג

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אם זה משמח אותך אני שמח בשבילך. אני גם יודע שאלפי אוהדי מכבי ואוהדי ב"ש שמחים היום. ודרך אגב גם אני חשבתי פעם שאין שמחה כמו שמחה לאיד אבל זה לא נכון שמחה של הצלחה היא הרבה יותר גדולה. דרך אגב אומנם באתי היום עם 39 מעלות לוינטר אבל לא היה לי צל של ספק שרמת גן תעוף בסיבוב הראשון וזה היה קורה גם אם היינו משחקים נגד קבוצה מליגה ג

רמת גן חטפה חמישייה, נתניה ניצחה....

מה יכול להיות טוב יותר? :twisted:

עריכה : גם מכבי ת"א ניצחה

מה יכול להיות עוד יותר טוב מזה?

:lol:

בקשר למשחק של מחר , אני מקדים תרופה למכה :

49.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא שזה משנה משהו- אבל רמת גן הפסידה 1:2, קרית גת חטפה 5.

נתניה ניצחו. אריאל, שמח? :lol:

פורסם

אריאל עייף. :roll:

הסטייק בסטפן בראון מחכה לי.... אתה מגיע? :lol:

:-)

פורסם

טעות שלי :oops: , אבל זה לא משנה....

ר"ג , קריית גת, הכל אותו רעיון

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד לפה יש הבדל של שמים וארץ בין קריית גת לבין רמת גן בעצם ההבדל הוא בהכל חוץ מרמת הכדורגל של ביתר ק"ג (לא הקבוצה הבכירה של ק"ג מכבי) ושל הפועל רמת גן

אבל זה דברים שהם מעבר לכדורגל וקשורים למצב חברתי וכדומה

אפילו אני אופטימי גדול שכמוני לא בניתי על הפסד של מכבי היום ודרך אגב כל הכבוד להשיקמה על התוצאה היפה

וכמובן מזל טוב לכל הנתנייתים על הניצחון

בקשר למחר אני לא כל כך אופטימי אבל כרגיל נשב ונחזיק אצבעות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אריאל עייף. :roll:

הסטייק בסטפן בראון מחכה לי.... אתה מגיע? :lol:

אני רוצה להגיע לא פחות ממך... :D צריך רק לפתור פה כמה בעיות ואני כבר במטוס הראשון לסטפן... תזמין לי כבר ראמפ סטייק. :wink:

• תוכן חדש...