Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רביב

אוטו מקסים, ובעל יכולות נהיגה מופלאות, שרידים למורשת ספורטיבית אמיתית.

ומתחרה בקיסמה לזיוה של האלפא....

אם מצב החוטים שלך גרם לבעייה חמורה שכזו, המלצה שלי לשחזר את מערכת החשמל

אחרת תקלה נוספת זה רק עניין של זמן, וגרוע מכך אתה בסכנת שריפה לרכב!

הרכבת הראלי היא אספרין לחולה אנוש. טיפלת בסיפטום ושכחת את מקור הבעייה חבל!

אם אתה מתכוון להעמיס על הרכב גם מזגן, חשוב מאוד לחדש את מערכת החשמל

בדיוק כפי שעשה בני ל לאלפא, אחרת אתה מחריף את בעיות החשמל המולדות של הפיאט

וכמו שכבר אמרתי מסתכן!

לרכב כמו שלך מגיע שיקום יסודי ורציני התמורה תחזור שבעתיים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא בגלל החוטים אלא בעיקר בגלל המפסקים והבלאי במגעים שלהם.

ואני ממש לא מסכים עם רן. התקנת ריליי על צרכנים כבדים מקובלת במכוניות מודרניות במקור, לשם לשיפור האמינות והקטנת מפלי המתח. בספיידר זה אמנם לא היה, אבל זהו שדרוג שיבטיח לך גם עוצמת תאורה טובה, וגם שקט.

:turn-l:
פורסם

מזגן היה אופציה במקור - על חשבון המקום לברכיים של הנוסעת. האפקטיביות של מזגן לא יכולה להיות גבוהה במיוחד בגלל הבידוד הגרוע של הגג. דעתי האישית היא שהגג נועד כדי לסגור את האוטו בחנייה כדי שלא יכנסו חתולים :lol:

חגורות בטיחות אחוריות: אין נקודות עגינה. בגלל המבנה אפשר כנראה רק חגורות מותניים. המושב האחורי הוא לא מושב אלא "מדף אחסון מרופד".

:turn-l:
פורסם

בהצלחה בטסט ובהמשך.

נהנתי מאד לקרוא את הנושא מתחילתו לסופו.

כל הכבוד!

:wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
מזגן היה אופציה במקור - על חשבון המקום לברכיים של הנוסעת. האפקטיביות של מזגן לא יכולה להיות גבוהה במיוחד בגלל הבידוד הגרוע של הגג. דעתי האישית היא שהגג נועד כדי לסגור את האוטו בחנייה כדי שלא יכנסו חתולים :lol:

מסכים איתך ב 100% לגבי השימוש בגג, אצלי קבעתי שאם הגג לא מתקפל, הרכב לא זז מהחנייה.

חגורות בטיחות אחוריות: אין נקודות עגינה. בגלל המבנה אפשר כנראה רק חגורות מותניים. המושב האחורי הוא לא מושב אלא "מדף אחסון מרופד".

קיימות הברגות יעודיות לחגורות מותניים מאחור. דווקא המושב האחורי מרופד ומרווח יחסית כמובן למכוניות מסוג זה, לילדים הוא פשוט נמוך מדי, הם לא רואים החוצה...

גם אצלי יש ריליי לתאורה מבית היוצר של בני ל', לפני כן הפנסים האירו כמו נרות, עכשיו כמו קסנון...

פורסם

לדעתי אסור לשבת מאחור. למרות שבספיידר שלי לא רשום כמה נוסעים מותר(הרובריקות פשוט ריקות) אני בטוח שיעצרו אותי וכבר ימצאו על מה לתת דו"ח.

פורסם

אבל יש ספסל אחורי. למה שאסור יהיה לשבת מאחורה ? אפילו שוטר מספיק חכם להבין את זה. :-)

אגב, לגבי המזגן , היתה לי רובר קבריולט פעם. נסעתי תמיד עם גג פתוח ומזגן. בפקקים זה לפחות קירר לי את הפנים, כי אחרת הייתי מתבשל.

פורסם

חגורות מאחורה היו חובה רק החל מרכבים שנת 1982 כך שאין חובה לשים ושוטר לא יכול לעשות כלום בנידון. למרות זאת החגורות הן בשבילנו וכדאי להרכיב מאחור.

פורסם

גם אם ניתן להבריג חגורת מותניים בקלות אני מציע לך בחום ללכת לבעל מקצוע שיודע מה שהוא עושה שיתקין נקודת עיגון שלישית לחגורת שלוש נקודות.

אל תחסוך בענין.

חגורות מותניים הן דבר מסוכן - הן ימנעו תעופה של נוסע מאחור, אך יכולות לגרום נזק כבד לעמוד השדרה.

• תוכן חדש...