Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יצא לי לראות C5 מבפנים ונורא התלהבתי ממנה. מרווח מכובד. ונוחות מצויינת.

השאלה הגדולה שלי היא הבדלים בין 1.8 ל 2.0 (יש את גירסאת ה 3.0 אבל זה כמו למצוא את המשיח)

קראתי מסקירות קודמות כאן בפורום על הרכבים.

הבנתי ש2.0 פחות בעייתית מגירסאת ה 1.8 וכמובן יותר מאובזרת(קרוז קונטרול וכדומה).

מספר שאלות לי אליכם:

• האם צריכת הדלק שלהן זהה? אחרי הכל מדובר במרכב כבד. - נכון שצריכת הדלק משתנה בין נהג לנהג- אני לא אחד ששמתכוון להתחרות עם אנשים וזה ממש לא מה שאני מחפש.
  • 90 אחוז מהנסיעות שלי הן בתוך העיר (טבריה) האם עדיפה לי גירסאת ה 1.8 או גירסאת ה 2.0
  • האם יש שנתון מסויים שעדיף להתעסק איתו 2002-2004. (נכון שעדיף את השנתון הכי גבוהה ונכון שעדיף לבחור את הרכב בעל הק"מ הכי נמוך ושלא עבר התעללות, אבל אולי יש שנת יצור יותר טובה משאר השנים האחרות)
  • ההתלבטות שלי היא בין הרכב הזה לשברולט אלרו 2.2/2.4 (נכון שמדובר בשני עדות).

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

(יש לציין שעזרתם לי בהמון התלבטיוית שונות ואני נורא שמח שיש פורום כזה שעוזר לאנשים כמוני).

פורסם

לטבריינים שווה לקחת את ה2.0 . האוטו יתאמץ מאוד בעליות של טבריה עם מזגן (ואין דבר כזה בלי מזגן בטבריה).

מעבר לכך - הכל כבר נכתב ונאמר. לחפש אחת מטופלת, אם יש נזילות שמתגלות בבדיקה קח בחשבון שזה יכול לצאת יקר.

• תוכן חדש...