Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף בתחנת דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים, אגולל לפניכם מעשיה קצרה, הערב , לפני ההתייקרות , החלטתי לנצל את הרגע ולתדלק כל עוד זול, נסעתי לתחנה הכי זולה שאני מכיר, אך עדיין תחנת הרשת "דלק" שממוקמת במרכז אזור התעשיה של ראשון לציון ולא איזה משהו פירטי. עכשיו הרכב שברשותי יחסית חדש אצלי(איביזה 1400 60 כ"ס 2001), ופעם אחרונה שתידלקתי אותו, אחרי שנסעתי זמן מה עם המנורה דלוקה, נכנס כ 43 ליטרים. איפסתי את המד קילומטרז'.

עד כאן הכל ברור?

מיכל דלק ריק כמעט לגמרה, נכנס 43 ליטר - מד מרחק מאופס.

נמשיך, נסעתי 500 קילומטר את הנסיעה הכי רגועה שאני יכול רוב הזמן הילוך חמישי - לא עובר את ה3000 טורים. לא עובר 110 קמ"ש רוב הזמן 100-90 .

כאמור, הערב עם רבע מיכל עדיין מלא, איכשהו נכנס 50 ליטר!!!!:?: . זה לא הגיוני! כמה סיבות לכך:

1) לא הגיוני שהאיביזה בנסיעה הכי רגועה שלה צורכת 1-ל 10

2) לא הגיוני שאחרי שכמעט רוקנתי את המיכל לגמרה נכנס 43 ועכשיו עם רבע מיכל נכנס 50.

3)לפי היצרן יש במיכל 45 ליטר.

עכשיו מאוד קשה לי להאמין שזהו צירוף מקרים ושהמד דלק שלי כל כך מזייף שמקודם בעצם כן היה לי דלק, ועכשיו בכלל לא, ובנוסף האוטו זולל(האוטו אמור לקחת בנסיעה רגוע 1 ל 15 = 500 קילומטר = 33 ליטר = 3/4 מיכל +- בידיוק כמו שהמד הראה).

ממש לא נירא לי שכל כך הרבה דברים פתאום התקלקלו !

אני באמת חושב שהמשאבה שלהם מזייפת!

אם אתם מסכימים איתי, מה ניתן לעשות. !?

פורסם

אני מכניס עד 67 ליטר במקום שבו אני מתדלק, ולפי הספר נכנס 60. ולפי המד ליטרים שלו, אני נוסע 16 ק"מ לליטר.

כך שמבחינת הקבלה מול הספר רכב לא בהכרח יש בעיה, למרות שזה מעצבן, בגלל שזה מכריח אותך לבדוק את האפשרויות האחרות, וגם ממליץ שתעקוב במדוייק אחר צריכת הדלק שלך לליטר, כדי לבדוק כיוון זה.

אני מתדלק אצל הבחור עם התחנת דלק בטנדר, בשמגר בירושלים.

פורסם

בוקר טוב

נו נו תחנת דלק בטנדר, זה בטוח מדויק והמונה הדיגיטלי

גם בפיקוח...

חבל על הברלינגו

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תנסה לפנות לגוף המפקח על תחנות הדלק. לא זוכר איך קוראים להם ואיך להגיע אליהם אבל יש פרטים בסוף הכתבה של כלבוטק משבוע שעבר. תעשה חיפוש בyoutube.

פורסם

כן. פניתי כבר במייל לגוף שמפקח על המשאבות של תחנות הדלק. הפנייה הבאה תהיה להנהלה של דלק.

אני מתכנן לפני זה גם לנסוע עוד 500 ק"מ בול באותו סגנון נסיעה, ולתדלק בתחנה אחרת.

פורסם

תשימו לב כשאתם מתדלקים שמד הליטרים של המשאבה לא מתחיל את הספירה לפני שאתם בכלל התחלתם לתדלק!!

יש מקומות שבהם זה קורה.

אין ספק שמרמים אותנו.

ועוד דבר, דלק נותנת חסות לתחנה אך הבעלים הוא פרטי ובהחלט קורה שהם מוהלים את הדלק!!!

פורסם
תשימו לב כשאתם מתדלקים שמד הליטרים של המשאבה לא מתחיל את הספירה לפני שאתם בכלל התחלתם לתדלק!!

יש מקומות שבהם זה קורה.

אין ספק שמרמים אותנו.

ועוד דבר, דלק נותנת חסות לתחנה אך הבעלים הוא פרטי ובהחלט קורה שהם מוהלים את הדלק!!!

הדבר לא כל כך מדוייק .....

קיימות מספר תחנות בודדות שבהן זה קיים (כ 4-5)וכולן באיזור הצפון .

פורסם

יש מקומות שבהם זה קורה.

אין ספק שמרמים אותנו.

זה אכן קרה לי בתחנה ביפיע (ליד מגדל העמק בצפון)

חייב אותי 54 אגורות על דלק 98 כשהפיה שלי עוד הייתה ביד.

למישהו יש הצעות איזה פיצוי לבקש פרט לזיכוי כמובן?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

בעיה שלא מדובר על שקלים או אגורות,

לדעתי, וכרגע זה עדיין תאוריה מדובר פה על 100 שקל. (אני אדע בדיוק אחרי שאסע אותו מרחק באותו סגנון נסיעה, ואתדלק בתחנה אחרת.) אם תיכנס אותה כמות,סביבות ה 50, אז אני טעיתי,

אם יכנס הרבה פחות סביבות ה 35 ליטר. אז זה וודאי. ופשוט גנבו ממני מאה שקל.

פורסם

ראיתי עכשיו את הכתבה של כלבוטק "קומבינת הדלק" והם מראים שיש המון משאבות (בעיקר בפריפריה) שמתחילות לחייב לפני שבכלל מתדלקים - זה פשוט לא יאומן - גניבה לאור יום!!

פורסם

יש רכבים מסויימים שלאחר הטנק מלא בדלק, ניתן ללחוץ על כפתור שמשחרר אוויר מהמערכת ואז ניתן לתדלק עוד כמה ליטרים בודדים.

אולי זה מה שקרה לך, לחצת בטעות או משהו.

קובי

פורסם

לא לחצתי על כלום. לא נגעתי במשאבה. אני מחכה לנסוע שוב 500 ק"מ(שוב באותו סגנון נסיעה)

בול כדי לתדלק שוב בתחנה אחרת ולראות כמה יכנס.

• תוכן חדש...