Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תענוג כבר הרבה זמן לא נהנתי כמו במחצית השניה היום (מה לעשות שמרמת גן יש בעיקר סבל)

מגיעה לקבוצה המדהימה מאוסישקין ובעיקר לקהל מספר אחד בארץ (ולא אני לא אוהד הפועל ת"א)

אני מקווה שההפסד היום ישפיע על מכבי גם באירופה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אם אתה לא אוהד הפועל ת"א ומאחל מה שאיחלת.. אתה אוהד הפועל ירושלים. :roll:

או במילים אחרות.. קנאי

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

או במילים אחרות.. קנאי

למה אתה מלכלך אני אוהד הפועל י-ם ואני לא מאחל למכבי שיפסידו באירופה...

ודרך אגב לירושלים יש את האוהדים הכי טובים :twisted:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

או במילים אחרות.. קנאי

למה אתה מלכלך אני אוהד הפועל י-ם ואני לא מאחל למכבי שיפסידו באירופה...

ודרך אגב לירושלים יש את האוהדים הכי טובים :twisted:

אז אתה בין הבודדים..

מה לעשות שבטבע הישראלי אם מתחרה שלך מצליח יותר ממך אתה חייב לשנוא אותו.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יצא טוב שלא ראיתי את החצי השני אתמול....

בכל מקרה ההפסד הזה לא משנה שום דבר.

אני עדיין חושב לעצמי איזה מן סוג של אדם אתה צריך להיות בשביל לרצות שהקבוצות שמייצגות את המדינה שלך יפסידו באירופה...

הבשורה היותר חשובה מהעונה הזאת היא :

download.php?id=12885

רוב הקבוצות שיורדות מהלאומית מתפרקות.... עוד קבוצה שולית בכדורגל הישראלי בדרך אל מותה.

נ.ב. ר"ג בכדורסל ממוקמת מקום אחד מתחת רמת גן בכדורגל :twisted:

111.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד שיש קצת שימחה באוויר היית חייב להחזיר אותי אל המציאות? אל תדאג אייל את מה שהראת אני מכיר ולצערי מכיר טוב מאוד .למי ששאל אני לא אוהד י"ם ואני לא אוהד אף קבוצה בכדורסל ואת הסיבות שלי לשינאה למכבי אפשר למצוא בדיונים שהיו בעבר (והם ממש לא קינאה). להפועל י"ם יש אחלה קהל אבל לא כמו של הפועל ת"א לדעתי.אייל רק לתקן אותך מכבי עירוני רמת גן היא מאיחוד של מכבי רמת גן ושל בית"ר רמת גן ולכן אני לא ממש אוהב אותה בלשון המעטה ובכלל לא יהיה עצוב אם היא תרד או תתפרק (ההיפך הוא הנכון) הפועל רמת גן כדורסל היום כבר לא קיימת הרבה בגלל עוכר הדין וגם בגלל מאבקי כוח של אנשי עסקים ושל ראשי עיריות . אם כבר הבאת לי משהו על המצב של רמת גן קבל משהו שאתה בטח מאוד תהנה לראות ואני מאמין שגם לך יהיו צמרמורות בגוף מכל מילה ומכל תמונה http://www.hapoel-ramatgan.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=438

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
עד שיש קצת שימחה באוויר היית חייב להחזיר אותי אל המציאות? אל תדאג אייל את מה שהראת אני מכיר ולצערי מכיר טוב מאוד .למי ששאל אני לא אוהד י"ם ואני לא אוהד אף קבוצה בכדורסל ואת הסיבות שלי לשינאה למכבי אפשר למצוא בדיונים שהיו בעבר (והם ממש לא קינאה). להפועל י"ם יש אחלה קהל אבל לא כמו של הפועל ת"א לדעתי.אייל רק לתקן אותך מכבי עירוני רמת גן היא מאיחוד של מכבי רמת גן ושל בית"ר רמת גן ולכן אני לא ממש אוהב אותה בלשון המעטה ובכלל לא יהיה עצוב אם היא תרד או תתפרק (ההיפך הוא הנכון) הפועל רמת גן כדורסל היום כבר לא קיימת הרבה בגלל עוכר הדין וגם בגלל מאבקי כוח של אנשי עסקים ושל ראשי עיריות . אם כבר הבאת לי משהו על המצב של רמת גן קבל משהו שאתה בטח מאוד תהנה לראות ואני מאמין שגם לך יהיו צמרמורות בגוף מכל מילה ומכל תמונה http://www.hapoel-ramatgan.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=438

אני לא אוהד של ת"א בכדורגל. חבל על זמנך....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יודע שאתה לא אוהד של ת"א רק רציתי שתיזכר קצת בקבוצה ההיא הגרוטאה שהכניסה מדינה שלמה לשוק . ואם כבר מדברים על מי שאתה אוהד בכדורגל אני מקווה שאתה זוכר איזה מקום מכבי נתניה נכון? אם ממש בא לך תסתכל על הטבלה שהעלת מקודם ובעיגול שסימנת שם בערך היא ממוקמת (לצערי דווקא יש לי סימפטיה רבה לנתניה)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

יש משהו מאוד רומנטי באהדת קבוצה שכוחת אל לדעתי. זה מזכיר לי את דוד שלי, אוהד הפועל קרית אונו מגיל 8. הבנאדם היום בן 50 והוא לא ישכח לעולם את חצי גמר הגביע אליו הגיעה הקריה ב91 (אם אני לא טועה).

