Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבנו בפרנקפורט מדווח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני די בטוח שהכרטיס הוא רב פעמי, קשה להספיק הכל ביום אחד, לא כך?

אלעד- יש נסיעות מבחן על הרכבים? עוד דברים מעניינים חוץ מלהסתכל על רכבים חונים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• אחראי פורום
פורסם

אלעד, סחטיין על הסבלנות להעלות את הסרטים אחרי כל יום!

לי בכלל יש עוד פילמים לא מפותחים של אוטומוטור 88' :lol:

נראה מדהים! אף פעם לא ראיתי פירוט כזה של התערוכה. בהחלט עושה חשק.

תהנה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בהחלט!

ליצרניות הגדולות אני הולך בכל מקרה. לכולן.

וכן, גם לנצ'יה חשבת אצלי ליצרנית גדולה.

התכוונתי יותר לביתנים שהם לא מהשמות הגדולים.

נגיד ביתנים 1-12 זה יצרניות רכב (BMW, מרצדס, VAG, האיטלקיות, הצרפתיות, האסייתיות וכו'),

אז בביתנים 12-?? שבד"כ יש שם כל מיני מוצרי טיפוח לרכב, סדנאות שיפורים קטנות, דוכנים של חנויות שמוכרים כל מיני דברים לרכב וכן הלאה.

האם יש מהביתנים הללו ששווה ביקור? מספרי הביתנים יעזרו :D

(אני מגיע ב23 בצהריים לפרנקפורט וב26 מתוכנן לעזוב את העיר עם האוטו)

תודה!

אני די בטוח שהכרטיס הוא רב פעמי, קשה להספיק הכל ביום אחד, לא כך?

טעות. טועים. טעינו.

כרטיס תקף ליום אחד בלבד.

לסטודנטים יש 50% הנחה :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מגניב אלעד!

עד לפני איזה יומיים ראיתי שכמעט עבר היום ועוד לא פירסמת את הנגלה השנייה, אני כבר חשבתי שהלכת לגנוב את ה-8C.:lol:

איזה קטע, אוטומוטור ליד תערוכת פרנקפורט נראה כזה עלוב (בסיסי לגמרה).

מה שמגניב באירופה הוא אזורי האקלים שם, בניגוד לישראל, המכוניות או כל כלי אחר אינו צובר אבק, כל מכונית שם נראית כאילו ייצאה חדשה מהסוכנות, הלא כך?:-)

וכמובן לקינוח: פורשה ובחורות.

אתה תעשה לי את היום.

סתם אני שם את התמונה הזאת כי היא יפה:

100_3165.jpg

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אכן 50% הנחה לסטודנטים (7.5 יורו לאחר ההנחה). הכינו את התעודות!

אני מאוהב :D.

תודה רבה, לא הייתה במקרה, אסטון מרטין DB9? כי זאת מכונית חלומותיי :p.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET. במילים אחרות: צילמתי את כל מה שהיה שם, מה שאומר שכנראה לא היתה DB9.

אלעד- יש נסיעות מבחן על הרכבים? עוד דברים מעניינים חוץ מלהסתכל על רכבים חונים?

בביתן 10 ניתן לצאת לנסיעות מבחן על רבים מהרכבים המוצגים בתערוכה. לדידי, גיליתי את זה היום בשעה מאוחרת יחסית, והיות שרציתי להספיק את האולם של BMW (נמצא בקצה, יש הרבה הליכה עד אליו), נאלצתי לוותר על התענוג.

כל מי שמודאג מחוסר התמונות של הדוגמניות יכול להירגע: יש תמונות, כולל של אליסיה המדהימה מהביתן של לנצ'יה (אחחחח... אליסיה :oops:).

באולם 9 יש תערוכה נחמדה של המשטרה הצבאית, ושם פגשתי שוטרת צבאית נחמדה וצעירה בשם קטי (בת 25). הצטלמנו ביחד, תראו את זה בהמשך.

בכלל, באולם 9 יש את התערוכה של ZF, וגם סטודנטים להנדסת רכב מאוניברסיטאות שונות בגרמניה, שמציגים את פרוייקט הגמר שלהם (בד"כ כל מיני מכוניות מירוץ קטנות ופסיכיות).

יש לי המון חוויות מהיום: בדוכן של יצרנית הסאנרופים WEBASTO דיבר איתי מקומי שהסביר לי על אחד המוצגים. לאחר שהוא סיים, התחלתי להסריט את המוצג תוך שאני מקריין למצלמה. לפתע הגרמני פונה אלי, ובמבטא יקי כבד שואל אותי: "אתה מדבר עברית?!". לקח לי רגע להתאושש מהתפנית הבלתי צפויה, ואז הוא סיפר לי שב-86' הוא היה מתנדב בבית קמה והתחתן שם עם מקומית. נולדו להם שני ילדים, ופעמיים בשנה הם מבקרים בישראל. תפסתי איתו שיחה של שעה, הוא הזמין אותי ללאונג' שלהם, פינק אותי עם חצי ליטר בירה בווארית, ובסוף גם השאיר לי את כרטיס הביקור שלי ואמר לי ליצור איתו קשר אם יש לי בעיה כלשהי עם הסאנרוף שלי באוטו. גבר גבר!

