Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קסארה 2, 1600 בנזין, 110 כ"ס, אוטומטית, שנת 2004, 135000 ק"מ.

נורה כתומה -> מוסך -> סורק -> תקלה: "יעילות הממיר נמוכה מאוד".

מוסכניק (לא מורשה, מומחה פז'ו סיטרואן, איש יקר וישר): "ממיר מקורי זה כמה אלפי שקלים, ואני לא מכיר תחליפי. לך תברר אם קיים דבר כזה, בינתיים סע כרגיל, מחקתי לך את התקלה, שלא תפריע לך הנורה בעין".

יש תחליפי, או שנגזר עלי לקנות ממיר מקורי? שווה לחפש מפירוק ? הממיר הזה זהה לרכבים אחרים של פז'ו-סיטרואן ?

תודה,

שי

פורסם

אין דבר כזה ממיר מקורי , ובטח לא ממיר ב"אלפי שקלים".

חפש ממיר של בוסל - לא יותר מ 1000 ש"ח כולל עבודה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
אין דבר כזה ממיר מקורי , ובטח לא ממיר ב"אלפי שקלים".

חפש ממיר של בוסל - לא יותר מ 1000 ש"ח כולל עבודה.

תודה, לא שמעתי על בוסל - הולך לברר.

שי.

פורסם

הממיר המדובר הוא "קדם-ממיר" והוא מתחבר לסעפת הפליטה. יש עוד ממיר אחד אחריו.

בתמונה המצורפת נראה ממיר כמעט זהה לחלוטין למה שאתה צריך ברכבך.

נתקלתי בממיר כזה "מקומבן" ולאורך זמן יש בעיות (החלק הפנימי שוקע וסותם את מעבר האויר).

עצתי היא לשים אחד מקורי (לא יודע עד כמה כדאי להתעסק עם חלקים מפירוק וכו', שיקול שלך).

!BdPvsoQBGk~$(KGrHqQOKiQEq47YWg4UBK4F!judlQ~~_12.JPG

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש מקום בעכו שיכול לפתור את בעייתך תמורת 100 שקלים והממיר שלך נשאר(לפחות המעטפת שלו).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
הממיר המדובר הוא "קדם-ממיר" והוא מתחבר לסעפת הפליטה. יש עוד ממיר אחד אחריו.

בתמונה המצורפת נראה ממיר כמעט זהה לחלוטין למה שאתה צריך ברכבך.

נתקלתי בממיר כזה "מקומבן" ולאורך זמן יש בעיות (החלק הפנימי שוקע וסותם את מעבר האויר).

עצתי היא לשים אחד מקורי (לא יודע עד כמה כדאי להתעסק עם חלקים מפירוק וכו', שיקול שלך).

איציק

איציק, תודה רבה על התשובה העניינית.

אני לא רוצה להתעסק בקומבינות זמניות שרב ניזקן על תועלתן, אבל אני לא פוסל שימוש בחלק מפירוק, במידה ואמצא אחד כזה. ברור לי שאי אפשר למצוא ממיר במצב טוב שפורק מקסארה (כולן ענתיקות....) לכן שאלתי אם ישנם דגמים נוספים שחולקים את אותו הממיר, משנתונים מתקדמים יותר (307, נניח, C4 וכדומה).

תודה,

שי.

עריכה: מה בדבר ממיר של בוסל שנזכר מוקדם יותר בשרשור הזה? יש טעם לחפש ?

פורסם

משה, יש רק בעיה עם ניקוי הממיר הקטליטי - אי אפשר לעבור טסט.

בניגוד לרכבי דיזל שבהם בודקים כהות עשן ואין משמעות אמיתית לבדיקת פליטת מזהמים, ברכבי בנזין יש בדיקה דקדקנית יותר ואני לא מאמין שרכב ללא ממיר קטליטי יעבור טסט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש כעת בידי ממיר מתאים ותקין. טסט עברתי לפני חודשיים, והאוטו נוסע כ"כ מעט, שאפילו עם הזיהום המיותר של האטמוספירה אני שלם.

השאלה - האם אני מזיק לרכב / לכיס שלי אם אני דוחה את ההחלפה לממיר התקין, או שמא אין שום בעיה (למעט מוסרית) ואני יכול להשאיר אותו במחסן עד ספטמבר הבא ?

תודה,

שי.

פורסם
אם החומר שבממיר ממשיך להתפרק הוא ימצא את עצמו בדוד האחורי שלך ויכול לסתום אותו.

מזה חששתי.

מהו סדר הגודל של זמן להתפרקות ממיר מהרגע שבו מחשב המנוע מודיע שהוא הפסיק לתפקד? זה עניין של ימים ? שבועות ? חודשים ? עשרות ק"מ ? מאות ? אלפים?

תודה,

שי.

פורסם

אין לי מושג, הייתי שואל בעל מקצוע.

אני החלפתי ממיר אצל בחור בשם שמיל (לפי המלצה של רפי לין).

היה תענוג, מקצועי ואמין, אולי כדאי לך להתיעץ איתו או בעל מקצוע מומלץ אחר.

נתן.

• תוכן חדש...