Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות פורד טרנזיט שנת 2002 דגם S300(קצר ונמוך) יש לי שכן שהיה איתי במשא ומתן שנתקע עקב זה שהוא לא הסכים להוריד מהמחיר.

כרגע הוא הסכים למכור לי במחיר שרציתי, כמו כן ראיתי עוד רכב כזה בדיוק שנסע פחות אבל רוב הנסיעות בו הם נסיעות פנימיות.

רכב 1: נסע 360 K, יד שניה, הוחלפו כל מיני חלקים ברכב מצבר, וואקום ועוד חלקים שאני לא זוכר אותם האמת. שייך למחלק עיתונים שנסע את הקו נתניה- ראשון. טיפל במוסך של פאתחי ברמלה-לוד- כל החלקים מקוריים של פורד.

רכב 2: נסע 280K, יד שניה, טופל במוסך של חבר, שייך לחברה כולשהי, הרכב שימש להסעות באיזור המפעל/חברה.

איזה מבין הרכבים ניראה עדיף?

הבנתי שנסיעות קצרות גומרות את הרכב נכון?

תודה רבה.

קובי

פורסם

מה הלחץ?

זה רכב עבודה שנסע כ-300 אלף ק"מ. אם הוא היה גמור הוא היה כבר נגמר ונסיעות קצרות אכן פחות בריאות לרכב אבל שוב - זה רכב עבודה שאמור לעמוד בזה. קנה את הרכב שנמצא במצב טוב יותר וסע לשלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חלוקה זו עבודה הכי גרועה לרכב.

מנסיון של קו חלוקה. בהסעות לא מכבים מנועה בכל איסוף והורדה. בחלוקה - כן.

זה מה שהכי לא בריא.

פורסם
חלוקה זו עבודה הכי גרועה לרכב.

מנסיון של קו חלוקה. בהסעות לא מכבים מנועה בכל איסוף והורדה. בחלוקה - כן.

זה מה שהכי לא בריא.

נכון אבל להבנתי לא היה נהג יחיד ברכב של ההסעות, זה רכב ששימש את העובדים שכל פעם אחד מהם היה נוהג.

בנוגע למצב הרכב, הרכב שנסע 360K יותר יפה, נקי, וחלק ממכות. הרכב השני חסרים בו כמה פלסטיקים בדשבורד ויש לו כמה מכות פח.

אבל מה שחשוב לי זה הקטע המכני של הרכב.

אגב בכלליות: 2 האנשים שמוכרים כמובן שמשבחים את הרכב שבבעלותם "פורד זה פורד" כמו שאחד מהם אמר, מישהו יכול לספר לי מה הם החולשות/ תקלות נפוצות ברכבים הללו?

קובי

• תוכן חדש...