Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Coral DLC 130

mindbomb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רמקול פול-ריינג' קואקסאלי, 5.25", עם תמורה גבוהה למחיר, יורכב בדלתות אחוריות וישמש אותי ל"מילוי"/במה אחורית (ידחף ע"י מגבר 50W RMS בגיין נמוך - בשביל "מילוי" כאמור) -

עליתי על רמקול איטלקי CORAL DLC130:

http://www.coralelectronic.com/prodotti.php?action=detail&brand=&product=406&category=97

http://www.uzeb.co.il/product.asp?galID=56&PicID=344

איכותי? ראוי? עצות ודעות יתקבלו בברכה

פורסם

לא ציינת באיזה מחיר הם נמכרים.

בכל אופן, ע"פ מפרט די קשה לדעת מה טיבו של רמקול, דעתי היא שעדיף לקחת קואקס מאותה חברה שיש לך מקדימה, כדי לשמור בעיקר על ציוויון צליל אחיד.

ואם אתה מחפש משהו שונה, פולס קואקס נותנים תמורה מצויינת למחיר, יש להם שירות מצויין ולא קשה לדעת איך הם נשמעים.

מתחדשת*

פורסם

היי רומם, תודה על התשובה.

כן ברור לי שאי-אפשר לחוות דעה ע"פ מפרט, רציתי לשמוע ממישהו שמכיר/שמע/יודע, בכוונה לא ציינתי מחיר, והאמת שאני גם לא יודע אותו מדויק. הסיבה שאני שואל עליהם הוא שאוכל לקבל (חלק ממחירם) כזיכוי ממתקין שחייב לי (ולא מחזיק מורל).

נטען (וגם נכתב עליהם באיטלקית) שהם מיוצרים באיטליה..

עד כמה חשובה שמירה על צוויון הצליל בהתאמת האלמנטים? דווקא ראיתי במערכות ה"כבדות" ערבוב בין יצרני אלמנטים.

פורסם

אפשר לערבב, אבל אף אחד לא מבטיח תוצאה טובה.

בד"כ במערכות "כבדות" מחפשים את הרכיב הטוב ביותר עבור כל מטרה מוגדרת, ובסכומים גבוהים המוצרים עצמם טובים יותר ומשתלבים טוב עם כל דבר.

מה לגבי סט מהחברה שקיימת אצלך? המתקין מחזיק במלאי?

אתה גם יכול לבדוק אם הוא יכול להתקין אותם אצלך, ולאפשר לך להחזיר אם הם לא ימצאו חן בעיניך אחרי פרק זמן שנקבע מראש.

מתחדשת*

• תוכן חדש...