Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי 2 רכבים

1.שברולט אופטרה LS

2.מאזדה 323 לאנטיס

הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על הרכבים הללו ומה עדיף?

השברולט אני מדבר על האופטרה הקצרה יותר שיש גם בדגם הספורט אני לא יודע בדיוק את הדגם שלה ומאזדה לאנטיס בין השנים 2000-2004

אודה לעוזרים כל מידע יתקבל בברכה

חשוב לציין שעד לפני שבוע היה לי יונדאי אקסנט 2002

פורסם

בתור אחד שהיה בעלים של אופטרה 2005 LS הדגם הרגיל.

המרחב שלה היה מפנק

תא מטען גדול וגם מרחב ענק במושב האחורי.

מושבים נוחים.

לעומת זאת לא הייתי מרוצה מהנהיגה שלה. כל קפיצה כל חור קטן בכביש היה מורגש. חשבתי שמדובר בבולמים אבל מבדיקה שנערכה התגלה שהכל בסדר.

צריכת הדלק שלה היתה מאוד גבוהה. הרכב כבד ולא מתאים לגירסאת 1600, אולי גירסאת ה 1800 יותר טובה.

יש נטייה לפלסטיקה לקוייה במקומות הבאים:

תא איכסון בין הנהג לנוסע.

תא הכפפות.

תא קטן משמאל להגה.

דבר נוסף הוא המזגן. לאחר שימוש מרובה המזגן "קופא" ואין שום דבר שאפשר לבצע מלבד להפסיק אותו להפעיל מחדש לאחר 10 דקות. לאחר ביקור בחברה אומרים שמדובר משהו ידוע.

בקשר ללנטיס: אני מחפש אחת כזזאת כבר קרוב לחודש. ולמצוא אחת שמורה כזאת. אתה צריך להיות יותר מהיר מקליע.

אנשים שמפרסמים רכבים במצב מצויין לא מספיקים לבצע שמור במודעה. והרכב נחטף.

פורסם
שלום רב

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי 2 רכבים

1.שברולט אופטרה LS

2.מאזדה 323 לאנטיס

הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על הרכבים הללו ומה עדיף?

השברולט אני מדבר על האופטרה הקצרה יותר שיש גם בדגם הספורט אני לא יודע בדיוק את הדגם שלה ומאזדה לאנטיס בין השנים 2000-2004

אודה לעוזרים כל מידע יתקבל בברכה

חשוב לציין שעד לפני שבוע היה לי יונדאי אקסנט 2002

שברולט אופטרה LS פלוס זה הדגם המדויק

• תוכן חדש...