מצד שני, יש באהדה לקבוצה כזו גם משהו מאוד אומלל וחסר תקווה, משום הידיעה שהקבוצה שלך לא תשיג שום דבר אף פעם (נו טוב, במקרה של הפועל ר"ג היא זוכה מההפקר בשל הרמה הירודה של הכדורגל פה :? ).

בנוגע למשחק מאתמול, יש לי רק מענה אחת לצלמי הטלויזיה\עיתונות: איפה לעזאזל התמונות של שמעון מזרחי, איפה?!

אני יושב, צופה במשחק, ורק מחכה לקלוז-אפ של מזרחי. לא למדו עדיין ששימחה לאיד\עצבות המפסיד מצטלמת ה-ר-ב-ה יותר טוב (חוצמזה שבתור ישראלים זה הכי מעניין אותנו בכל מקרה :twisted: ). חאפרים.

פורסם

אה...

לא מסכים איתך טליקו

אני רוצה להגיד לך שלהיות אוהד של קבוצה קטנה הרבה יותר מאתגר ומעניין מאשר אוהד של מכבי לצורך העניין.

זה לא נכון שקבוצה קטנה לא יכולה להגיע להישגים, ראה ערך בני יהודה, ראה ערך הפועל רמת גן , ראה ערך הקבוצות הישראליות באירופה.

שימחה של ניצחון שלא מובן מאליו (כמו הניצחון של הפועל בדרבי ) היא שימחה מטורפת, שימחה של משהו שנולד מחדש, אוהד של מכבי בכדורסל בחיים לא יחווה את זה, הוא חווה כבר הכול.

סתם דוגמא קטנה, ביום שבת נערך משחק בין פורתסמות לארסנל, קבוצה קטנה ושולית מול אחת הקבוצות הטובות ביבשת (לדעתי, הטובה שבהן, מועמדת מס' 1 לראשות ליגת האלופות) ארסנל מרטו אותם, , זה לא היה כוחות.

אבל מהטלוויזיה היה אפשר לשמוע את הקהל הלא פחות ממדהים של פורתסמות מעודד לכל אורך הדרך ופשוט מחזק את השירה העצומה שלו עם כל גול שארסנל מבקיעים (והיו 5 כאלה).

בסוף המשחק אמר תיירי הנרי (רב אומן ) שהוא בימי חייו לא ראה דבר כזה והוא פשוט התרגש עד דמעות מהאהבה של הקהל כלפי הקבוצה, הוא רמז לכך שהוא בחיים לא חווה דבר כזה במדי ארסנל או נבחרת צרפת.

כל האוהדים של פורתסמות יצאו מהמגרש באווירה של ניצחון, למרות התבוסה. אני בספק אם אוהד של ריאל מדריד איי פעם הרגיש או ירגיש את מה שהאוהדים של הקבוצה הקטנה הזו הרגישו בשבת, SPIRIT !

פורסם

אני מסכים עם שלומי . אין ספק ששימחה של קבוצה קטנה שהצליחה לעשות סנסציה תהיה הרבה יותר גדולה משל קבוצה גדולה .אני גם ניסיתי להסביר את זה לאייל באחד הוויכוחים הרגילים שלנו אחרי איזה ניצחון של מכבי. בנוסף לקבוצות קטנות יש את השמחת הישארות או כל מיני שמחות קטנות שלפעמים משמחות לא פחות מתואר זה או אחר בקשר לקהל של פורסמות' אני מכיר אישית קהל שמשתדל להיות אותו דבר אומנם הוא קטן ולא תמיד מצליח אבל לרוב הוא משתדל (פרטים בקובץ)

מחמאות.gif

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
יש משהו מאוד רומנטי באהדת קבוצה שכוחת אל לדעתי. זה מזכיר לי את דוד שלי, אוהד הפועל קרית אונו מגיל 8. הבנאדם היום בן 50 והוא לא ישכח לעולם את חצי גמר הגביע אליו הגיעה הקריה ב91 (אם אני לא טועה).

מצד שני, יש באהדה לקבוצה כזו גם משהו מאוד אומלל וחסר תקווה, משום הידיעה שהקבוצה שלך לא תשיג שום דבר אף פעם (נו טוב, במקרה של הפועל ר"ג היא זוכה מההפקר בשל הרמה הירודה של הכדורגל פה :? ).

