Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 16V 1.4 שנת 2000 דגם 6N

אני רוצה לנתק את המדחס עד שאני אביא ממסר חדש (בגלל הממסר התקול המדחס עובד כל הזמן!)

איפה הוא נמצא ברכב ואיך אני מנתק אותו?

תודה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם אתה עומד עם הפנים מול תא המנוע המדחס נמצא בצד שמאל אחורי הרדיאטור קרוב לכנף שמאל למטה (ראה תמונה להמחשה בלבד של מדחס).

ניתן לנתק את הקונקטור של המצמד המגנטי המחובר למדחס אבל אינני יודע אם זו השיטה המוצלחת לכן תמתין לתשובתו של רון.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

אמתין לתשובתו של רון ואכן מצאתי אותו (הוא של חברת בוש)

רק אשמח להסבר באיפה לנתק אותו .

תודה

-איוניק 5 עלית

פורסם

דרך קצת "חוראנית" :?

לא יותר פשוט לאתר את הממסר או הפיוז של ה- AC ולנתק אותו? אני מנחש שאתה יודע היכן הממסר הזה, אם אתה יודע שהוא תקול.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

וודאי שיודע ויודע גם איזה פיוז. אבל אם אני אנתק את הממסר או הפיוז אני אנתק לא רק את המדחס

-איוניק 5 עלית

פורסם

המדחס הוא של SANDEN , בוש לא מייצר מדחסים. מעל למדחס יש שקע תקע מרובע של 2 חוטים עם לחיץ מתכת , לחץ ונתק. או שקע תקע חצי אובלי עם קליפס הבטחה, זה בעיתי לניתוק לחסרי ניסיון כי הם נישברים. המדחס נמצא בחלק השמאלי כשעומדים עם הפנים לרכב, בין מצנן המים למנוע ,על המנוע ולמטה הכי קרוב לקיצפה, גליל באורך של 20-25 ס'מ וקוטר של כ 12 ס''מ. תעקוב בעיין אחרי צינורות הגז לחץ גבוהה והנמוך מתחברים לזנב המדחס.

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

באמת במבט שני ה"בוש" זה לא המדחס.

(מצ"ב תמונה חחח)

אני אחפש מחר באור יום את המדחס ואצלם את הקונקטור

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...