Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שאלה חשובה יש לי ששווה הרבה כסף מה עדיף מדחס משופץ או מדחס מפירוק?

לאור חוות דעת שמדחסים משיפוץ לא מחזיקים מעמד יותר משנה?

הרכב הנ"ל הינו קנגו שנת 06

פורסם

לדעתי עדיף משופץ (למרות שזה בדרך כלל יוצא יותר יקר מהמשומש)- אין לדעת מה מצב של המדחס מפירוק וכמה זמן יחזיק מעמד. האחריות ל 3-4 חודשים זה גם לא משהו שאפשר להתנחם.

לקבלת תיקון מקצועי\קבלת הצעת מחיר פנה לבעל מקצוע מהמובילים בתחום: http://caraircondition.allbiz.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום לכולם שאלה חשובה יש לי ששווה הרבה כסף מה עדיף מדחס משופץ או מדחס מפירוק?

לאור חוות דעת שמדחסים משיפוץ לא מחזיקים מעמד יותר משנה?

הרכב הנ"ל הינו קנגו שנת 06

התשובה מורכבת מעט..אשתדל לענות לך מאוחר יותר

פורסם

אני חושב, שמדחס משומש מקורי, שלא נגעו בו, עדיף על מדחס משופץ.

זאת בתנאי, שיש לך דרך לוודא, שהוא ירד מרכב לא ישן מידי.

אם מפרקים מרכב בן 10 שנים, אז עדיף כבר משופץ.

פורסם

זה בדיוק כמו שאלטרנטור מקורי יכול להחזיק 10-15 שנה וברגע שעבר שיפוץ עם חלקים סיניים הוא מתחיל להידפק פעם בשנה שנתיים.הדיעה שלי גם לגבי מדחס,שברגע שפירקו אותו או שלא השתמשו בחלפים מקוריים או שחיפפו כדי להוזיל את המחיר ולהרויח כמה שיותר.כך שתוחלת חיים של רבע\שליש ממקורי היא הגיונית מאוד.המסקנה-עדיף מפירוק מרכב לא מאוד ישן.

פורסם

הבעייה היא, שמדחס שאתה קונה מפירוק, יכול להיות שגם כן עבר שיפוץ מתישהוא.

ואני לא חושב, שאדם, שלא מתעסק עם שיפוץ מדחסים, יכול להבדיל בין מדחס ששופץ לכזה שלא שופץ.

אבל, אני בגדול, חושב כמו URI_S

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תוקן לפני שבוע ,הייתי אצל עופר קצב, אמר לי שהמדחס נתפס, הוחלף למדחס משופץ , עופר אמר שהכל עובד וחבל להחליף מעעבה סתם וגם הרצועות בסדר גמור.

בינתיים הכל עובד נראה כמה זמן... מקווה לטוב

עלות התיקון 800+מע"מ

פורסם

קיבלת מחיר מצויין.

כמה זמן האחריות על המדחס?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנה אחי, ושכחתי לציין שהוא עשה גם ווקום ומילא גז על הדרך

אני יודע מחיר מעולה אחרי שקיבלתי הצעות ב1500+ ובמרכזי השודדים רצו יותר מ3K הם פשוט פתטים...

• תוכן חדש...