Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלילה - שעון החורף חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא מעדיף את שעון הקיץ - האור לא נגמר פתאום באמצע היום. אבל מה, זה נחמד לקבל שעה במתנה. אני זוכר שלפני כמה שנים בליל המעבר חשבתי משום מה שהשעון אמור לזוז קדימה והתארגנתי בהתאם. כשקלטתי את הטעות הייתי המאושר באדם - אין מתנה טובה יותר משעתיים תוספת זמן...

פורסם

חברים, מישהו יודע אם בפלאפון השעון מתעדכן לבד? או שזה תלוי בהגדרות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למרות שה"עדכון אוטומטי" אצלי מוגדר כפעיל, לא עודכן שום דבר. לכן ביטלתי ושיניתי לבד. לילה טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני דווקא מעדיף את שעון הקיץ - האור לא נגמר פתאום באמצע היום. אבל מה, זה נחמד לקבל שעה במתנה. אני זוכר שלפני כמה שנים בליל המעבר חשבתי משום מה שהשעון אמור לזוז קדימה והתארגנתי בהתאם. כשקלטתי את הטעות הייתי המאושר באדם - אין מתנה טובה יותר משעתיים תוספת זמן...

א. מצטרף.

ב. כבר יש פה שרשור בנושא.

ג. שאלה: אם סיימתי לאכול בשר ב 10PM, אני יכול לשתות קפה עם חלב ב 3AM ?? :roll:

פורסם
שאלה: אם סיימתי לאכול בשר ב 10PM, אני יכול לשתות קפה עם חלב ב 3AM ?? :roll:

זה תלוי לפי איזה מנהג אתה הולך. יש כאלה שיגידו לך 6 שעות מלאות, יש כאלה שיגידו 5 שעות וקצת, יש הנוהגים 3 שעות (בעיקר יוצאי גרמניה) ויש הנוהגים שעה אחת כמנהג שהתקבל ביהדות הולנד.

לכולם יש על מה לסמוך ולכן כל אחד נוהג כמנהג אבותיו עד תיק"ו.

מה שבטוח, זה שאתה צריך לספור זמן בפועל ולא מה מראה השעון. לפי שיטתך, אם השעון יעצר בשעה 01:00, אתה תחכה למשיח, למזלך הוא אמור להגיע כל רגע.

גמר חתימה טובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...