Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירכם, חיפשתי אוטו שיהיה קטן,גיר ידני וכמה שאפשר לכיוון הספורטיבי

אחרי אינסוף מריבות עם אבא ואח שלי (שבקושי נוסעים בכלל על האוטו, אבל.. אחרי הכל אבא הוא זה שמממן), הדבר היחיד שנאשר מה"דרישות" שלי זה גיר ידני

כנראה שנלך לכיוון פולסוואגן פולו 1400 שנת 2002

אז אני לא חושב שאפשר לקרוא ל75 כ"ס ספורטיבי וגם קטן הוא לא בדיוק, אבל... זה אוטו ואפילו אחד לא רע בכלל (רק לא בדיוק מה שאני חיפשתי)

רציתי לדעת קצת נתונים על הפולו. כנראה נלך על הדגם הישן, כי הדגם החדש (הפנסים העגולים- הבנתי שהוא יצא בסוף 2002) יקר יותר

איך הוא מבחינת נוחות נסיעה? אבזור? איך ה"ביצועים" שלו?

תודה

פורסם

אם אתם נעולים על הפולו, ועדיין אתה רוצה משהו עם אופי ספורטיבי, אולי עדיף לך לרדת בשנתון ולחפש 16V... לא האוטו הכי ספורטיבי בעולם, אבל יש לו מנוע חביב בהחלט...

מגאן 265

פורסם
היי,

מה התקציב?

אני מצטרף לשאלה , ומה בדיוק אתה צריך באוטו חוץ מזה שהוא ידני ...

אני יודע שאלה גם הבקשות של אחיך אבל בכל זאת כדי לייעץ לך צריך לדעת את הנתונים המבוקשים .

אם אתם נעולים רק על פולו אז אני מצטרף להמלצה על פולו 16V , למרות שהנסיון שלי עם אחת מודל 2003 אבל נדמה לי שגם שנתונים נמוכים יותר גם מצויינים

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

התקציב 70, אבל אפשר לגלוש קצת

בהתחלה גם אני חשבתי על ה16 שסתומים, אבל לאבא שלי זה נראה מוזר מאוד לרדת שנתון בשביל אוטו שיהיה ספורטיבי יותר..

נו..לכו תסבירו לו

אגב, שמתי לב גם שזה אוטו נדיר יחסית..לא ראיתי הרבה כאלה

לגבי אוטו ספורט....נחכה עד אחרי הצבא, אה? :?

אם יש למשהו בכל זאת הצעות למכונית בסגנון- קטנה (לא קטנה מדי),ידנית (חובה),ABS חובה, שנת 2001 לפחות,עדיף 2002 (אפשר לחרוג קצת בתקציב),5 דלתות בלבד

אהה...וכמובן שתהיה אמינה (פיג'ו לצערי ירדה מהפרק)

בקיצור, אם יש למשהו אוטו שעונה על הדרישות- אשמח לשמוע

לגבי הפולו- אפשר לקבל עליה נתונים? כנראה שנלך על גרסת ה1600

תודה

פורסם

שמעתי פה ושם המלצות על הפוקוס, אבל הוא גדול מדי

מה עם הפאביה? RS (מצטער שאני לא יודע את השם) ממליץ עליה. אפשר לקבל עליה עוד תגובות?

תודה

פורסם

לפאביה יד דגם עם 100 כוחות סוס שהוא חביב. לאמא שלי יש פאביה 75HP, והיא די מרוצה ממנו. בארץ אין פאביה RS. בתור הנאה מנהיגה הוא לא מבריק במיוחד, אבל מצד שני גם הפולו לא... :? . אם הכיוון שלך הוא הנאה מנהיגה - פוקוס - לא ממש גדולה (בטח ב 5 דלתות), דווקא לא הייתי פוסל אותה, אבל אם אתה מחפש רכב קטן, היא אכן לא מתאימה...

אולי תמצא יאריס 1.3 ידנית (אין הרבה...) היא חביבה לנהיגה.

גיא.

פורסם

המגאן קופה חמודה, אבל אני מחפש 5 דלתות

איך האיביזה? שמעתי שהיא מאבדת ערך מהר מאוד, אבל כשבדקתי לא ראיתי שהיא מאבדת ערך יותר ממכוניות אחרות

שווה בדיקה?

פורסם

לאחר שבוע חיפושים אחרי פולו, ללא כל תוצאה מעניינת, התחלנו לחשוב על כיוון חדש- רנו קליאו החדשה

מדובר על גרסת ה1.4 שנת 2002

ראיתי שהיא מאובזרת לא רע (יחסית) וגם כח ממש לא חסר לה

מה אתם אומרים עליה?

• תוכן חדש...