בנוגע למשחק מאתמול, יש לי רק מענה אחת לצלמי הטלויזיה\עיתונות: איפה לעזאזל התמונות של שמעון מזרחי, איפה?!

אני יושב, צופה במשחק, ורק מחכה לקלוז-אפ של מזרחי. לא למדו עדיין ששימחה לאיד\עצבות המפסיד מצטלמת ה-ר-ב-ה יותר טוב (חוצמזה שבתור ישראלים זה הכי מעניין אותנו בכל מקרה :twisted: ). חאפרים.

אני לא נגד אהדת הפועל ר"ג

אני נגד השנאה שלו לכל קבוצה אחרת שהיא לא הפועל ר"ג ומייצגת את ישראל במפעל אירופי. לא ברור לי הקטע הזה , לרצות שקבוצה ליטאית לצורך העניין, תנצח את מכבי ביום חמישי. קצת תמוה...

שלא ישכח שבשל הישגים של הקבוצות הגדולות שלנו באירופה, ר"ג קיבלה את הזכות להשתתף בגביע אירופה ...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מסכים כמעט עם כל מילה שלך, וגם ביטאתי דיעה דומה בתגובה שלי. שוב, יש משהו מאוד רומנטי וקסום בחוסר ההשגיות והתקווה הקלושה להישג כלשהו ביום מן הימים. מספיק לי לשמוע את דוד שלי מדבר על חצי גמר הגביע ב91 כאילו היה זה מינימום ביקור בוומבלי בכדי להבין במה מדובר :). ועדיין, אני לא יכול לומר מה "עדיף" - לאהוד קבוצה קטנה ולא מצליחה או קבוצה גדולה ומצליחה. את החסרונות באהדת קבוצה גדולה ביטאת יפה, אבל יש גם יתרונות אתה יודע...

אני בכל מקרה תמיד בעד האנדרדוג (כשלא מדובר במשחק נגד הקבוצה שלי כמובן), גם אם אני אוהד של קבוצות "גדולות" ומצליחות בד"כ.

לצורך הדיון אציין כי הקבוצות אותן אני אוהד הן:

מכבי חיפה, אייאקס והולנד - כדורגל.

מכבי ראשון לציון (אפילו הייתי אחד ממסדרי לוחות הפירסום על הקווים, בתקופות היותר יפות של הקבוצה) - כדורסל.

נ.ב: עדיין לא ראיתי תמונה של שמעון מזרחי מאתמול... :twisted:

פורסם

אייל כמו שכבר אמרתי לך בעבר אני לא רוצה שכל הקבוצות האחרות ייכשלו אלא רק שמכבי ת"א וזאת זכותי. יום שישי מאוד שמחתי שהפועל עלו לפיינל פור של הליגה שלהם וגם בכדורגל החזקתי להם ולחיפה אצבעות לעומת זאת אני רוצה שהליטאים ינצחו ובזמנו גם עודדתי את ז'ילינה בכדורגל. בקשר למה עדיף קבוצה קטנה או גדולה אז אין תשובה ברורה יש את היתרונות לפה ולפה אבל זה לא חשוב כי גם ככה זה לא משהו שאנחנו יכולים לבחור

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

מישהו שם לב שדיוויד בלאט לא היה במשחק אתמול בכלל?

הוא התראיין ביצפאן בשעה שהקבוצה שלו קיבלה בראש...

ועוד משהו : בקשר לנתניה, אין מה לעשות , כל שנה מנסים להחזיק מקסימום קבוצה במינימום כסף, השנה הם ירדו קצת מתחת לרף , והם ישלמו על זה ביוקר...

אמנם הליגה לא נגמרה אבל אני לא אופטימי.

נתניה היא קבוצה חלשה עם שוער גרוע ומשחקת איום ונורא.... אני מודה בזה,

ולא עושה ממנה משהו שהיא לא.

למעשה אני ואריאל מתפללים מתחילת העונה שהיא תרד, בכדי שיעשו שם רמונט כללי.

הבעיה עם קבוצה כמו הפועל ר"ג היא, שאם היא תרד לארצית, רוב הסיכויים שהיא תחדל להתקיים כקבוצה מקצוענית ותהיה קבוצה המבוססת על שחקני נוער וכל מיני חאפרים שעבר זמנם בכדורגל....

ושלא יהיו טעויות בפעם הבאה , הבחירות שלי הן:

כדורסל : מכבי ת"א

כדורגל : מכבי נתניה

כדורגל באירופה : ברצלונה

נבחרת כדורגל : ברזיל

קבוצת NBA : שיקאגו בולס

קבוצת כדורגל שנואה : בית"ר ירושלים (אם היא תהיה באירופה אני אשמח אם היא תצליח בכל מקרה)

זהו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...