Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ובוקר טוב.

לאחר התלבטות בקשר לקניית מגבר מצאתי שני קבוצות של מגברים שאני אחלק אותם לפי תווח המחירים שלהם:

מגברים סביב ה-900 שקל:

Mac Audio Z4200

Mac Audio ZX4000

Mac Audio MPX4500

מה ההבדל בין כל אחד מהמגברים האלו של מק האודיו? הם סביב אותו מחיר אבל הסדרה שלהם שונה לפי מה שהבנתי.אז מה הכי כדאי מבין המגברים של הקבוצה הזאת?איזה סדרה נחשבת למצליחה ביותר?

מגברים סביב ה-1200 שקל:

JBL GTO1004

JBL GTO75.4

Rockford P4004

Mac Audio ZX4500

Kicker KX350.4

Rockford P450

אז זהו אלו המגברים ששמתי עליהם בנתיים עין.אתם יכולים להשים לב שכולם 4 ערוצים כי זה מה שאני צריך.אלו מבין המגברים מהקבוצה הזאת יתן לי את התמורה הכי טובה למחירו? והאם כדאי לי באמת להוסיף עוד 300 ש"ח ולהרחיב את התקציב ל

1200 שקל כדי להביא מגבר טוב יותר? כי אחרי הכל תמיד אפשר להגיד "אם הייתי שם עוד כמה שקלים היתי מביא משהו טוב יותר..."אני צריך בבקשה תשובות לשני הקבוצות.תודה.

אשמח לשמוע חוות דעת שונות.תודה לכל העוזרים מראש! יום טוב ושבת שלום! :)

פורסם

זה שהמגבר מוציא אותו דבר ועדיין יש הבדל במחיר זה לא אומר שאין הבדל.

למשל JBL עובדתית זו חברה טובה יותר,ממותגת יותר מהמאק אודיו.

זה יכול לכלול בין היתר חלקים יותר איכותיים,מערכות קירור וכו'.

לא קובעים רק לפי מה שהמגבר מוציא,יכול להיות גם שהמאק אודיו מוציא בפועל פחות והJBL או רוקפורד יכולים להוציא בפועל יותר.

זה יכול גם לכלול הבדלים ב-2 אום,בגישור לסאב וכו'.

פורסם

אני הייתי לוקח את הרוקפורד 450.4. מגבר מצויין למחירו( 1100 שח) הנתונים האמיתיים שלו הם בערך 90-95rms לערוץ. אם אתה מעוניין אז בתקציב כזה ניתן להביא מגבר ברמה מעל כל מה שציינת מפורום מכירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל המגברים שכתבת הם בינוניים פחות או יותר באותה רמה ואם היו מכריחים אותי :-D אז הייתי לוקח את הקיקר או הרוקפורדים.

פורסם

אם הייתי רוצה מגבר יד שניה כבר היתי קונה מחבר שלי שאני סומך עליו יותר מאנשי הפורום של המכירה(מצטער מה לעשות...).אני מעוניין במוצר חדש.בבקשה מי שכותב איזה מגבר הוא היה לוקח שיסביר לי למה.דרך אגב האדם שרשם שג'י בי אל איכותית יותר ממק האודיו לא חידש לי הרבה אני פשוט רוצה לדעת בתווח המחירים שציינתי איזה מגבר יתן את התמורה הטובה ביותר למחיר.

פורסם

בעיקרון כולם אחלה מגברים,יש אנשים שבשבילם זה יהיה "בינוני" ויש אנשים שבשבילם זה יהיה "עילאי",אני הייתי הולך על ה-1004,גם כי יש לי אותו וגם כי זה המגבר הכי מומלץ בטווח המחירים האלה.

מגבר באמת מצוין,מגביר לי סאב C12,קומ' מורל טמפו בלי להתאמץ,אני נהנה ממנו.

פורסם

זה גם תלוי לאן אתה שואף למרות שאין פה הרבה אבל לאיזה מערכת אתה שואף? SQ? SPL? ומה אתה מגביר איתם? איזה רמקולים? בכללי סתם ככה אולי הייתי מהמר על JBL 100.4 מגבר ברמה סבירה הוא יעשה את העבודה שלו בצורה טובה.. ואני מאמין שאם אתה הולך על מגברים כאלה אתה לא מתכוון להביא רמקולים באלפי שקלים אז אני מאמין שהמגבר הזה יעשה את העבודה שלו כמו שצריך וטוב.

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אמרתי לך הרוקפורד כי הוא שימש אותי ומשמש את אחי במשך 4 שנים כבר. הוא הגביר דוטק, הייבריד,אטון RS וסאב P2. ואף פעם לא הרגשתי שחסר עוצמה או איכות( יחסית למגברים שציינת)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני גם כמוך.

תקן אותי אם אני טועה

הולך לקנות את המערכת הראשונה שלי ברכב

אבל נראה שאני אחרי סקירה טיפה יותר מקיפה ממך בעסק

לפי מה שאני מבין- אל תיקח את דבריי כקדושים (מה שניסיתי להשיג בהקדמה)

עד 1000-1200 ש"ח זו רמה אחת של מגברים

הרמה הבאה והקפיצת מדרגה המשמעותית הבאה היא סביב ה2000 ש"ח כשמדברים על מגבר 4 ערוצים חדש.

עכשיו לסחורה:

המאק אודיו Z4200 נחשב למגבר מאוד מומלץ ומשתלם למחירו אך נדיר מאוד להשיג אותו כבר בחנויות, לפחות בצפון.

המחליף שלו הוא הZX4000 שגם הוא נותן תמורה טובה למחיר, אך נחשב לקצת פחות מוצלח.

אין לי מושג אם זה המיתוג/איכות החלקים/לא יודע מה אבל האנשים המבינים בתחום פה מחשיבים את הJBL למגברים טובים יותר ואת ה75.4 למגבר מוצלח, כמובן ביחס למחיר.

אם הוא שווה את העוד 200 שקל? לא יודע כי אם תשים לב הוא עולה 1200 ש"ח ברוב החנויות.

מקווה שעזרתי,

אורי

פורסם

את Z4200 וג'יביאל 75.4 (אני מתאר לעצמי שגם את הP4004) לא ניתן להשיג בחנויות,אלו דגמים ישנים ולהם יש מחליף, ה1004 מחליף את 75.4 וZX4500 מחליף את Z4200

בנוסף יש את Infinity REF475A בטווח מחיר הזה שהיה לי אותו

גם אני מתלבט בין הקיקר לרוקפורד P450 לאינפינטי, שירים דוטק אוביישן וסאב סביר כלשהו. אשמח לחוו"ד

• תוכן חדש...