Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח!

רכשתי לפני כמה ימים פורשה 914 שהייתה של לירן(חבר בפורום) מחולון. אני מחפש כמה חלקים: הארכה לקבל ספידומטר, מוט סטבילייזר אחורי של KONNEY, ומחזיר שמן גיר לבית הציריה. בנוסף עזרה לגבי פנס קידמי: עולה ויורד ללא הפסקה כמחברים אותו. פירקתי, החלפתי, שיחקתי...אין לי מושג למה זה עושה את זה??? אשמח לכל עזרה!

תודה

נתנאל

פורסם
שלום רב וחג שמח!

רכשתי לפני כמה ימים פורשה 914 שהייתה של לירן(חבר בפורום) מחולון. אני מחפש כמה חלקים: הארכה לקבל ספידומטר, מוט סטבילייזר אחורי של KONNEY, ומחזיר שמן גיר לבית הציריה. בנוסף עזרה לגבי פנס קידמי: עולה ויורד ללא הפסקה כמחברים אותו. פירקתי, החלפתי, שיחקתי...אין לי מושג למה זה עושה את זה??? אשמח לכל עזרה!

תודה

נתנאל

האם 2 הפנסים הקדמיים עולים ויורדים ללא הפסקה או רק אחד מהם?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא מובן למה הרכב למכירה ביד 2 במחיר 55000 ש"ח?

נרכש רק לפני חודשיים מחולון ב - 30000 ש"ח פלוס משהוא ...

כל כך מהר נמאס מרכב כזה מיוחד ..?

:confused:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חלקים - אי ביי, פליקאן פרטס (יש לו גם פורום מעולה שבו תוכל לשאול על התקלה ותקבל אחלה תשובות מקצועיות) וורטקס אוטו, ולפעמים גם ב the samba

בארץ, תשכח מזה ואם תשיג משהו זה יהיה במחיר מטורף בעוד שבמקומות האלה זה יהיה זול מאוד, הרכב שלך די נפוץ.

מוסך: תלוי למה. תמיר כדורי בעל ידע רב מאוד, בקשר למוסך יש לי פחות נסיון. הכי מומלץ ראובן מ"מרכז איילון" מומחה פנטסטי ואיש לא פחות טוב.

מבחינת מכונאות, כל מכונאי טוב עם קצת גישה (בתוספת היינס אם צריך) יכול לטפל בה, היא לא ממש מסובכת.

קרבורטורים או הזרקות ובעיות הצתה או כל סיבה אחרת שהמנוע לא עובד כמו שהוא צריך לעבוד (מן הסתם קרבורטור) עופר מ"חרמון קרבורטורים" ברחוב הירקון 65 ב"ב, איש מקצוע מדהים - פשוט גאון, במחירים מאוד שפויים.

חשמל (זה מה שאתה צריך מן הסתם עבור הפנס): "מגד אור" בבני ברק. שני אנשים מבוגרים, נחמדים, ובעלי המקצוע הטובים ביותר שפגשתי אי פעם בתחום החשמל. פותרים בקלילות תקלות שאחרים לא מאתרים במשך שבועות וחודשים, ועובדים נפלא.

אם אתה צריך עוד משהו, בשמחה

ברוך הבא למשפחת פורשה

איתן

פורסם
שלום!

לא נמאס! בכלל לא! השקעתי בו כבר כ-27000 ש"ח. לאשתי נמאס והיא הוציאה לי את כל החשק! זה הכל

וואאוו כול כך הרבה כסף ....חקרתי קצת על הרכב ( עוד בתקופה שהוא היה של לירוי ) אפילו שקלתי בזמנו לקנות אותו, בסוף בגלל בעיה תקציבית וויתרתי.

הייתי בטוח שהרכב מטופל ברמה גבוהה וחוץ מכמה תקלות קטנות הוא במצב מעולה, מה קרה לרכב שהוצאת עליו סכום כל כך גבוהה.

• תוכן חדש...