Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

canon a1100IS ניתן להשיג אותה ב-700 באחריות ביבוא מקביל

קח בחשבון שאין לה שליטה ידנית (אבל יש הרבה פונקציות אחרות)

אני בדיוק סוקר אחת כזאת יהיו לי תמונות לדוגמה בעוד זמן קצר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

קשה למצוא מצלמות טובות בתקציב הזה אולי תצליח להשיג את EX Z9 של CASIO

ב-650 או את ה-A480 של CANON גם על קו התקציב שלך.

יש את ה-SAMSUNG SE10 שעולה 399 אבל החברה טובה האיכות של הצילום

סבירה בלבד.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691839

יש לי כזו, מאוד מרוצה. מצלמה חכמה מאוד שהמצב אוטומט שלה עושה את כול העבודה בצורה הכי טובה שיש.

באמת חשבתי עליה כאופציה.

canon a590 מצלמה מצויינת שנכנסת לך בול בתקציב (ואולי אפילו תשאיר טיפה עודף).

ממש לא נכנסת בתקציב (מינימום 700 שקלים...)

פורסם

ממש לא נכנסת בתקציב (מינימום 700 שקלים...)

אפילו בקרביץ היא עולה פחות מ-700 :?

נראה לי ש-זאפ מפספס כמה חנויות, ובקיצור, המצלמה הזאת עלתה בממוצע 700 שקל לפני יותר משנה - אתה יכול למצוא אותה ב-600 בודאות.

עריכה - לשאלתך:

http://www.nanashops.co.il/a/ah.aspx?ai=45617

לפי ביקורות והתרשמות אישית, היא עולה באיכותה גם על מצלמות היקרות ממנה בכמה מאות שקלים.

פורסם

בכל אופן, הנקודה שלי היא שכנראה ספציפית למוצר הזה (ועוד כמה) המחיר ב-זאפ לא משקף את חתך המחירים בחנויות.

אני משוכנע שאתה תמצא אותה בפחות מ-600. 700 שקל זה מחיר שלא התעדכן קצת יותר משנה.

אגב סתם טיפ ככה, כנס לפליקר ותוכל לראות תמונות של גולשים שצולמו עם המצלמות שאתה מעוניין בהן. ניתן למיין שם תמונות לפי סוג מצלמה וזה עוזר להבין אילו תמונות יכולה מצלמה ספציפית להפיק.

• תוכן חדש...