Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכם,נתקלתי היום בתופעה מוזרה הרכב היה מונע במצב עמידה אים מזגן

והבחנתי שמנורת המצבר ובלם היד נדלקות למשך 2 3 שניות ונכבות,ואחר כך כשכיביתי את הרכב

לאחר כשעה בערך הנעתי שוב ושוב המנורות של המצבר ובלם היד נדלקו לשניות מעטות.

כרגע אני לא יודע ממה נובעת הבעיה הזאת,אשמח אים מישהו יוכל לתת לי כיוון לאן לגשת.

לדעתי יש חשש שהאלטרנטור בשלביי סיום חייו.

איך בודקים אלטרנטור?

האים יש למישהו כיוון נוסף לתת לי?

האים יש קשר לכך שמרגישים פתאום שאין לרכב מספיק כוח לנסוע?

מה עוד יכול להיות אני לא רוצה כרגע לגשת לחשמלאי מבלי לדעת מה לומר לו ואז לצאת אים הפסד כספי.

תודה לכולם.

imprza new age

פורסם

תבדוק אם אין עליה סדקים קרעים וכאלו, בדוק שהיא מתחוה ע"י זה שאתה לוחץ עליה היא לא אמורה לשקוע יותר מידי,

וכשהרכב עובד פתח מכסה מנוע ונסה לשמוע אם יש חריקות או "יללות" מכיוון החגורה ייתכן שהיא ממש מחליקה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום,לאחר הנעה נוספת לא נידלקה שום נורה אבל כאשר הדלקתי מזגן ואורות

נדלקו ונכבו פעמיים מנורת המצבר ומנורה שיש עליה סימן קריאה שאין לי מושג מה היא.

אודה על עזרתכם לגבי איבחון הבעיה מיכוון שאני חושש לנסוע ככה עד לחשמלאי כשבאפשרותי להזמין גרר.

תודה וגמר חתימה טובה.

imprza new age

פורסם

ברור שיש לך בעיה של טעינה,אם החשמלאי באיזור אין צורך לגרור,סע בלי מזגן אורות או כל צרכן מתח מיותר למוסך.האפשרויות הן:מגעים רופפים באלטרנטור או במצבר,דיודות שרופות באלטרנטור,מצבר לא תקין או רצועה רפויה.

• תוכן חדש...