Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף בתחנת דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך זה אצלך, אבל ברכב שלנו, פולו, בספר הרכב כתוב שיש קיבולת של 45 ליטר, + 7 ליטרים רזרבה. השיא שלנו בתדלוק אחד הוא 56 ליטר, אחרי הוצאת אויר, ובדקנו את זה בכמה תחנות.

תבדוק בספר הרכב שלך אם אין לך איזו רזרבה. אצלנו זה לא היה רשום באותה שורה, אלא כמה שורות מתחת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

את האמת לא נתקלתי בדבר כזה שבספר רכב כתוב מספר ליטרים מסויים ואז נכנס לך פתאום עוד 5 ליטר דלק. לאן זה יכנס?

לדעתי רימו אותך, וזה לא מפתיע. גם תחנת הדלק באריאל היא לא טובה והם מרמים אנשים שם על ימין ועל שמאל.

לא מספיק שהסולר עלה אצלהם 8 וחצי שקל (!) הם גם גונבים אותך, לפני שאתה מכניס את המשאבה לפיה הם דופקים לך כמה שקלים והמונה משקר.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

"נגיד" והאיביזה בנסיעה הכי חסכונית שלה אוכלת 1 ל10 .

נגיד.

אבל איך נשאר לי 6 ליטר, והמד מראה רבע?

הרי המנורה תמיד נדלקת לפני. ולא ליטר לפני.

אז תאורטית גם המד שלי מקולקל.

טוב נחיה ונירא. (יותר נכון נתדלק ונירא)

אה וכמעט שכחתי....:oops:

איך, אחרי נסיעה עם מנורת דלק דולקת, של עשרות קילומטרים, כשהמכל בפרוש היה לקראת סיום (אני יודע כמה זה הדבר מזיק - לא יחזור על עצמו, ולא היה מכוון.)

נכנס 43?

אה שכחתי. שוב, המד שלי מקולקל לגמרה. איזה אוטו מקולקל יש לי , גם אוכל 1 ל 10 במצב הכי חסכוני בבין עירוני, גם המד דלק מקולקל.

פורסם

נו תיסע כבר את 500 הקילומטרים האלו אנחנו במתח... אם לא תיסע אני אסע!:-P

תראה, בקשר לתחנה אני לא יודע אבל שתדע שהמיכלים בד"כ גדולים ממה שכתוב בספר יצרן. לדוגמא בפיזו 306 שהיתה לי היה אמור להיות מיכל 50 ליטרים ובפועל היינו מתדלקים 55 ומידי פעם מעט יותר. אני חושב שזה בגלל שהיצרן כותב מינימום כמות במיכל והוא תמיד ישים קצת יותר. מה גם ששמעתי פעם (אין לי עוד ראיה שזה נכון) שהתקן בארץ מחייב שהמיכל יהיה מתאים למספר קילומטרים מסויימים כך שאולי המיכלים שאצלנו הם לא המיכלים שמשווקים בארצות אחרות באותו הרכב, יוצא מכך שהספר מעודכן לספר יצרן ומתורגם ללא השינויים המתבקשים. בכ"א זו רק השערה.

פורסם

לא שמעתי על התקן הזה, אבל גם אם יש נירא לי שהמיכלים האירופאים ובכלל מחו"ל מתאימים לנו.

גם אם יש בארץ איזשהו מספר ק"מ מינימאלי שגודל המיכל אמור להספיק, באירופה המספר יותר גדול.

כלומר ישראל זאת מדינה קטנה, ובחו"ל חושבים על מרחקים יותר גדולים.. בקיצור לדעתי לא מתקינים מיכלים מיוחדים רק בשביל ישראל

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר עיקוב, ו630 ק"מ. נכנס לקצת יותר מרבע מיכל מלא,

כ 35 ליטר. שמייצג כ 18 ק"מ לליטר.

איכשהו 50 ליטר ל 500 קילומטר היה פשוט תרמית וגנבה לאור יום, מעבר לכל הוכחה.

המכתב להנהלת התחנה והנהלת דלק בדרך.

• תוכן חדש...