Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם יד אחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה עברתי ניתוח בכתף, ואני לא יכול להזיז את היד(הכתף מקובעת).

השאלה האם אני יכול לנהוג עם יד אחת(מבחינה חוקית).

אני מסתדר מצוין בנהיגה עם יד אחת מהסיבה שהרכב הוא אוטומטי .

תודה מראש

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

לא!

אינך יכול לנהוג במצב הזה בכלל קודם כל, בלי שום קשר עלייך להודיע גם למשרד הבריאות ולביטוח שלך על הניתוח בדחיפות.

דע לך שאם משהו יקרה, תאונה או תדרוס מישהו או כל דבר אחר, יש מצב גדול שאינך מכוסה מבחינת הביטוח וככל הנראה לא תהיה מכוסה כלל עקב אי דיווח לחברת הביטוח ולמשרד הרישוי.

חוץ מזה, לנהוג במצב חצי נכה עם יד אחת? מה יקרה בסיבוב עם שמן? עם גשם? ילד רץ לכביש? אתה צריך 2 ידיים על מנת לסובב בחדות את ההגהל כיוון אחד ואז לשני, עם יד אחת... ממש לא תצליח.

בהצלחה.

פורסם

כל אדם אשר חל שינוי במצבו הבריאותי חייב לדווח על כך למשרד הרישוי.

מבחינת החוק ישנו חוק המחייב לאחוז את ההגה בשתיי ידיים ויש על כך קנס במידה ונעצרת ע"י שוטר.

אם המגבלה הזו היא לטווח ארוך כדאי ליצור קשר עם משרד הרישוי ולהתייעץ על כך עימם,אולי בעקבות המגבלה הזו תצתרך לערוך שינוי קטן ברכבך ולהתקין בו "תפוח" על ההגה כדי שיהיה לך קל יותר לנהוג עם יד אחת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המצב הוא זמני(החלמה של כחודש ומקווה שפחות), ואני מסתדר מצוין עם יד.1

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

לא משנה אם מצבך זמני או קבוע, החוק קובע שנוהגים עם שתי ידיים על ההגה.

החוק גם קובע שעליך לדווח לרשות הרישוי על שינוי במצבך הבריאותי והם יחליטו האם להתלות את רשיונך לתקופה כלשהי או לשלוח אותך למכון הרפואי.

אתה טוען שמדובר במצב זמני שלא ישאיר בך מגבלות - קודם כל אל תנהג בכלל בתקופה הזאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תמרון חירום - לא תוכל לעשות.

בלימת חירום והתחמקות ממכשול - גם לא תוכל לעשות.

ירידה לשול - גם את זה לא תוכל לעשות.

אז לא, אתה לא יכול לנהוג עם יד אחת.

זה מסוכן, ובנוסף - לא חוקי.

יד אחת אינה מספיקה בשביל לשלוט ברכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
להתקין בו "תפוח" על ההגה כדי שיהיה לך קל יותר לנהוג עם יד אחת.

ואז לשבור את הפנים או עצמות החזה על התפוח הנ"ל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכבים של נכים מתקינים זאת על ההגה באופן קבוע, ואאל"ט זו חובה שחלה עליהם.

ובנוסף יש כרית אויר ויש חגורת בטיחות, החזה לא אמור לפגוע שם, אם חוגרים נכון ואוחזים בהגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למישהו יש מידע יותר מדויק?

בלי קשר למקרה שלי-אם באופן תאורטי קיבלתי מכה ביד או משהו דומה ,אז מה אני לא יכול לנסוע ???

פורסם

אני יודע שאפשר לקבל אישור לנהיגה עם יד אחת במקרה של אילוץ רפואי, מניסיון עם קרוב משפחה עם יד אחת מקובעת באופן קבוע.

אך אינני בטוח שכדאי להתרוצץ ולהוציא אישורים רק לחודש אחד.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

מי מתנדב להיות הנהג שלי?:lol:

פורסם
לאנשים עם יד אחת מותר לנהוג, אני בטוח שתוכל למצוא הסדר חוקי לעניין.

בוודאי שמותר.

הם מקבלים את האישור לאחר שעברו בדיקות במכון הרפואי לבטיחות בדרכים ונקבעת כשירותם וכן אמצעי העזר להם הם נדרשים. הגבלות והיתרים אלה נרשמים ברשיונם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

99% מהנהגים נוהגים עם יד אחת, בלי לעבור בדיקה כלשהי ובלי לקבל אישור מאף אחד.

לא חוקי, אבל לא מסריח.

(אין לראות בהודעה זו כעידוד לביצוע עבירות תנועה)

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...