Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, סדר הבחירות מעט תמוה, אבל אני מניח שהשיקולים הם לא רק הנאה מנהיגה בלבד, אלא באופן יחסי לדברים כמו תקציב וכדומה. הרי אי אפשר באמת להשוות בין פאגאני זונדה לרנו קליאו...

אגב, לא עברתי על כל הרשימה, אבל לפחות על המקום הראשון נהגתי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רשימות דפוקות, בגלל זה אני אוהב רשימות שהולכות לפי תקציב, 10 המכונית הכי טובות עד 10K 20K 30K זה איפושהוא נותן היגיון.

האשה ישבה לי על הווריד ואתמול בלילה אחרי שאמרתי לה שאני מחליף לה את האוטו בוולבו 242 היא כמעט רצחה אותי, לא עזרו לי הסרטונים מיו טיוב ואפילו נשבעתי לה שאני מביא 850 טורבו לחלקים, ניסיתי לשכנע אותה עם הטיעון - סליפר, נוסעים על אוטו איכסה אבל כשהרמזור מתחלף נותנים לכולם בראש, זה אוטו שלא אומר כמה כסף יש לך זה יותר הצהרה של אני ארכיטקט וכל מיני קשקושים.

אני רציני, מעולם לא רציתי וולבו 242 כמו עכשיו.

http://www.youtube.com/watch?v=sS6AK-Pv9DQ&feature=channel דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל בסוף סגרנו על מרצדס SL, היא חושבת על 99 אני חושב על 79.

המטרה שלי זה אוטו ישן עם מכלולים של מודל חדש, אני באמריקה, זה לא יקר, זה חוקי וזה סקסי.

והמחירים שאני קונה מכוניות אחרי תאונה פשוט מגוחכים.

אז אני אעדכן עם הרעיון הזה בשרשור אחר כשזה יצא לפועל.

haters will hate

פורסם

יותר מהכל ברשימה הזו יש פורשה

כבוד ל-R8 של אודי, ממקום 16, כונית העל היחידה שנמכרת כאן, והם עוד אומרים ש-V8 מספיק

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל R8 אינה מכונית על (here we go again). גם אם נקל עם הגדרתך ונגדיר אותה כמכונית על, היחידה שנמכרת כאן? ו997 טורבו? עז? (גם אותה איני מגדיר כמכונית על, אבל להגדרתך כן)

פורסם

ברור שההגדרה היא סובייקטיבית גרידא ונתונה למניפולציות של בוחני רכב ואנשים השולטים בכיפה בנושא זה בדיוק כמו הרשימה נושא השרשור הנ"ל.

אבל גם נורמות הן דבר סובייקטיבי ובכל זאת מצליחים ל"התאזן" על איזושהי נורמה מקובלת. כך גם במכוניות על, הרף על פי הסטנדרט העולמי מתחיל בפרארי F430 ומעלה.. הגדרה שכן מכניסה את הגאלרדו אליה אבל לדעתי היא נשארת בחוץ עקב הX פקטור שצריך לדעתי להיות למכוניות על בכל מה שנוגע לאבולוציה ומסורת.

פורסם

ממממ F430..... סוויט.......

הנה תמונה של הנהג שלי עם הF430, הוא כ"כ מבסוט על התמונת פרופיל החדשה שלו.

הוא מאוהב באוטו, קל להבין אותו.

15536_1228465184018_1000733012_30691651_4896062_n.jpg

haters will hate

פורסם
מצטער לאכזב אותך אבל R8 אינה מכונית על (here we go again). גם אם נקל עם הגדרתך ונגדיר אותה כמכונית על, היחידה שנמכרת כאן? ו997 טורבו? עז? (גם אותה איני מגדיר כמכונית על, אבל להגדרתך כן)

997 טורבו היא מכונית ספורט מאד מאוד מאוד מאוד משופרת מהיצרן אם תרצה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
ברור שההגדרה היא סובייקטיבית גרידא ונתונה למניפולציות של בוחני רכב ואנשים השולטים בכיפה בנושא זה בדיוק כמו הרשימה נושא השרשור הנ"ל.

אבל גם נורמות הן דבר סובייקטיבי ובכל זאת מצליחים ל"התאזן" על איזושהי נורמה מקובלת. כך גם במכוניות על, הרף על פי הסטנדרט העולמי מתחיל בפרארי F430 ומעלה.. הגדרה שכן מכניסה את הגאלרדו אליה אבל לדעתי היא נשארת בחוץ עקב הX פקטור שצריך לדעתי להיות למכוניות על בכל מה שנוגע לאבולוציה ומסורת.

אם תכניס מסורת ומוניטין לא תצא מזה. ההגדרה צריכה להיות פשוטה יותר. בגדול מדובר במכוניות מאוד יקרות עם הנעה אחורית או כפולה, מנוע מרכזי במרבית המקרים, ביצועים ברמה גבוהה מאוד וכמויות ייצור נמוכות יחסית.

אודי R8? בוודאי נכנסת לקטגוריה. גם פורשה 911, אם אתה שואל אותי. אולי לא בגרסאות הרגילות, אבל בטח ב-GT2, GT3 וטורבו שהן נדירות יותר.

אבל כמו שציינת, גם במכוניות על יש קליקה מיוחסת יותר, כזו שעולה גם בהתאם - אנזו, ויירון, זונדה וכדומה. אלו נמכרות במחירים גבוהים משמעותית - גם בגלל שהן מייצור מוגבל מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה זה כמויות אדירות? מייצרים סביב 3000-4000 בשנה אם אני זוכר נכון. זה קצב ייצור לא מהיר יותר משמעותית מגייארדו (2000+ מכוניות בשנה, בערך) או F430 שגם מוכרת כמה אלפים טובים בשנה. GT3 על גרסאותיה נמכרת במספרים דומים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...