באולם של BMW דייל בעל חזות מזרח תיכונית העונה לשם סעיד הסביר לי על איזו מערכת של הרכב. בשלב כלשהו הוא התעניין מהיכן אני, וכמובן שאמרתי לו ישראל. המשכתי ואמרתי לו שאני רואה שגם הוא מהאיזור שלי, ואז הוא סיפר לי שהוא במקור מאיראן. על המערכת של הרכב כבר לא דיברנו עוד, אבל על הרבה דברים אחרים - דווקא כן. היה מרתק.

בקיצור, לא נראה לי שאני אעלה סרטים היום, אבל בינתיים אתם יכולים להסתפק בתמונה שלי יושב במרצדס פתוחה וישנה ומצולם ע"י מצלמה לאכיפת מהירות, כחלק מקמפיין פרסומי של תחנת רדיו מקומית:

47b31cdd01c23dfd63b9bc052045852c.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נשמע מאוד מעניין.

איך הגרמניות זורמות?

פורסם

רשמתי. רשמתי ומרקרתי. רשמתי.

285 קמ"ש ?

הייתי אומר שנדפקת :D

פורסם

תן לי כל יום דפיקה כזאת ואני מסודר בחיים.

יאללה נכנעתי. אני מעלה תמונות.

סמיילי, תנעל את החדר ותכין חבילת טישיו.

הירוקה היא תוצרת RUF - היתה במקור קאררה 4, אבל הוציאו לה את המנוע והכניסו במקומו מערכת הנעה חשמלית. בנוסף, הגג הרגיל פינה את מקומו לגג טארגה.

כמה חיפושיות מחוזקות שחנו בסמוך לגדר ללא חבלול.

IMG_1359.jpg

IMG_1417.jpg

IMG_1418.jpg

IMG_1640.jpg

IMG_1647.jpg

IMG_1656.jpg

IMG_1676.jpg

IMG_1722.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

והנה התמונה שלי עם קטי והתמונה של אליסיה, כפרה עליה (השמאלית, מחייכת למצלמה).

הבלונדינית של פורשה, הצמד הראשון של יגואר והשני של BMW.

IMG_1425.jpg

IMG_1424.jpg

IMG_1719.jpg

IMG_1780.jpg

IMG_2031.JPG

פורסם

אין על הדוגמנית של למבורגיני...

פורסם

בשעה האחרונה ניסיתי להעלות תמונות, אבל כנראה שיש כאן בעיה עם האינטרנט וזה לא ממש הולך לי.

בכל אופן, להלן טיפ חשוב לכל מי שמתכוון להגיע לאולם 8: בחלק ההיקפי של האולם, לא רחוק מהדוכן של TRW ו-WEBASTO, נמצא הדוכן של NGK. הם עושים שם תחרות הידוק פלאגים, כאשר המטרה היא לסגור אותם במומנט שבין 25 ל-30 ניוטון-מטר.

הבעיה היא שאתם לא יכולים לראות את מד המומנט, כך שאם אין לכם רגש, אין לכם סיכוי.

הדרך לנצח בתחרות הזאת היא לסגור את הפלאג באמצעות היד, וברגע שהוא נעצר, להמשיך עם מד המומנט בדיוק עוד 3/4 סיבוב.

הקרדיט על הטיפ לישראלי שעשה את זה לפני וגילה לי את הסוד.

פורסם

אליסייה נראית לא רע.

ואלעד, בפעם הבאה שאתה נכנס לתערוכה, אל תיכנס עם מכנסיים קצרות.:shock:

פורסם

בסרטון הtelsa models רואים אסטין מרטין db9 עשויה מקארבון פייבר ...במקרה נתקלתי בפוסט הזה בסקאלה פורום. פשוט מדהימה:

02-aston-dbs-mansory.jpg

03-aston-dbs-mansory.jpg

04-aston-dbs-mansory.jpg

05-aston-dbs-mansory.jpg

06-aston-dbs-mansory.jpg

07-aston-dbs-mansory.jpg

08-aston-dbs-mansory.jpg

09-aston-dbs-mansory.jpg

10-aston-dbs-mansory.jpg

11-aston-dbs-mansory.jpg

12-aston-dbs-mansory.jpg

13-aston-dbs-mansory.jpg

14-aston-dbs-mansory.jpg

15-aston-dbs-mansory.jpg

16-aston-dbs-mansory.jpg

17-aston-dbs-mansory.jpg

18-aston-dbs-mansory.jpg

19-aston-dbs-mansory.jpg

20-aston-dbs-mansory.jpg

When Mansory wants to give it to us good, they know how. This is the Mansory Cyrus (Khouresh Mansory told us that Cyrus was the first king of Iran), and – even though every other colleague here disagrees with us – we feel it the best use of carbon fiber we've seen since we've been here. The car is DB9-based and has been redone in aerospace, pre-preg carbon fiber, and gets 28 extra horses.

Well, all except the rear fenders because they couldn't shape the carbon fiber accordingly, so the carbon fiber -- extended in width by two inches from the original car – is glued to the standard panels with adhesive bought from Lamborghini. Otherwise it's all CF. No, the roof scoop isn't functional – but beauty makes no promises to functionality. You can also get the DBS done up thusly, and although we don't know what that car is called, we hope it's Xerxes. The Cyrus will run you €380,000 on top of a DB9. We won't call it money well spent... but we'd spend i

פורסם

אין, פשוט אין על אסטון מרטין. :)

מישהו מוכן להלוות לי, 380K יורו? :D

אלעד, אני אשמח אם תעלה עוד תמונות של אסטון מרטין (לא משנה איזה דגם).

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• תוכן חדש...