Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תומר, כמה אנשים פה אמרו לך שהסטריאו 100 חלש עבור הסאב ?

בערך כולם,

ובסוף מה ? לא חלש ולא נעליים, ואתה מנמיך אותו בטירוף.

אל תשווה בין 315 בגישור לבין 65 לכל צד, שאמור להגביר 2 אלמנטים + קרוס...?

דרך אגב, ה"גורם" העיקרי שאמר לי "חלש" ..מטען נקניקיות HIGH CURRENT בפורום אחר :-D

פורסם

אני מקווה שהוויכוח כאן הוא לא בין אם להפעיל L3 בגישור בשביל לספק לו 315 וואט כי זה יהיה פחות או יותר כמו להתקין מנוע של משאית על מאזדה מיאטה.

מעבר לזה כשעובדים בגישור היכולת של המגבר לשלוט באלמנט נפגעת, כשמדובר על רכיב שמנגן תחום תדרים צר מאוד כמו סאב וופר למשל - זה לא ממש בא לידי ביטוי, אבל להרים רמקול שמנגן תחום תדרים רחב וקריטי כל כך כמו הL3 - בגישור, לא נשמע לי מעשה נבון.

לפי מה שאני מבין הפעולה כאן היא הגברה של סאב בגישור על ST60 - יכול להיות בהחלט שהמגבר הזה יתן את מה שצריך לסאב, ממש לא פוסל את האפשרות הזו למען האמת אם מדובר בסאב שלא זקוק ליותר מ350 וואט אז באמת זה הגיוני.

אבל למה "לבזבז" מגבר שכזה על סאב?

עריכה - לזה שמעלי ששאל על אוף ואון אקססיס בשתי מילים - תגלול למטה...

תריץ חיפוש! :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בפשטות - אקסיס זו המילה האנגלית ל"ציר" בעברית

הכוונה היא לציר המרכזי של עקומת הפריסה של הרמקול.

אם תעביר קו ישר דרך מרכז הרמקול - זהו הציר המרכזי שלו.

און אקסיס הכוונה היא שהרמקול פונה אליך ישירות.

אוף אקסיס היא כאשר אתה נמצא 90 מעלות מהרמקול - במילים אחרות הרמקול מוסט ממך ב90 מעלות - ברכב למשל, אוף אקסיס מוחלט הוא כאשר טוויטר שמורכב על הקורה, מופנה ישירות אל הטוויטר שנמצא בקורה ממול - זה גם נקרא קרוספייר... אבל זה כבר קשור להתקנות קיק-פאנל בתשלובת של סופר טוויטר בקורות למשיכת צדדי הבמה כלפי מעלה (וזה רק במידה ואתה נתקל באפקט הקשת שלא תמיד קורה ובלה בלה בלה)

:-P

אני מקווה לפחות שאוף אקסיס ואון אקסיס ברורים לך יותר עכשיו.

בדרך כלל כשאתה רוכש רמקול - יצרן יראה לך על גרף ההיענות שלו עד כמה יוגברו מבחינתך תחומי התדר המשתנים שהרמקול מסוגל לנגן באון אקסיס מלא, בסטייה של 30 מעלות, 45 מעלות ו90 מעלות.

יש כאלה שגם יראו ב60 מעלות.

פותח הת'רד משתמש ברמקולים שתוכננו ע"י היצרן (HAT) להשמע במיטבם דווקא באוף אקסיס...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מקווה שהוויכוח כאן הוא לא בין אם להפעיל L3 בגישור בשביל לספק לו 315 וואט כי זה יהיה פחות או יותר כמו להתקין מנוע של משאית על מאזדה מיאטה.

מעבר לזה כשעובדים בגישור היכולת של המגבר לשלוט באלמנט נפגעת, כשמדובר על רכיב שמנגן תחום תדרים צר מאוד כמו סאב וופר למשל - זה לא ממש בא לידי ביטוי, אבל להרים רמקול שמנגן תחום תדרים רחב וקריטי כל כך כמו הL3 - בגישור, לא נשמע לי מעשה נבון.

לפי מה שאני מבין הפעולה כאן היא הגברה של סאב בגישור על ST60 - יכול להיות בהחלט שהמגבר הזה יתן את מה שצריך לסאב, ממש לא פוסל את האפשרות הזו למען האמת אם מדובר בסאב שלא זקוק ליותר מ350 וואט אז באמת זה הגיוני.

אבל למה "לבזבז" מגבר שכזה על סאב?

עריכה - לזה שמעלי ששאל על אוף ואון אקססיס בשתי מילים - תגלול למטה...

תריץ חיפוש! :-)

ואיי איפה אתה ואיפה השרשור הזה.......

הבחור שאל האם ST60 יספיק להגברת L3 ו L1V2 ומפה הגעת לסאב'ים ותחום תדרים........

פורסם

אני לא הייתי ממהר להספיד את ה ST60 לא פראייר בכלל וכנראה יעשה עבודה טובה, למרות שהוא לא יביא למיצוי מלא של האלמנטים (חצי אקטיבי בכללי לא ימצה אותם).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש על השידרוג. רכיבים מצוינים, התקנה מצויינת. מתקין מצוין.

לחתוך את הL3 מלמטה על 1.25KHZ זה עוול. אתה מסרס את תחום המיד החשוב ש[גם] בו הדרייבר הזה מצטיין. חבל.

אדי, wake up! :-D

דיברו על המחשבה להגביר את הL3+L1V2 פאסיבית דרך הקרוס באמצעות הstereo 60. לדעתי הממזר הקטן הזה יעשה את העבודה. מספרים זה לא הכל. מאידך, הייתי אולי שוקל הגברה מעט חזקה יותר.

לגבי השאלה על "חלוקת הוואטים", קח בחשבון את נק' החיתוך הגבוהה בקרוס, 5KHZ. אינני יודע את החישוב המדוייק [נראה לי כי יש ברשת מחשבונים ייעודיים] אך אני מניח לפי נק' החיתוך כי היחס גבוה לטובת המידים, כך שבהחלט ייתכן שהstereo 60 יספק.

פורסם

יש ביד שניה מגבר הליקס 6 ערוצים, בהתחשב בזה שהמידבאסים שלך די נצילים, הוא יכול להיות מעולה בשבילך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שורלק,אכן מתבצע כאן עוול,אבל זה האפשרות היחידה שנתנת לי מהHU בלי הוספת פרוססור.

רציתי לשמוע פתרונות והצעות איך אני מתגבר בלי הוספה של פרוססור.

הST60 יהיה כניראה הצעד הראשון.

ולאחריו יגיע גנסיס 4*100 בשביל להשלים הגברה מאותה חברה ואותו גוון צליל

אבל הוא ייצטרך לחכות חודש נוסף.

אם יש עוד הצעוד הערות אני אשמח לשמוע.

תודה לכולם.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

תתחיל באמת בST60, לדעתי, יהיה מספיק בהחלט לדרייברים האלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

חברים היילקס 6.

איך הוא ביחס לגנסיס 4*100?

ואיך הוא בכללי למי יש נסיון איתו?אופי,קרוס?

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אני לא הייתי מגביר את השילוב הנ"ל עם סטריאו60, אבל מה אני יודע:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...