Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה היא,אם אפשר לטוס בזמן עם הירונה בחודש תשיעי?

אשתי היא אזרחית צרפת,עדיפנו ללדת ילדים בצרפת ולא בישראל.כדי לקבל אזרחות שם וגם ישראלי.

אומרים שלא נותנים לאשתי בזמן הירונה לחודש תשיעי,אם זה נכון?:?

פורסם

זאת שאלה לשאול בפורום רכב ? :shock: תתיעץ עם רופא נשים!

אם האזרחות כ"כ מטרידה אותך עד למחשבה על סיכון אשתך והעובר, אז רד מהעניין, הרך הנולד יקבל אזרחות מתוקף היותו בן של אזרחית גם אם יוולד על הירח.

בקשר לסגנון כתיבת ההודעה, עפ"י הכותרת הייתי בטוח ש"הירונה" זה איזה יעד מועדף לנופש ואתה מעוניין לדעת מה קורה שם בספטמבר.

בשורה הראשונה נשמע ש"הירונה" זאת חברת תעופה שתמיד מאחרת בטיסות...בספטמבר.

בשורה האחרונה, "הירונה" נשמע כמו איזה חג בספטמבר.

אז להבא, לא יזיק לקרוא את מה שאתה כותב ולערוך, שניה לפני שלוחצים על הכפתור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן ההודעה היא קטסטרופה תחבירית, אבל אני נתתי לו את הקרדיט של עברית כשפה חדשה... מקווה שזה כך באמת ולא תעודת עניות למערכת החינוך בארץ :?

ולשאלתך - בשום אופן אל תתיחס לדברים כיעוץ רפואי, אבל לידע כללי - אין סכנה לעובר עקב הטיסה עצמה. זה כן מסוכן אם הוא מחליט לצאת באמצע הטיסה או שהוא נכנס למצוקה והוא רחוק מכל סיוע רפואי. זו הסיבה שחברות תעופה לא אוהבות להטיס נשים בחודש ספטמבר...סליחה, בחודש התשיעי להריונן.

בכל מקרה - התייעץ עם הרופא המטפל בקשר לבטיחות הטיסה, וברר בחברת התעופה לגבי האפשרות לטוס.

וגם אני חושב שאם זה למטרת אזרחות בלבד - זה מיותר לחלוטין. אזרחות צרפתית מובטחת לילדכם.

פורסם

בגדול,

לא ממליצים לאישה הריונית לטוס בחודשים 1-3 להריון וכן בחודשים 7-9 להריון,יותר מזה,יש לא מעט חברות תעופה שלא מוכנות להטיס נשים בחודש השמיני להריונן (גם אל על נמנית על אותן חברות אם אינני טועה).

לי יש חברים שהאישה טסה לארץ חודשיים טרם הלידה על מנת שתוכל ללדת בארץ.

בקיצור זה סיכון מיותר,אם באמת חשבתם על לידה בצרפת בשביל האזרחות נראה לי שהייתם צריכים לחשוב על זה קודם.

אתה בטח לא רוצה להיות עם אישתך על הטיסה ופתאום אישתך תתחיל ללדת במטוס ועם כל הלחץ פתאום תשמע את הדיילת קוראת בכריזה "אם יש רופא על המטוס נא לגשת לשורה ***".

ואם אין רופא על המטוס? (כמעט תמיד יש,אבל את מכיר את מרפי,ההוא מהחוקים...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כפי שנכתב רוב חברות התעופה לא מסכימות להטיס משבוע 28 בערך ללא מכתב אישור מרופא נשים, וכתב וויתור שכל מה שיקרה בטיסה על אחריותך בלבד. יש עליה דרמטית בסיכון לתסחיף ורידי (טרומבוזיס) בטיסה, אז אתה באמת רוצה לקחת את הסיכון ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כי הבחילות כבר לא כאילו מפחידות ;)

גילי

אני לא יודע מה איתך, אבל אצלי זה לא משפיע.

מעבר לזה - קצת הזוי לי שמישהו שואל שאלה כגון זאת כאן ואם לא מפריע לו שזוגתו תטוס, אז למה שתפריע הפלגה.

כבר היו כאלה שהסתירו הריון, עלו לטיסה וילדו במהלכה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני לא יודע מה איתך, אבל אצלי זה לא משפיע.

מעבר לזה - קצת הזוי לי שמישהו שואל שאלה כגון זאת כאן ואם לא מפריע לו שזוגתו תטוס, אז למה שתפריע הפלגה.

כבר היו כאלה שהסתירו הריון, עלו לטיסה וילדו במהלכה.

.

טוב, זה היה אז, הילד היה מקבל כרטיסי טיסה לכל החיים, האם מקבלת איזו תמונת שער באיזה ירחון עייף ומתפורר מצהבהבות.

היום, 3 דקות אחרי הלידה, כל העניין רץ במיילים, אחרי שהיא חוזרת מהחופשת לידה שלה, פותחת את המייל ומגלה 200 מיילים עם כותרות מגוונות כגון "איזה יולדת חחחחחחחח" ובתוכם סירטונים של תעלת הלידה שלה בתקריב שניה אחרי הלידה... :lol::lol::lol::shock2: :shock2::shock2:...!

בכל אופן, ניראה לי דבילי ללכת וללדת במקום זר. יש את העניין של ביטוח רפואי. טיפול רפואי במדינה זרה חייב להיות מאושר ע"י קופת החולים וחברת הביטוח שלא ניראה לי שיסכימו לבטח את ההרפתקאה הזו. מה שנישאר זה לשבור את החזרזיר ולשלם על זה לבד.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אישתך היא אזרחית צרפת גם התינוק יהיה אזרח צרפת.

רק תעשה טובה, כשהוא יגדל ויבקש ממך עזרה בשיעורי בית בעברית, פנה למומחים.

פורסם

קודם הכול אני יודע שאני כותב לא טוב..אבל מצטער,תאמינו נסיתי המון פעמים בערוך לפני שלחצתי חשבתי שזה בסדר העיקר שכולם מבינים את הכוונתי.פשוט אני לא כמו שאתם כותבים ברמה גבוה ולמה כולם חייבים להוסיף כמה מעגילים?!! רק שאלתי אחד אם אפשר לטוס בזמן חודש תשיעי.ולא מעניין אותי כמו שכותבים שזה מיותרים או משו.פשוט אתם לא מכירים אותי ואתם לא יודעים עלי בשום דבר

אז אם לא טוב לכם על שפתחתי בשרשור אז אני טעיתי.ואפשר למחוק את שרשור.תודה רבה

אה בבקשה לא תגובה יותר.אני לא יקרא פה

פורסם

דובר על זה עשרות פעמים- משפט קטן בתחילת ההודעה מחולל פלאים:

"שלום, קודם כל סליחה מראש על שגיאות הכתיב. אני עולה חדש"

אנשים מבקשים כאן סליחה על הבורות, שיבקשו גם סליחה על השגיאות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...