Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בהחלט מדהים שמספרי 5 ו7 לא התקלקלו תוך כדי הבדיוקת :)

ועוד הקליאו לפני ה F50...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

הנאה מנהיגה היא עדין דבר סוביקטיבי, ואני מניח שבבדיקה של ירחון רכב אחר התוצאות אולי היו שונות מאילו של המגזין הנ"ל.

אבל עדין הרבה כבוד לרנו , המאגאן והקלאיו בגירסאות הספורט שלהם הן בהחלט לא קוטלות קנים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש ברשימה הזו לא מעט דברים תמוהים.

אחד מהם, הוא מה שאפשר למצוא בקטגוריה 51-60.

שם הם דרגו את הפרארי אנזו במקום 58, את האלפאסוד במקום 57, ואת הסובארו STI במקום 51.

WTF ???

דני G.

פורסם

האנגלים מאוד מאוד אוהבים את ה R26R בחלק מהמבחנים הם העדיפו אותה (בתור מכונת נהיגה)

על פני הפוקוס RS ובעצם על פני כל הוט האץ' אחרת..

מעניין מה תהיה המקבילה של R26R בדור החדש של המגאן ספורט.

פורסם

מתוך ה50 הראשונות נהגתי על לפחות 13 ואם אני הייתי צריך לדרג הייתי משנה את הרשימה אז באמת הכל עניין של דעה אישית

מהרשימה נהגתי על :

אינטגרה, קאררה אס, GT3, מורצ'ליאגו LP670 (בדרך עירונית אבל כמו פסיכי), MR2, פרארי 360, R8, פג'ו 205GTI, במוו M3 CSL, פורש קררה GT (עם פרונט מרוסק, מפילדלפיה לניו ג'רזי), פורש 997 טורבו (קבריו וקופה) והמכונית האחרונה עליה נהגתי מהרשימה : ניסאן GTR !!!!

אני חושב שהקורבט צריכה להיות ברשימה וגבוה

אגב מכוניות מהנות - אני חושב שאם אני צריך לבחור מכונית כייפית עם תיבה אוטומטית אני אבחר בקאמרו החדשה, ממש נהנתי מהרכב, ממש ממש !

IMG_5352x.jpg

15536_1231744586001_1000733012_30703159_6525396_n.jpg

15536_1231744626002_1000733012_30703160_8322607_n.jpg

15536_1231744666003_1000733012_30703161_8348935_n.jpg

haters will hate

פורסם

אם הייתי צריך לבחור מכונית אוטומטית לשימוש יומיומי אז כן.

אבל השיקולים שלי בבחירת מכונית אוטומטית - משהו שגם האישה תנהג בו, ושוב אוטו שאני בוחר לעצמי זה אוטו שאני גם צריך לתחזק - אז הקמרו עונה יופי לדרישות, ותאמין לי נהגתי על רוב המכוניות הללו גם בעיר ולא כ"כ נהנתי.

ד"א עלויות האחזקה של הפורש לא בשמיים, החלפתי קלאטש ב997 2006 ב800 דולר. אבל היא לא הסתדרה עם האוטו ותנסה לשבת מאחורה, אני ניסיתי, אחרי רבע שעה לא הגיע לי חמצן למוח בגלל הזווית של הצוואר.

haters will hate

פורסם

כן אי אפשר לשבת מאחורה אבל בניגוד לרודסטר עם שני מקומות יש שם מקום לשים דברים למשל.

איזו 997 יש לך ?

זה בלי הPDK ב2006 נכון ? (אם החלפת מצמד רק ב800 דולר אז אני מניח שלא)

פורסם

הייתה, נמכרה לפני שבועיים וחצי, ידנית.

כרגע מתנייד על היונדאי ועל GL450.

אבל אני מחפש משהו לחורף - איזו וולבו ישנה, הספיק לי חורף אחד עם נהיגה בשלג להבין ש240 תהיה ממש תענוג.

haters will hate

פורסם

ד"א עלויות האחזקה של הפורש לא בשמיים, החלפתי קלאטש ב997 2006 ב800 דולר. אבל היא לא הסתדרה עם האוטו ותנסה לשבת מאחורה, אני ניסיתי, אחרי רבע שעה לא הגיע לי חמצן למוח בגלל הזווית של הצוואר.

זה המחיר אצל דילר? החוויה שלי קצת שונה: (ל-996 C4)

$2400 לטיפול 30,000 מייל. לא קלאץ, לא בטיח. החלפת שמן, שמן גיר, שמן ברקסים.

ולא דיברתי עוד על עלות של צמיגים/גלגלים.

פורסם

את הקלאץ' החלפתי המוסך שמתמחה במכוניות אקזוטיות בברוקלין, מן הסתם המחיר היה נמוך ממחיר ללקוח רגיל.

אני דורש ומקבל הנחה של דילר בכל עסק.

haters will hate

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הרשימות האלה, איך בכלל אפשר להשוות בין פגאני זונדה לאלפא סוד.

אתם באמת חושבים שקליאו ספורט יותר (הרבה יותר ...) מהנה לנהיגה מפרארי אנזו ? ברור שלא.

תראו לי את האידיוט שהיה בוחר בקליאו ספורט על פני האנזו לסשן ברינג (או בכל מקום אחר).

אז אם מכניסים למשוואה גם עלויות וכל מיני דברים מעבר לנטו הנאה מנהיגה, אי אפשר לעשות רשימה כזו.

דר"א, ה-306 GTI או ה 106 GTI הרבה יותר מהנות לנהיגה מהקליאו ספורט ובניגוד לכל מיני מכוניות ברשימה הזו שרלוונטיות רק לעורכי מגזינים וערבים שמצאו נפט בגינה, הן גם באותו סגמנט ואותה תקופה פחות או יותר.

• תוכן חדש...