Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפלאוז 93 ידנית. האוטו לא מאבד מים כלל (בלי עין הרע). החימום באוטו היה חלש לפני שנתיים ובמוסך הוציאו לי בוץ מהרדיאטור חימום עם קיטור. בשנה שעברה דרגת החום ירדה והשנה עוד יותר.

יש לציין שמאז שהאוטו אצלי אני משתמש אך ורק במים ירוקים איכותיים. (האוטו אצלי 6 שנים).

יש דרך טובה יותר לנקות את הרדיאטור חימום?

כמה אמורה לעלות החלפה שלו? והאם זה דבר שניתן לעשות לבד?

תודה מראש.

אמיר.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אם אין לך את הידע להחליף אז אל תחליף , מה גם שלא נראה לי שזו הבעיה,

מה שכן זה שמערכת המים שלך מטונפת מאוד ולכן נסתם לך הראדיאטור חימום כל הזמן,

בתור התחלה, היתי ממליץ לך לנתק את כל צינורות המים ולהזרים לחץ מים עם צינור לכל המערכת, בכי לנקות אותה, תזהר אם הלחץ כשאתה מחבר את הצינור לראדיאטור חימום כדי שלא יתפוצץ (אין לדעת מה מצבו אם הוא אכול). אח"כ תרוקן את המים תחבר הכל ותמלא נוזל קירור ,

אם אתה חושש מביצוע הפעולה או לא רוצה לקחת סיכון ,או שבצעת וזה לא עוזר מספיק, מכון ראדיאטורים זה הפיתרון בשבילך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מערכת המים ברכב עובדת מעולה. כמעט כל הצנרת (הגומי, המתכת והפלאנג'ים) הוחלפו ב3 שנים האחרונות.

הרכב לא מתחמם והרדיאטור הראשי הוחלף לפני כ5 שנים.

ברכב יש אך ורק מים ירוקים שמוחלפים אחת לשנה.

הבעיה היחידה היא ברדיאטור חימום. שנוקה כבר בלחץ מים, הפתרון עבד זמנית אך שוב יש בעיה. (יש חימום אבל לא כמו פעם).

מה העלות של החלפת רדיאטור כזה? והאם יש איזשהו חומר לניקויי שלא יצריך את זה?

שוב תודה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

ראדיאטור כזה לא כל כך יקר, אבל העבודה כן , כי צריך לפרק את הדשבוארד , וזה הרבה עבודה,

מה שאני ממליץ לך זה לעשות את הניקוי הזה בעצמך אחת לשנה, וזהו .

אל תתעסק עם זה סתם.

ודרך אגב, זה שאתה מחליף מים זה טוב, אבל אתה עושה עם זה ניקוי ראדיאטור ומערכת המים בצורה מקצועית? או סתם ריקון ומילוי נוזל אחר?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...