Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה על צמיגים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשנו לפני מספר חודשים ב FALKEN SN816 .

הצמיג הכי גרוע שיצא לי ליסוע עליו,ויצא לי לנהוג על הרבה רכבי ליסינג.

כל מגע עם מים מפחיד,כל סיבוב מפחיד, פשוט זוועה של צמיג.

מה שכן,בעת נסיעות שיוט הצמיג מאוד שקט.

אבל גם לבן אדם שלא תוקף סיבובים לא הייתי ממליץ עליהם.

פורסם

אני דווקא מרוצה מה-Falken שיש לי ואפילו התחדשתי בעוד זוג לפני כחודש.

Falken Ziex ZE-912 Tire צמיג מעולה תמורה טובה למחיר לדעתי.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

תגיד, על מה אתה מדבר ועל מה פותח השרשור מדבר?!

מה שכתבת עכשיו זה כמו שמישהו יספר שפיאט פיורינו זה חרא אוטו, ואז יבוא מישהו אחר ויגיד שדווקא פיאט זה אחלה אוטו כי יש לו קופה 20V.

לא חייבים להגיב אם אין משהו אינפורמטיבי להוסיף!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היו לי את ה816 על וולבו 340 לפני כמה שנים ואני לא זוכר מצבים כמו שאתה מתאר (וה340 ממש לא רכב שאפשר לתאר כמתקן בעיות אם קיימות בצמיגים). יכול להיות שיש לך בעית לחץ אויר או כיוון פרונט? יכול להיות מצב שהצמיגים הישנים היו מעוותים והפורנט היה מכוון כדי לתקן את העיוות הזה ועכשיו עם צמיגים חדשים הפרונט מעוות.

פורסם

אני לפני שבועיים קניתי ג'מפי מלובינסקי טרייד.

על הרכב מורכבים 4 צמיגים חדשים פלקן SN-816 SINCERA (צמיגים קיציים לרכבי נוסעים) במידה 15\65\205 המיוצרים ביפן.

הצמיגים שקטים,רכים, לא הרגשתי בעיות אחיזה בגשם האחרון, למרות החששות שלי (קראתי ביקורות לא טובות על הדגם הזה וראיתי שהמחיר די מתקרב לצמיגים סינים). לכן די נזהרתי בסיבובים ובבלימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מנסיון עם פאלקן, אני יכול להגיד לך בדיוק ההיפך:

הם יציבים מאוד, אבל לא ממש שקטים.

לחברה יש מספר דגמים אתה לא יכול להכליל.

פורסם
לחברה יש מספר דגמים אתה לא יכול להכליל.

אופס צודק, שכחתי לציין:

היו לי את ה- 912 במידה 205/55/16 בפורד מונדיאו 2002.

• תוכן חדש...