Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פעם גאנט חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים החלפתי את הבורבט בגאנט של לנסו שלדעתי מביא לרכב מראה הרבה יותר קלאסי לאוטו. הבורבט שהיו על הרכב היו 9 אינצ' והלנסו רק 7.5. מקדימה אומנם הכל ניראה מעולה אבל מאחורה היה חסר את העומק של הבורבט . מתברר שאחרי זה לנסו הוציאו את הגאנט שהרכבתי לרכב גם ב9 אינצ'.

כמובן שזה פתר בישבילי את הבעיה! מאחורה ה9 אינצ' ישבו מעולה ומקדימה ה7.5 אינצ' יושבים מעולה כבר עכשיו. לצערי לא היה את הסט הזה בשחור אז נאלצתי לקנות סט שלם של 4 גאנטים...2 במידה אחת ו2 במידה השניה...

חשבתי גם לקנות צמיגים חדשים אבל מתברר שאף אחד לא מחזיק צמיגים בגודל שיש לי עכשיו 215**40**16 אז בגלל זה עדיין לא הרכבתי את הסט החדש. אם לא נמצא נרכיב את הצמיגים מהסט הנוכחי שמורכב על האוטו. הם אותו גודל פשוט בני שנתיים כבר אז חשבתי לחדש גם אותם.

מקווה שמחר או מחרתיים כבר יהיו תמונות של הסט על האוטו. בנתיים אני עם 39 מעלות חום אז איך שאני אהיה מסוגל לצאת מהבית ולהתעסק בזה אני אעדכן.

21ebw47.jpg

30c39xw.jpg

5v9h6t.jpg

35me3as.jpg

פורסם

:shock:

הרכב נראה מושלם, פשוט מדהים.

אך לדעתי צריך להוריד את המדבקה הקטנה שיש לך במספר האחורי, לא מבין מה היא עושה שם.

JEP.

• אחראי פורום
פורסם

סקס זו הגדרה נקייה מדי :wink:

מדהים!

אגב, איזה קוטר הפנסים הקדמיים? 5.5"?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואללה איתיסמוראי הכשלת אותי. אין לי מושג.:-)

אונו איביזהטורבו, איזה גאנטים יקרים? הקודמים?

8x57pj.jpg

זה עכשיו כמ ושאמרתי

kddyzz4nlztc.jpg

אחת התמונות המדהימות שאלכס צילם.

p9180133bb2.jpg

וזה תמונה עוד עם הבורבט..

5.jpg

וזה תמונה מלפני 3 שנים עם הגאנט שקניתי אותה. התמונה צולמה 3 שעות אחרי שקניתי את האוטו:lol:

פורסם

הרכב נראה מדהים!

תגיד,אישרו לך שהגלגלים יהיו שונים בין הסרנים או שלטסט אתה פשוט שם הכל אותו הדבר?

ד"א,נראה לי שכדאי למחוק את המספר מהתמונות העליונות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל פעם אני מתרשם מחדש מהרכב שלך, הג'נטים החדשים נראים פצצה! רק דבר אחד מפריע לי שלדעתי הורס את החזות של הרכב ונותן לו מראה של ערסים וזה האגזוז.

חוץ מזה הרכב נראה פצצה תתחדש!

• תוכן חדש...