Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EX אוט' 5 דל' 1.4 (קיה ריו)מודל 07-08- האם מומלץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

זה זמן רב שאני מחפשת אוטו חסכוני וקטן ממשפחת המיני בתקציב של 70 k .

ההתלבטיות מאוד קשות מכיוון שאני ננעלתי על מאזדה 2 או סוויפט החדשה ששתיהן מעבר לתקציב שלי,

גם פיגו' 206 הייתה אופציה עבורי אך הרבה אמרו לי לא להתקרב.

בחיפושיי המתישים ביד 2 נתקלתי בקאיה ריו 5 דלתות שעל פי המפרט הטכני וצריכת הדלק נשמע כאופציה טובה מאוד מה גם שהמחיר שלה זול לשנתון 07-08 ( בדיוק בתקציב שלי ) וגם ניראת לא רע.

רציתי לקבל תגובות על הרכב מכיוון שלא מצאתי כאן הרבה התייחסות אליו.

ד.א - הייתה ברשותי קאיה ספיה 95 שנימכרה לפני ארבעה חודשים ומאוד נהניתי מהרכב מלבד בלאי בפלסטיקה ובדש בורד.

מחכה לתגובתכם :-)

פורסם

אם היית מרוצה מהספיה אז הריו תהיה עבורך ממש שדרוג. תא הנוסעים שלה הרבה יותר איכותי אך היא לא מרווחת יותר. בגדול זו יונדאי אקסנט עם איפור שונה. ביצועים פושרים ושום דבר מיוחד לספר עליו. רמת האמינות הצפויה היא דיי גבוהה משום שהאקסנט נחשבת מכונית אמינה למדי.

אכן המחיר שלה מאוד אטרקטיבי וניתן להשיג רכבים דיי חדישים בתקציב מוגבל.

תתחדשי ובהצלחה!

• תוכן חדש...